Şimdi Ara

Avea Kazık..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam bir Memur hattı olan Avea'da hem tarifeler çok pahalı hem de Memurlara (Polis,Doktor vs.) konuşturtukları bedavaları bizim gibi enayilerden çıkartıyorlar.Bu yüzden Vodafone'a geçtim..

ayrıca vodafone gibi yabancı bi markayı kullanmak yerine herhangi bi türk şebekeyi seçsen daha iyi olmaz mı

İyi olur umarım sizin için.
  • Avea nın Türk tarafı mı kaldı %90 ı yabancılara satıldı.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

avea en ucuzu diye biliyorum

ayrıca vodafone gibi yabancı bi markayı kullanmak yerine herhangi bi türk şebekeyi seçsen daha iyi olmaz mı

Bütün şebekelerde yabancı ortaklığı var. Türk Telekom'un bile %55'i yabancıların. Benim için Vodafone'la diğer şebekeler arasında bu anlamda ciddi bir fark yok. Hangisi iyi hizmet ve uygun fiyatlar sunarsa onu kullanırım.

Orjinalden alıntı: Noxco

Zaten önemli olanda, senin için hangisinin avantajlı olduğu. Genel olarak baktığımızda AVEA en ucuz görünüyor, ama kullanmaya kalktığında çok pahalıya patlıyor nedense!!!

Aynen katılıyorum.

Orjinalden alıntı: OrhaN82

Tam bir Memur hattı olan Avea'da hem tarifeler çok pahalı hem de Memurlara (Polis,Doktor vs.) konuşturtukları bedavaları bizim gibi enayilerden çıkartıyorlar.Bu yüzden Vodafone'a geçtim..

Ya bende avea'nın iyi olduğunu biliyorum.Ben turkcell'de kullandım ama şu anda Telsim ile Avea hattım var.Zaten avea'nın bir huyunu seviyorum beleş mesajlarım oluyor.

• quote:

Tam bir Memur hattı olan Avea'da hem tarifeler çok pahalı hem de Memurlara (Polis,Doktor vs.) konuşturtukları bedavaları bizim gibi enayilerden çıkartıyorlar.Bu yüzden Vodafone'a geçtim..

Tamamen katılıyorum.Kamuda çalışanlar aylık 11-13 ytl civarı sabit ücret ödeyip diledikleri gibi sınırsız ve kesintisiz konuşurlarken bizim gibi kontörlü ve avea ya para kazandıranlar maalesef 2.sınıf muamelesi görüyor.Ortalama 15 günde bir 250 kontör yüklüyorum ve kontörlerimin çoğu havaya uçuyor.Telefon full çekiyor ama konuşmaya gelince otomatik kesiliyor.Avea müşteri hizmetlerini aradığımda her zaman ki klasik cevapları veriyorlar.Hattınızda sorun yok kartınızı başka cihazla deneyin ya da sim kartınızı değiştirin diyorlar.Sorun sadece bende değil tüm arkadaşlarımda ve çoğu kişide var dediğimde maalesef öylece kalakalıyorlar.

Bence artık avea ya ders vermenin zamanı geldi.Kapsamlı bir hareketle avea ya gerektiği dersi verebiliriz diye düşünüyorum.Örneğin hatlarımızı aynı anda kapatıp bir kaç gün görüşme yapmazsak avea gerekli mesajı alabilir.Ama çok iyi bir katılım ve organizasyon şart olmalı mesela 1-2 milyon kişi gibi vs.

Anlamadığım nokta ise avea benden ve benim gibi kontörlü hat sahiplerinden para kazanırken bedavaya konuşturttuğu insanlardan ne çıkarı var neden onların haklarını koruyor maalesef çözemiyorum ve yalan reklamlarına harcayacakları paralarla gidip bir iki yere baz istasyonu kursalar daha faydalı olur sanırım.Aslında reklamı bile tüketiciyi kandırmaya yönelik bu yüzden de yasalara aykırı avea ya koca bir

• KESİNLİKLE KATILIYORUM. Kamu personeli olmayan birinin avea kullanması enayiliktir. Benim paramla mllet konuşcak ben mağdur olucam. Telsim Vodafone en iyisi. En azından bir tarife çıkarıca herkese eşit davranıyor. İNgiliz milgiliz beni ilgilendirmez. İşini iyi yapsın benim için en iyisi o. Ayrıca sanki Türk operatörmü kaldı. TT ve Avea ARAP, Turkcell RUS ve KANADALI bu acı bir gerçek.

Ayrıca başarılı kaç tane Arap gördünüz ki avea düzgün olsun oda ayrı bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SKELETER -- 1 Şubat 2007; 14:08:46 >

Orjinalden alıntı: SKELETER

KESİNLİKLE KATILIYORUM. Kamu personeli olmayan birinin avea kullanması enayiliktir. Benim paramla mllet konuşcak ben mağdur olucam. Telsim Vodafone en iyisi. En azından bir tarife çıkarıca herkese eşit davranıyor. İNgiliz milgiliz beni ilgilendirmez. İşini iyi yapsın benim için en iyisi o. Ayrıca sanki Türk operatörmü kaldı. TT ve Avea ARAP, Turkcell RUS ve KANADALI bu acı bir gerçek.

Ayrıca başarılı kaç tane Arap gördünüz ki avea düzgün olsun oda ayrı bir konu.

avea da hala devletin hissesi var ayrıca iş bankasınında hissesi var yönetim arap grubunda olabilir ama o araplar ingilizlerle ortak çalışıyor ve avea tamamen yabancı değildir.
    turkcellin yönetimde söz sahibi türk şirketi çukurovadır. rus hissesi var ancak bu geçici bir hisse satışı. turkcellin kanadalı ortağı yok. teliasonera kanadalı değil.
    telsimin tamamı ingiliz. ama onlarda dünyanın en büyük telekom şirketlerinden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 6 Şubat 2007; 17:00:37 >

• Sonuçta hepsinde "Yabancı Eli" var değil mi?
  • ben yabancılara takıntılı değilim. sonuçta o şirketlerde binlerce türk insanı çalışıyor. ama bütün telekom şirketlerinin tamamının yabancılara ait olmamalı. türklerinde yönetimde olması gerekir. ve yapancıların telekom şirketlerinde yaptıkları iyi kontrol edilmelidir. şu anki ortaklık sistemlerinde bence sorun yok.
    quote:

Sonuçta hepsinde "Yabancı Eli" var değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kullanici adi -- 6 Şubat 2007; 17:01:12 >
  • ankara'nın göbeğinde yaşıyorum ama telefonla konuşmak için hala evin içinde kafese kapatılmış kaplan gibi dolaşmam gerekiyorsa yazıklar olsun hem aveaya hem de telsime ama ucuza konuşturan bunlar olduğu için mecburen evin içindeki seferlere devam edeceğim

Orjinalden alıntı: Mushmula

avea en ucuzu diye biliyorum

zaten turk şebekeyi şeçtikçe olan bize oluyor ya .. valla turk yabancı ayırd edmem hangisi ucuzssa ona geçerim..
  • avea da yarı yabancı, telsimde , ben de her üç hattanda var işime geldiği gibi kullanıyorum, ama hepsi de kazık en kazık avea bence 100 kontoru 14 ytl olmuş, turkcell alo deyip derdini anlatmak için en kaliteli iletişimi sağlıyor bence, avea da şu çekmeme olayları çok sıkıntılı ya hat bazen kesiliyo sinir bozucuuuuuuuuuu boşuna kontorun gidiyooo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.