Şimdi Ara

Avea inTouch 4 - Lollipop 5.1.1 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
9
Favori
17.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefona 30mblikbiguncelleme geldi haberiniz var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cesur424 C kullanıcısına yanıt
    Stock romda mısınız? 5.1.1 de mi?
  • yok telefonun orjinal sürümündeyim 4.4 te 29 mb lık bir güncelleme geldi ama ne işe yaradığını anlamadım telefon hala aynı
  • Sadece şunu söylemek istiyorum. Bu telefonu alan aklıma edeyim ben. Orjinal rom hata manyağı. CM11de stabil değil bu romda ise şebeke gelmiyor ekran kilidi devreye girmiyor.
  • mseskir M kullanıcısına yanıt
    Süpersiniz!
    An itibariyle B08 la biten son güncellemeden 5.1.1 e geçmiş bulunuyorum :)

Ustalar için değil benim gibi acemiler için süreci aşağıda anlatıyorum (resimler bana ait) :
    Önce cihaza king root 4.5 apk ile root yetkisi verdim. Pc bağlantısıyla uğraşmak istemedim. Usb kablosu ile Kingo Root gibi bir araçla da root edebilirdim. Yöntem çok...
    (Ardından, marketten yüklediğim root checker ile root olayı olmuş mu kontrol ettim. Tmm, olmuş.)

İkinci adımda; yine marketten "flashify" yükledim. Menüsünden, Recovery i seçtim. TWRP olan recovery ZIP dosyasının içinden recovery.img yi çıkardım. Bu dosyayı seçtirdim. Yup dedim :) Dosyayı yazdı. Yeniden başlatınca TEAMWIN geldi. İlk kez kullandım gerçekten on numara.
    (Tam bu noktada; ne olur ne olmaz diye (alışkanlık), recovery moddayken yani yükleme yapmadan önce, harici sdcard üzerine "tam yedek" (backup) aldım.)

"- Yükleme dosyasını cihazınızın harici hafıza kartına kopyaladıktan sonra CWM ya da TWRP recoveryden wipe yapmadan kurabilirsiniz. " denmiş. Harfiyen uydum.
    Recovery modda, direk dosyayı buldum, yaz dedim.

Aşama aşama mesajlar bile Türkçe'ye çevrilmiş. Emek çok gerçekten, bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bitti dedi. Heyecanla yeniden başlattım tabi.

Google hesabımı ekledim. Tüm uygulamalarım, otomatik olarak WIFI üzerinden yeniden yüklendi.
    Telefon görüşmesi yaptım. Resim ve video çektim. Videoların VLC playerda (donanım hızlandırması kapalı olarak) çalıştığını gördüm.
    Navigasyonu açtım. Wifi, 3G sorunsuz. Play Store'dan tema yükledim (CM 12 ve 12.1 için olanlardan) gayet güzel hava katıyor.
    İhtiyacım olan herşey gayet güzel çalışıyor.

Şu an; Lolipop'a özgü güzellikleri keşfetmeyle meşgulüm.

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Sağolun...

İşte sonuç aşağıda :)

• Hocam merhaba. Ben de çalışmalarınızı takip ediyorum elinize sağlık. Sormak istediğim general mobile 4g modelinin romunu portlamayı düşünüyor musunuz? Hem aynı donanım hem de stock android 5.1.1 kullanıyor olması avantaj gibi ama tam bilgim yok bu konularda, şüphesiz siz daha bilgilisiniz bu konuda?

• murattu77 M kullanıcısına yanıt
    Hocam resimler gözükmüyor düzenler misiniz ?

• Yeni guncellemeyi kurdum sanki telefon hizlandi baya

• Sayfa mortu çekmiş...

• Beyler orijinal roma nasıl dönerim telefon cortu çekti. Hat okumuyor,wifi görmüyor cortladı bildiğiniz.
  • beyler hanımın telefonu avea in touch 4. dün telefona baktım sistem güncellemesi gibi bişey varmı diye ama
    telefonun güncelleme kısmında hafıza kartı güncellemeleri diye bişey açılıyo. Bu telefonun acemisi olarak sistem güncellemesi
    nasıl yapacağız bana yardım edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfik20

beyler hanımın telefonu avea in touch 4. dün telefona baktım sistem güncellemesi gibi bişey varmı diye ama
    telefonun güncelleme kısmında hafıza kartı güncellemeleri diye bişey açılıyo. Bu telefonun acemisi olarak sistem güncellemesi
    nasıl yapacağız bana yardım edermisiniz?

Guzel kardesim 7 sayfadir lanet okuyoruz bu telefona , hala gidip aliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem271 -- 22 Ekim 2015; 19:49:53 >
  • konuyu takip ediyorum uzun zamandır rom yayınlanmadı avea bu telefonları bize satarken lollipop üzerinde çalıştığını söylemişti ve gelecekti 64 bit desteği lollipop gelmezse ne işe yarar bence bir anketle ve imzayla konuyu mahkemeye taşıyalım telefonları iade edelimgördüğüm kadarıyla çok fazla kullanıcısı var. lollipop yapmak bukadar zor bir iş değil aynı işlemciyi kullanan bir çok telefon markası lollipop yayınladı. zte den tık yok.
    mehmet kardeşimin çalışması ne alemde bir haber verse bize lollipop sorunlarını düzelttimi acaba.
  • Allahını seven şunun video ve flash sorununu çözüp güncelleme versin telefonu kırıcam artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurharan

YAVAŞ INTERNETIMDEN DOLAYI HAZIR OLARAK SİZE VEREMİYORUM O YÜZDEN SİZ CM 12 VİDEO SORUNUNU ÇÖZECEKSİNİZ.

-Bu Linkten cm 12 yi indirip twrp ile telefonunuza kurun.
    https://yadi.sk/d/OSZDbNZfhg48W

Kurduktan sonra play storeden mxplayerı indirin.
    indirdikten sonra ;http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=9767&task=get

bu dosyayı indirip telefonun ana dizinine atın (sd card degil internal storage)

Mx playeri açın Özel bir codec bulundu yüklensinmi diyecek evet diyin uygulama kendini yeniden başlatacak.

Artık Youtube Facebook İnstagram Gibi Uygulamalarda Videolar Çalışıyor. 720 p videolari oynatamiyor youtubede 360 p leri oynatir tek.

NOT;VİDEO ÇEKİLMİYOR. YOUTUBEDE ARADA HATA VERİYOR VİDEO AÇMADA YENİDEN TIKLAYIN VİDEOYA.

http://forum.xda-developers.com/devdb/

Bu linke atıyor bir dünya telefon var. İndirme kaynak linkini paylaşmanız mümkün mü

• quote:

Orijinalden alıntı: tigrap

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurharan

YAVAŞ INTERNETIMDEN DOLAYI HAZIR OLARAK SİZE VEREMİYORUM O YÜZDEN SİZ CM 12 VİDEO SORUNUNU ÇÖZECEKSİNİZ.

-Bu Linkten cm 12 yi indirip twrp ile telefonunuza kurun.
    https://yadi.sk/d/OSZDbNZfhg48W

Kurduktan sonra play storeden mxplayerı indirin.
    indirdikten sonra ;http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=9767&task=get

bu dosyayı indirip telefonun ana dizinine atın (sd card degil internal storage)

Mx playeri açın Özel bir codec bulundu yüklensinmi diyecek evet diyin uygulama kendini yeniden başlatacak.

Artık Youtube Facebook İnstagram Gibi Uygulamalarda Videolar Çalışıyor. 720 p videolari oynatamiyor youtubede 360 p leri oynatir tek.

NOT;VİDEO ÇEKİLMİYOR. YOUTUBEDE ARADA HATA VERİYOR VİDEO AÇMADA YENİDEN TIKLAYIN VİDEOYA.

http://forum.xda-developers.com/devdb/

Bu linke atıyor bir dünya telefon var. İndirme kaynak linkini paylaşmanız mümkün mü

http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254

google önbellekten linki aratarak buldum link değiştirilmiş. Codec yüklendi ama durum değişmedi. ne instagram ne başka bişey. aksina daha berbat oldu. görüntü yok ses vardı şimdi seste yok

• Beni bilen bilir , aldığımdan beri kötülüyorum bu telefonu. Avea sitesinden lolipopu indirdim yükledim , telefona insana benzedi , şu an sorunsuz kullanıyorum , artık dırdırlanmıycam , mutlaka bu güncellemeyi kurun derim başka da bişi demem
  • sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben kitkata nasıl dönebilirim
  • mklc19 M kullanıcısına yanıt
    Kitkata dönüş yok şuan sanırsam.Bir yol varmıs fakat riskli
  • arkadaş merhaba orj siteden 5.02 yükledim ses kendi kendine kısılıyor.

lütfen acil yardim şirket hatti arayanlar ulaşamiyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.