Şimdi Ara

Avea İntouch 3 root[ROOTLANDI] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
45.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cwm recovery de kurabilecek şekilde ayarlayabilir misiniz?Ayarlarsanız sevinirim.çalışmalarınız için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trucks_one kullanıcısına yanıt
    hocam acil flash tool ile yuklenecek yedek yada rom lazım telefon kilit oldu
  • https://drive.google.com/file/d/0B_Jyw9Moc2ZCQXVxX3kxMkMyd1k/edit
    Zte blade Q Sırbistan romu sp flashtool yedeği linki buldum. İsini gorebilir.

• Aslında cwm recovery flashlayip bu gönderideki radyolu duzenlenen cwm yedeğini kursan recovery ile senin için daha iyi olur.

• Tesekkur ederim.bulgaristan romu buldum onu flashladim radyosuda var ebr ve volstab degisiklerinide yaptim dahili hafiza 2 gb telefon hafizasi 12gb sdcard 10 mb ve sdcardda link2sd programi ile kullanmak icin 2.5 gb alan ayirdim suan bi sikinti yok hafiza sorunu cekcegimi sanmiyorum artik:)

• Nasıl yaptığını ve bulduğun romun linkini at ve anlatmalisin. Herkes yararlansin

• önce imeizi bi kenara yazın yada mobileuncle programıyla imei yedek alın ve pc ye atın cunku flaslama islemi sonrası silinecek.http://filefactory.com/file/5eykn2phv4jh/ZTE_Blade%20Q_P172E10_4.2.2_BladeQ_BG_ZTEV1.0.0B01.zip rom linkibu.flash tool ile yukleyın.framatoot ile teli rootlayin. bu arada sdcard da link2sd programında kullanmak için yer acın 2gb yeter bu işlemi internette araştırın bulursunu programın adı minitool partition telefonu açtıktan sonra link2sd programı ile bu alanı gösterin. yedek aldığınız imei mobileuncle ile geri yukleyın sonra flashify ile paylasılan cwm recovery değişikliğini yapın ve recoveriy modda konuda paylasılan ebr işlemini yapın en son olarak volstab dosyalarını değistirin konuda anlattıgım gibi unuttugum bi yer varsa hatırlatın rast gele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alen57 -- 21 Şubat 2016; 23:53:59 >
  • Arkadaşlar bu framaroot bir tek bende çalışmıyor sanırım? zte blade q maxi var elimde, rootlayıp imei yedeği alıp düzgün çalışan bir rom yüklemek istiyorum fakat framarootun hiç bir versiyonu cihazı rootlayamıyor, try another exploit hatası veriyor, hiç bir exploit de işe yaramıyor. bu arada zte'nin sitesinden stock romu stock recovery ile yüklerken de hata veriyor. Framaroot dışında Odin vb. ile rootlamanın bir yolu yok mudur bu telefonu? Ne yapacağım bilmiyorum arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

Ek olarak, tüm driverları kurup hata ayıklamayı açıp, programı yönetici olarak çalıştırmama rağmen mtk droid tools telefonu görmüyor.

ÇÖZÜLDÜ
    : iROOT programı ile pc'den root edebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hometheater -- 21 Şubat 2016; 17:10:58 >
  • arkadaşlar maxi telefona normal blade q romu yüklemişim şimdi cwm yi açamıyorum telefon da açılmıyor açılış ekranında kalıyor mtk droid tools da görmüyor telefon kapalı olduğu için. ne yapabilirim acil yardım lütfen???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hometheater

arkadaşlar maxi telefona normal blade q romu yüklemişim şimdi cwm yi açamıyorum telefon da açılmıyor açılış ekranında kalıyor mtk droid tools da görmüyor telefon kapalı olduğu için. ne yapabilirim acil yardım lütfen???

yedek almış mıydın?
  • Akadaşlar bizim telefonun star trail 4 romunu yükliyeyim dedim biraz inceledim partation yapaılandırması farklı ve nfc ayarı var ama çalıştıramadım birde güncelleme gibi bişiy geldi ama sistem değil birde bu romu türkçeye nasıl çevirebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbotturan

Akadaşlar bizim telefonun star trail 4 romunu yükliyeyim dedim biraz inceledim partation yapaılandırması farklı ve nfc ayarı var ama çalıştıramadım birde güncelleme gibi bişiy geldi ama sistem değil birde bu romu türkçeye nasıl çevirebiliriz

Romdan memnunsan ve sıkıntısı yoksa bence hiç Türkçe'ye çevirme. Ben alen57 kardeşimizin yayınladığı Türkçe dil seçeneği olmayan Sırbistan romunu yükledim. Avea'nın gereksiz birçok programı bulunmamakla birlikte gayet stabil ve kullanışlı. Tavsiye ederim.
  • Benim paylastigim romun turkce destegi var bi yanlislik olasin suan kullaniyorum anlattigm islemleride yaparsaniz hafiza sorunu olmayan radyolu stabil bir telefonunuz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: alen57

Benim paylastigim romun turkce destegi var bi yanlislik olasin suan kullaniyorum anlattigm islemleride yaparsaniz hafiza sorunu olmayan radyolu stabil bir telefonunuz olur

Malum işlemleri eksiksiz şekilde yaptım kardeşim. Cihaz "vip" olarak açılıyor ancak türkçe seçeneği yok. Bir yerde eksiklik olabilir tekrar yükleme yapsam düzelebilir ama ben gayet memnunum ingilizce olması çok da önemli değil. Önemli olan romun stabil olması. Emeğin için teşekkürler.
  • karyada K kullanıcısına yanıt
    güle güle kullan kardesim ama dediğim gbi bnm paylastıgım rom zte blade q yazısı ile açılıyor türkçe var radyo var sırbistan romu değil bulgaristan romu belki daha önce baska bi rom yuklediysen o yuzden flasstool ile format+download seceneğini seç romu yuklerken rom bu karısıklık olmasın--------->>>>>http://filefactory.com/file/5eykn2phv4jh/ZTE_Blade%20Q_P172E10_4.2.2_BladeQ_BG_ZTEV1.0.0B01.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: alen57

güle güle kullan kardesim ama dediğim gbi bnm paylastıgım rom zte blade q yazısı ile açılıyor türkçe var radyo var sırbistan romu değil bulgaristan romu belki daha önce baska bi rom yuklediysen o yuzden flasstool ile format+download seceneğini seç romu yuklerken rom bu karısıklık olmasın--------->>>>>http://filefactory.com/file/5eykn2phv4jh/ZTE_Blade%20Q_P172E10_4.2.2_BladeQ_BG_ZTEV1.0.0B01.zip

teşekkür ederim en yakın zamanda denemesini yapacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karyada -- 7 Mart 2016; 9:54:44 >

• Telefonusarj %30 lardayken sıfırlamaya calistim simdi sifirlanmiyor sifirlanma sirasinda kapanip aciliyor. Ftm modu acip şarj etmeye çalıştım ama bir süre sonra ftm mod dan çıkıp telefon açılıyor. Var mı bir çözümü bataryayi şarj eden aletler var ondan alsam doldursam bataryayi sonra sifirlanir mi ? Veya sarj etme yolu var midir acil beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bataryayi doldurdum ama sorun devam ediyor var mi bir cozumu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefona bir türlü custom recovery kuramadım, rashr ile de kurulmuyor pc'den de.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.