Şimdi Ara

Avea İn Touch 4 / ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.452
Cevap
28
Favori
89.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://hizliresim.com/228432

Dokunmatik basmiyor. Sadece yataktan yere dustu (35cm yukseklik)
    Telefon on numara tam fp ama gel gelelim ilk dusmede Boyle oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkuvvetmira -- 10 Şubat 2015; 9:41:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lkuvvetmira

Ekran kirildi ne yapmam gerek bilgisi olan varmi arkadaslar maliyeti nedir nerden temin edilir. 17gun once aveadan almistim.

Geçmiş olsun.
    Telefon kutusunda garanti firmasının ismi yazar.
    Oraya kargo ile gönderin. Tabi göndermeden önce mail ya da telefon ile irtibata geçin. Ondan sonra ne kadar masraf çıkarsa size haber verilir...

• Böyle bir şey söyleyerek kendi bacağına sıkmış mı oldular şimdi bende İntouch 4 kullanıyorum alırken güncelleme çıkmayacağınıda göze alarak almıştım fakat telefon daha çıkalı ne kadar süre olduki yeni bir cihaz için niçin böyle bir söylemde bulunup satışları baltamak istediler acaba niçin böyle bir ithamda bulunmuş bu avea yetkılısı arkadas yada olan bitenden haberi yok.Yoksa Aveayı doğru söz için tebrikmi etmek lazım

Avea İn Touch 4 / ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 10 Şubat 2015; 18:56:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

Böyle bir şey söyleyerek kendi bacağına sıkmış mı oldular şimdi bende İntouch 4 kullanıyorum alırken güncelleme çıkmayacağınıda göze alarak almıştım fakat telefon daha çıkalı ne kadar süre olduki yeni bir cihaz için niçin böyle bir söylemde bulunup satışları baltamak istediler acaba niçin böyle bir ithamda bulunmuş bu avea yetkılısı arkadas yada olan bitenden haberi yok.Yoksa Aveayı doğru söz için tebrikmi etmek lazım

O zaman 64bit işlemci, reklam malzemesi dışında başka bir şeye yaramayacak.Bu Mobil Operatörler ne zaman akıllanacak acaba? Önceki modellere göre gerçekten de güzel bir cihaz piyasaya sürüyorsun ve tam da "Bu olmuş" dediğin bir anda bir de bakmışsın "Güncelleme almayacak" saçmalığı ile karşılaşıyorsunuz.... Avea'ya yolunuz düştüğünde, müşteri hizmetlerini aradığınızda kısacası Avea ile iletişime geçmeniz gereken her durumda, orada çalışan personele güncelleme istediğimizi hatırlatınız...

• abidn kullanıcısına yanıt
    Zenfone arayüzündeki kasmayı ilk defa sizden duyuyorum. İsterseniz telin modelini belirtip yazarsanız çok ii olur. Ayrıca zenfone ana konularına girip istedğiniz kişie sorabilirsiniz kasma olup olmadığını.

• Servisi aradim 280tl fiyat aldim. Sizce uygun mu bana pahali geldi?
    Kendim ekrani alsam da bi telefoncuya taktirsam nasil olur?

• lkuvvetmira kullanıcısına yanıt
    280 tl mi? son model araba kaputu değiştirirsin o fiyata.. telefonun yarı fiyatına ekran mı değişilir yuh.

güncellemeyi pek dillendirmediler ama çıkması müthiş pozitif bir algı oluştururdu avea da ve yeni çıkaracak olduğu modellere de bu yansırdı..
  • Yok yok operatorler gercekten akillanmayacak ne olurdu yani guncelleme gelseydi? Insanların isteklerine gore hareket etmiyolar hiç

• Almaz olaydım. Yeni çıkmış bir telefona güncelleme vermeyerek ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorum. Ayrıca 64 bit neye yaramış olacak merak ediyorum. Telefonda sorunlar oluşmaya başladı. Fazla güç tüketimi ve RAM kullanımı arttı. Nedenini bilmiyorum. Fabrika ayarlarına döndürdüğüm halde bir işe yaramadı.

• Merhaba arkadaşlar, aranızda nova launcheri kullanan varsa masaüstü ızgara ayarindaki sütun ve satir oranları soylermi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: imammmm

Zenfone arayüzündeki kasmayı ilk defa sizden duyuyorum. İsterseniz telin modelini belirtip yazarsanız çok ii olur. Ayrıca zenfone ana konularına girip istedğiniz kişie sorabilirsiniz kasma olup olmadığını.

Cihaz Zenfone 6 kardeşim. Müzik çalarda vs. Soldan menüyü çekerken veya onun gibi efektli yerlerde takılmalar oluyor kendim kullanıyorum, bu arada her Android telefonda bunların olma ihtimali vardır dün akşam hor kullanılmış Note 4'te bile TouchWiz'in az da olsa sıkıştığını gördük arkadaşlarla nasıl oluyorda bu kadar kesin konuşuyorsun anlamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abidn kullanıcısına yanıt
    Yani intouch 4ün arayüzünde gram kasma yok yada zenfone e göre daha az kasıyor öylemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: manjut

Merhaba arkadaşlar, aranızda nova launcheri kullanan varsa masaüstü ızgara ayarindaki sütun ve satir oranları soylermi ?

Böyle olacak.  Avea İn Touch 4 / ANA KONU
    [simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 12 Şubat 2015; 16:33:57 >
  • Tesekkurler

• ZTE İntouch 4 un eş modeli olan q802c ye 4 Şubatta bir günceleme yayınlamış sürm nosu v1.0.1B02 den v1.0.1B03 ye yukselmıs bizmkisi ise v1.0.0B06 olarak gözüküyor acaba ne gibi düzeltmeler yapılmıs belki ilerde bu modele lollipop gelirse olmadı bizde belki nasiplenebiliriz

http://www.ztedevice.com.cn/support/smart_phone/2377f8eb-14af-4184-ba3d-ac5a56c2d701.html?type=software

Burdada 5.0 ne zaman gelcek diye sorulmuş.Sabırlı olun denmiş müşteri hizmetleri tarafından Neleri kovalıyoruz arkadaş Çinli sitelerine bakmaktan kör oldum Translatede adam akıllı çvirmıyor zaten

http://www.myzte.cn/thread-216154-1-1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 13 Şubat 2015; 2:07:46 >

• Sevgili arkadaşlar günaydın..İT4'te numara engelleme, mesaj kopyalama-yapıştırma, mesaj iletme fonksiyonları varmı yoksa benmi beceremedim?:)

edit:msj kısmını buldum ekrana hafifçe dokununca oluyor kopyalama-yönlendirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkled -- 13 Şubat 2015; 10:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkled

Sevgili arkadaşlar günaydın..İT4'te numara engelleme, mesaj kopyalama-yapıştırma, mesaj iletme fonksiyonları varmı yoksa benmi beceremedim?:)

edit:msj kısmını buldum ekrana hafifçe dokununca oluyor kopyalama-yönlendirme

İntouch 3'te dediklerinizin hepsi mevcuttu ama ne yazık ki bunda o özellikler yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: belirsizlik

ALARM BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Avea in Touch 4'te yapamadığım tek şey telefon kapalı iken 'alarmı çaldırmak' bu benim için mümkün olmadı.

Telefon kapalı iken alarm çalıyor ise bunu nasıl ayarlarım bilen var mı?

Bunu denediniz mi bilmiyorum ama onu hiç bir zaman yapınca düzelebilir beslki ben alarm kullanmıyorum o yüzden denemedim .
     Avea İn Touch 4 / ANA KONU Avea İn Touch 4 / ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memeory -- 13 Şubat 2015; 16:33:17 >

• memeory M kullanıcısına yanıt
    Akilli telefonlarda kapaliyken alarm calmaz malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: imammmm

Yani intouch 4ün arayüzünde gram kasma yok yada zenfone e göre daha az kasıyor öylemi?

Ulan her telefonda kasma var dememden sen ne anlıyorsun be kardeşim

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.