Şimdi Ara

avea her yöne kamu tarfiesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HerYöne Kamu Tarifesiyle ayda 35 TL'ye yurt içinde Avealılarla 2.500 dakika ve her yöne 500 dakika konuşabilir, ayrıca 1 GB cepten internet kullanımına sahip olabilirsiniz. diyor.

ben turkcell her yöne 1000 dak 1000 mesaj ve 1 gb internet için 69 tl ödüyorum. 1000 mesajdan 5 tane kullanıyorumdur.

şimdi bu kamu tarifesine geçsem avea hakkında kuşkularım var. telefon çekişi ve internet 3g si turkcell kadar iyi midir?
    mesela Mardin'de de iyi çeker mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 30 Aralık 2011; 10:34:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kanoute

HerYöne Kamu Tarifesiyle ayda 35 TL'ye yurt içinde Avealılarla 2.500 dakika ve her yöne 500 dakika konuşabilir, ayrıca 1 GB cepten internet kullanımına sahip olabilirsiniz. diyor.

ben turkcell her yöne 1000 dak 1000 mesaj ve 1 gb internet için 69 tl ödüyorum. 1000 mesajdan 5 tane kullanıyorumdur.

şimdi bu kamu tarifesine geçsem avea hakkında kuşkularım var. telefon çekişi ve internet 3g si turkcell kadar iyi midir?
    mesela Mardin'de de iyi çeker mi?

Bende aynı tarifeyi kullnıyorum.Yeni geçtim..

Süper tarife..KEsinlikle en hesaplısı..;)

Bölgenizde avea kullanan birisinden bilgi alabilirsiniz..Yani oralarda oturupta foruma girenler belki bilgi verirler..Ama avea'nın EDGE'sinin hızı gayet tatminkâr.

3G ise bursa'da şehir merkezinde dahi kötü..

TRCELL acayip kazıklıyormuş be :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.