Şimdi Ara

Avea faturasızdan-faturalıya geçiş kampanyası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
11.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Avea faturasızdan-faturalıya geçiş kampanyası.

http://avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/FaturaliyaTransfer?WT.mc_id=SocialMedia_[Post][12/12]_faturaliya_transfer_twitter

Tarife Bilgisi

Şimdi faturasız hattan faturalı hatta geçiş yapan müşterilerimiz Faturalıya Transfer Tarifesiyle ayda sadece 22 TL’ye her yöne 300 dakika, tüm Avealılarla 3000 dakika konuşuyorlar, her yöne tam 3000 SMS gönderebiliyorlar. Üstelik tarifelerine ek olarak ayda sadece 10 TL’ye sınırsız internet keyfi yaşabiliyorlar.

• Benim kafama uydu bu tarife ama bu 10 tl ye verilen sınırsın internetin hızı nasıl olacak acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo46

Benim kafama uydu bu tarife ama bu 10 tl ye verilen sınırsın internetin hızı nasıl olacak acaba ?

Paket kapsamında ayda 10 TL'ye yurt içi SINIRSIZ İNTERNET sunulmaktadır.
    Her fatura döneminde 1 GB'ın üzerindeki kullanımlar için internet erişim hızı 128 Kbps'e inecek olup başka bir internet paketi alınmaması halinde internet erişimi bu hızla devam edecektir. Hız düşümü gerçekleştiğinde SMS yoluyla bilgi verilecektir
  • 3 gün önce mesaj gelmişti 500 dk 500sms 500 mb faturalıya evet yaz 6161e yolla sizi arayalım ayda 20 tl ye yararlanın yolladım bugün aradılar dedim benim paket(yıkılan paket) zaten daha iyi dedim benim başka hattım var diğer operatör de onu buna geçirebilir miyim dedim yok diyo o 30 lira olur zaten vodafoneda da o fiyat teşekkür ederim dedim kapattım
  • Geçen ay HY konuşma 500+ HY mesajlaşma 5000 + 1GB sonrası 256kbps internetli sınırsız interneti 30 TL'ye aldım. Yaklaşık 6 ay önce bu söylediğim tarifenin aynısı 20 TL'ye alanlar mevcut. Müşteri hizmetlerini arayıp konuşun daha makul bir tarife olabilir. Sitede olmayan bir tarifeydi konuştuğumda onayladılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Geçen ay HY konuşma 500+ HY mesajlaşma 5000 + 1GB sonrası 256kbps internetli sınırsız interneti 30 TL'ye aldım. Yaklaşık 6 ay önce bu söylediğim tarifenin aynısı 20 TL'ye alanlar mevcut. Müşteri hizmetlerini arayıp konuşun daha makul bir tarife olabilir. Sitede olmayan bir tarifeydi konuştuğumda onayladılar.

256kbps sınırsız internet mi? Hocam nasıl yapıldığını söylesende bizde yapsak

Müşteri hizmetlerini aramıştım geçen , hattımı faturalı +1 tl olan ( 20 tl her yöne 500dk +1 tl ye 1 gb sonrası 128kps sınırsız internet) tarifeye geçirin dedim yok dediler. O tarife yanlışlıkla açılmıştı kaldırdık falan filn... Peki başka avantajlı tarife yok mu dedim interneti olan "S.E.Ç 500 + S.E.Ç Bağlan" alacaksın dediler oda 12 ay kalma sözü verirseniz 30 tl...

Rest çektim iptal ederim dedim hattı dedim , siz bilirsiniz dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: hendivli

quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Geçen ay HY konuşma 500+ HY mesajlaşma 5000 + 1GB sonrası 256kbps internetli sınırsız interneti 30 TL'ye aldım. Yaklaşık 6 ay önce bu söylediğim tarifenin aynısı 20 TL'ye alanlar mevcut. Müşteri hizmetlerini arayıp konuşun daha makul bir tarife olabilir. Sitede olmayan bir tarifeydi konuştuğumda onayladılar.

256kbps sınırsız internet mi? Hocam nasıl yapıldığını söylesende bizde yapsak

Müşteri hizmetlerini aramıştım geçen , hattımı faturalı +1 tl olan ( 20 tl her yöne 500dk +1 tl ye 1 gb sonrası 128kps sınırsız internet) tarifeye geçirin dedim yok dediler. O tarife yanlışlıkla açılmıştı kaldırdık falan filn... Peki başka avantajlı tarife yok mu dedim interneti olan "S.E.Ç 500 + S.E.Ç Bağlan" alacaksın dediler oda 12 ay kalma sözü verirseniz 30 tl...

Rest çektim iptal ederim dedim hattı dedim , siz bilirsiniz dediler

128kps hız diyecektim biraz yanlış olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eskiden numara taşımaya iyi kampanya yaparlardı şimdi numara taşımaya ihtiyaçları kalmadı galiba...
  • hiçde sıcak değil internet olmaması eksiklik gsmobile numara tasıma ile her ay 20 tl yuklemeye 1 yıl boyunca 200 dk. zaten geliyor sec200 9 tl 50mb internet 50 sms 3 tl 12 tl ye hallediyorum 400 dk. heryonekonuşma internet ve sms 12 tl yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaday

hiçde sıcak değil internet olmaması eksiklik gsmobile numara tasıma ile her ay 20 tl yuklemeye 1 yıl boyunca 200 dk. zaten geliyor sec200 9 tl 50mb internet 50 sms 3 tl 12 tl ye hallediyorum 400 dk. heryonekonuşma internet ve sms 12 tl yani

ihtiyaca göre değişebilir tabi. Bende taraftar numara taşıma kampanyasından faydalanıyorum ama 50 mb internet işimi görmüyor. Yıkılan paket alıyorum yüklediğim 20 tl ile ama onunda interneti 1gb. Evde net bağlantısı olmadığı için bu tarife daha cazip geliyor.
  • Aveanın taktiği bu zaten insanları fazla konuşmaya, mesajlaşmaya alıştırıp sonra fiyat artışı yapıp para kazanmak, kısa bir hesapla şu an faturasızda olan bir kişi 30 liraya bal500 yapıp 500-500-500 kullanabilir, çoğu kişi için 500-500-500 ün bu tarifeden farkı yoktur. kaldıki istediğin ay 20 liraya bal250 yapma özgürlüğünü de saklı tutmuş olursun.
  • faturalıya geçiş sadece bayilerden mi oluyor ve geçişte ne isteniyor. isme fatura kredi kartı vs vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tori

faturalıya geçiş sadece bayilerden mi oluyor ve geçişte ne isteniyor. isme fatura kredi kartı vs vs?

twetter'dan mesaj attım, aradılar, 20 TL'ye 500 dakika + 5000 sms teklif ettiler (daha dogrusu faturalıya geçen herkese varmış), kampanya linkini verin dedim, bulamadım, bulayım sizi ararım dedi, daha aramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: tori

faturalıya geçiş sadece bayilerden mi oluyor ve geçişte ne isteniyor. isme fatura kredi kartı vs vs?

twetter'dan mesaj attım, aradılar, 20 TL'ye 500 dakika + 5000 sms teklif ettiler (daha dogrusu faturalıya geçen herkese varmış), kampanya linkini verin dedim, bulamadım, bulayım sizi ararım dedi, daha aramadı

Benide aradılar faturalıya geçersem seç 500 paketini %25 indirm ile 15 tl ye vereceklerini söyledi.

500 dk + 5000 sms linkini bulabilirsen bana p.m atabilir misin? Şayet faturalıya geçen herkese bu kampanya varsa yarın bayideyim :)
    Sınırsız net ile beraber 25+1.21= 26.21 tl ye gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.