Şimdi Ara

Avea Faturasizdan Faturaliya Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar suan faturasiz yıkılan paket kullanılıyorum ama 1GB internet yeterli olmadıgı icin ve sınırsız internet paketi sadece faturalida oldugu icin taahhütsuz seç paketiyle faturaliya gecmek istiyorum. 500dk her yone 500sms sınırsız internet 45tl fiyat söylendi. Faturalinin daha uygun ogrenci işi tarifesi yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/FaturaliyaTransfer?WT.mc_id=SocialMedia_

Az önce Şunu gördüm ben de faturasizim geçsem mi kararsizim.19luk tarife kullaniyorum.
    quote:

uuRz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 18 Ocak 2013; 16:00:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcn

www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/FaturaliyaTransfer?WT.mc_id=SocialMedia_

Az önce Şunu gördüm ben de faturasizim geçsem mi kararsizim.19luk tarife kullaniyorum.
    quote:

uuRz

hocam çok iyimiş bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: uuRz

arkadaslar suan faturasiz yıkılan paket kullanılıyorum ama 1GB internet yeterli olmadıgı icin ve sınırsız internet paketi sadece faturalida oldugu icin taahhütsuz seç paketiyle faturaliya gecmek istiyorum. 500dk her yone 500sms sınırsız internet 45tl fiyat söylendi. Faturalinin daha uygun ogrenci işi tarifesi yok mu ?

taahhütt ile 22 lira 10 lirayada sınırsız internet alırsın
  • Bunda fatura net 22 tl mi gelir vergi falan da eklenir mi acaba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone faturasız geçişi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.