Şimdi Ara

Avea Eşsiz Tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
4
Favori
8.182
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün yeni hat almaya gitti bu woops kampanyasını yapacakken ben gitmeden 1 saat önce yeni bir kampanya başlamış eşsiz tarife diye ve 5000 kişilik kota dolunca kapanacak.

kampanya paket detayları her yöne 1000 dakika her yöne 1000 sms 2 gb internet ve avea ve sabit hatlarlada sınırsız, bence çok uygun herkes bilsin istedim

Edit: fiyat 24 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabuburak -- 23 Haziran 2015; 0:56:04 >

• Tabikide iyi.
    Interneti 2gb sonrasi hizdusumu 96k felan olsa cok iyiymis.

Buysa eger fiyat farkli

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/EssizTarife

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 23 Haziran 2015; 1:08:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam zaten 96k da kullanılmıyor ki yaa istediğim birşeyin açılması için 10 dakika bekliyoruz☺

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Tabikide iyi.
    Interneti 2gb sonrasi hizdusumu 96k felan olsa cok iyiymis.

Buysa eger fiyat farkli

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/EssizTarife

Kampanya detaylarına girdin mi 24.5 tl olduğunu görürsün Hocam

• tarife 27,5 gibi görünüyor... açıklama kısmında yanlış yazılmış galiba...
    eski eşsiz tarifedeyim bu ay taahüt bitiyor, 24,5 olsaydı hemen geçerdim... benim tarifeden farkı avea ve sabit hatlarla sınırsız konuşma getirmişler ancak zaten 1000 dakika bana fazlasıyla yetiyor...

Edit: yeni müsteriye 24,5 eski müşteriye 27,5 muş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin613 -- 23 Haziran 2015; 1:29:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin613

tarife 27,5 gibi görünüyor... açıklama kısmında yanlış yazılmış galiba...
    eski eşsiz tarifedeyim bu ay taahüt bitiyor, 24,5 olsaydı hemen geçerdim... benim tarifeden farkı avea ve sabit hatlarla sınırsız konuşma getirmişler ancak zaten 1000 dakika bana fazlasıyla yetiyor...

Edit: yeni müsteriye 24,5 eski müşteriye 27,5 muş...

Aynen dediğin gibi bana 24.5 diye mesaj geldi tam paylaşacaktım baktım Editlemişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yabuburak

Hocam zaten 96k da kullanılmıyor ki yaa istediğim birşeyin açılması için 10 dakika bekliyoruz☺

Bu konuda haklisin.

Ben duan yazliktayim ve woops 2gb bitti.
    96k ile kullaniyorum. Face ve vatzap zorda olsa is goruyor, en azindan extra fatura derdim olmuyor..

• EGM Tarifesinden eşsiz tarifeye geçmek için aradım m.h.yi. Hat taşıyan ve yeni abonelere 24.5+1.5 diğerlerine 27.5+1.5 şeklinde olacakmış. EGM candır ozaman dedim vazgeçtim.

• Benim eşsizi 27 olarak davam ettireceklerdi vergi ile 29 TL yapıyor. Çok dil döktüm indirimle vergi dahil 26,50 ye anlaştık. Hat değiştirecektim vodafone falan düşündüm ama genel olarak yorumlarda okuduğum hep çekim iyi ama zırt pırt edge e düşüyor diyenler vardı. Bulunduğum bölgede nasıl bilmediğim için riske girmek istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Benim eşsizi 27 olarak davam ettireceklerdi vergi ile 29 TL yapıyor. Çok dil döktüm indirimle vergi dahil 26,50 ye anlaştık. Hat değiştirecektim vodafone falan düşündüm ama genel olarak yorumlarda okuduğum hep çekim iyi ama zırt pırt edge e düşüyor diyenler vardı. Bulunduğum bölgede nasıl bilmediğim için riske girmek istemedim.

Bilmiyorum da benim ki hiç h+ dan aşağı düşmüyor ama sokaktan sokağa bile değişiyor yaaa bu çekim meselesi

• quote:

Benim eşsizi 27 olarak davam ettireceklerdi vergi ile 29 TL yapıyor. Çok dil döktüm indirimle vergi dahil 26,50 ye anlaştık. Hat değiştirecektim vodafone falan düşündüm ama genel olarak yorumlarda okuduğum hep çekim iyi ama zırt pırt edge e düşüyor diyenler vardı. Bulunduğum bölgede nasıl bilmediğim için riske girmek istemedim.

hocam nasıl düşürdün bize de anlat bizde alalım
  • Normalde mevcut faturalı müşteriye bu kadar uygun fiyattan vermezlerdi. İlk 5000 için geçerli olsa da neden böyle birşey yaptılar anlam veremedim. Tarifede göremediğimiz bir bit yeniği mi var yoksa?

Bir de 23 Haziran itibariyle yeni fatura dönemi başladı. Acaba bu tarifeye geçiş yaparsam, eski tarifede kaldığım 1-3 gün için benden kullandığım gün sayısıyla orantılımı ücret alırlar(eski tarife için) yoksa tarife tutarının tamamınımı? Bir bayinin tamamı alınır demesi ve aynı durumdaki bazı kişilerden de tam ücret alınması aklımı kurcalıyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 23 Haziran 2015; 2:19:43 >
  • Faturasız avea daki bir kişi bu tarifeye mesaj atarak geçebilir mi? (24,5 TL olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: **cyborg**

Normalde mevcut faturalı müşteriye bu kadar uygun fiyattan vermezlerdi. İlk 5000 için geçerli olsa da neden böyle birşey yaptılar anlam veremedim. Tarifede göremediğimiz bir bit yeniği mi var yoksa?

Bir de 23 Haziran itibariyle yeni fatura dönemi başladı. Acaba bu tarifeye geçiş yaparsam, eski tarifede kaldığım 1-3 gün için benden kullandığım gün sayısıyla orantılımı ücret alırlar(eski tarife için) yoksa tarife tutarının tamamınımı? Bir bayinin tamamı alınır demesi ve aynı durumdaki bazı kişilerden de tam ücret alınması aklımı kurcalıyor.

Benim başıma geldi aynısı tarife fiyatın üzerinden kullanım tutarın ile orantılı şekilde para alıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: enfornog

quote:

hocam nasıl düşürdün bize de anlat bizde alalım

Hocam 500 ü aradaım 2. kısımdan müşteri hizmetlerine bağlandım. Fatura indirimi istiyorum özel müşteri indirimi falan filan. O teklif verdi beğenmedim, ben teklif verdim o beğenmedi derken. %10 ek indirim yapayım dedi iyi dedim. Az daha üstelesem %20 de alırdım belki ama üşendim artık ona da.

Şans işi biraz, bir gün önce aradığımda 27,5 dan aşağı yapamam sistem öyle tanımlamış dedi iplemedi bile. Ertesi gün tekrar aradım çıkan eleman baya ilgilendi. İndirim alana kadar arayın :) Yüksek ücrette fatura ediyor ve aktif kullanıyorsanız daha çok indirim de alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Normalde mevcut faturalı müşteriye bu kadar uygun fiyattan vermezlerdi. İlk 5000 için geçerli olsa da neden böyle birşey yaptılar anlam veremedim. Tarifede göremediğimiz bir bit yeniği mi var yoksa?

Benim başıma geldi aynısı tarife fiyatın üzerinden kullanım tutarın ile orantılı şekilde para alıyorlar

Çok teşekkür ettim hocam. O zaman bir sonraki fatura: 3 gün için (3/30)*eski tarife ücretim + 29TL de bu tarifeden gelicek totalde 32TL civarı gelir.
    Acaba şimdi geçiş için SMS göndersem ne zaman geçiş tamamlanır bilginiz varmı? Her zamanki gibi 24-48 saat arasında mı yoksa anında geçiyormu? Hiç tarife değiştirmedim de:))
    Yarın öğlen hattı üzerime almayı düşünüyordum da. Hat devrinden sonra 1 ay boyunca tarife değiştirilmiyormuş MH'nin dediğine göre.

• quote:

quote:

quote:

Çok teşekkür ettim hocam. O zaman bir sonraki fatura: 3 gün için (3/30)*eski tarife ücretim + 29TL de bu tarifeden gelicek totalde 32TL civarı gelir.
    Acaba şimdi geçiş için SMS göndersem ne zaman geçiş tamamlanır bilginiz varmı? Her zamanki gibi 24-48 saat arasında mı yoksa anında geçiyormu? Hiç tarife değiştirmedim de:))
    Yarın öğlen hattı üzerime almayı düşünüyordum da. Hat devrinden sonra 1 ay boyunca tarife değiştirilmiyormuş MH'nin dediğine göre.

Yok Hocam öyle değil aslında ben sormuştum avea sorumlusuna ki gelen ücrette öyle olmuştu mesela 1000 dakikalık bir paketin var bunun 100 dakikasını kullandın geçmek istedin o zaman fatura tutarınım 10da 1ini alıyorlar 200 dakika kullandın diyelin 10 da 2sini sistem böyle işliyormuş dediği gibide bir ücret çıktı bana

• Bimcell faturasizdan geciste fiyat ne oluyor arkadaşlar? 24.5 mu yoksa 27.5 mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok Hocam öyle değil aslında ben sormuştum avea sorumlusuna ki gelen ücrette öyle olmuştu mesela 1000 dakikalık bir paketin var bunun 100 dakikasını kullandın geçmek istedin o zaman fatura tutarınım 10da 1ini alıyorlar 200 dakika kullandın diyelin 10 da 2sini sistem böyle işliyormuş dediği gibide bir ücret çıktı bana

Anladım hocam. 444'lü aramalar mevcut dakikadan düşüyormuş sanırım da, 0850'li hatlar için durum nedir bilginiz varmı?
    Edit:0850'ler ücrete tabiymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **cyborg** -- 25 Haziran 2015; 1:00:23 >

• Arkadaşlar bayi olarak en doğru şekilde resme bakın. Kimsenin kafasında soru işareti kalmaz
     Avea Eşsiz Tarife

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.