Şimdi Ara

Avea'dan İnternetli Her Yöne SMS Paketi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
17.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Avea kullananlara sormak istiyorum..

Kız kardeşimi bu pakete geçirmek istiyorum.. Her ay 20 lirasını yükleyeceğim.. Kendimde yıkılan pakete geçmek istiyorum.. Şimdi kız kardeşimin biriken 20'şer liralarını kendime transfer edebiliyor muyum? 20 lira yüklenince transfer ücreti hariç tüm bakiye başka bir numaraya gönderilebiliyor mu?

Yukarıdaki soruma bir ekleme yapmak istiyorum..

Yukarıdaki paketi ücretsiz aldıktan sonra yanına 50-100 dk'lik her yöne arama paketi alabilir miyiz? Var mı böyle 50-100 dk'lik bir paket?
    Şöyle 10 lirayı aşmayacak bir şekilde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

3000 sms bana epey bi gereksiz geldi bence heryöne mesaj adetini daha düşük tutup interneti mb'ını daha yüksek tutsalarmış daha iyi olurmuş

Ayda 10 bin sms atan bile var.

Bencede fazla ama bi çok insanın işine yarıycak sanki.

10bin sms'i atanlar işsiz güçsüz adamlardır diye düşünüyorum günde ortalama 333 mesaj atabilen bir kişi ancak bu tanıma uyar

aynen katılıyorum.İşi gücü olmayan 5 tane kızla yada erkekle mesajlaşan tipler .günde 333 mesaj ne demek yaa :s :s her mesaja 30-40 sn arası harcasa okumak ve yazmak olarak gerisini siz düşünü artık.ama 12 tl lik olay güzel.20 tl ye 250 bal paketi kullanacağıma bunu kullanırım.zaten 30 tl yükleyince 120 dk veriyor.ama bir arkadaşın dediği gibi sms mesela 1000 olup internet 500 mb olsa dahada iyi olurdu.bunada şükür.

• quote:

quote:

Kız kardeşimi bu pakete geçirmek istiyorum.. Her ay 20 lirasını yükleyeceğim.. Kendimde yıkılan pakete geçmek istiyorum.. Şimdi kız kardeşimin biriken 20'şer liralarını kendime transfer edebiliyor muyum? 20 lira yüklenince transfer ücreti hariç tüm bakiye başka bir numaraya gönderilebiliyor mu?

Yukarıdaki paketi ücretsiz aldıktan sonra yanına 50-100 dk'lik her yöne arama paketi alabilir miyiz? Var mı böyle 50-100 dk'lik bir paket?

• iştu bu on numara olmuş.
    sırf internet paketi ucuza gelsin diye bal paketi alıyodum
  • quote:

quote:

quote:

Liraları transfer edebilirsiniz. Ama hat taşınmış ise eğer 3 ay beklenemiz gerek transfer edebilmek icin.

Arama paketi varmı yokmu bilmiyorum.

• kesinlikle çok iyi paket olmuş.
    zaten aveanın interneti bence su gibi akıp gitmiyor. (1gb her ay anca 700mb kullanıyorum kastıra kastıra)
    300mb ilede cok iş görür.

250mb 9 liradan satanlar utansın
  • Bende uzun bir aradan sonra mesajlaşma paketlerine katılmış oldum, gereksinimlerimi karşılayacak niteliğe sahip bu kampanya, internet 500 MB olsa tam olurmuş.
  • Gerçekten çok güzel bir paket.
    Ben ikiz paket kullanıyordum 250 sms + 250 mb = 10 lira
    Bu paket harika oldu :)

Fakat alakasız olacak ama bu paket faturasız hatlar için geçerli,ben faturalı fenercell kullanıcısıyım,faturasız fenercelle nasıl geçebilirim bilgisi olan var mı ? Ne yapmam lazım,işlem ücreti ne kadar gibi.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

Avea'da HERYÖNE 3.000 SMS ve 300 MB ayda sadece 12 TL!
    Üstelik paketten faydalanmak için sadece "3000" yazıp 3900'a ücretsiz SMS göndermen yeterli!
    30 gün boyunca sevdiklerinle rahat rahat mesajlaşmanın ve internette bol bol dolaşmanın tadına var!
    https://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/heryonesms.shtml?pagemenu=paketler.sms.faturasiz.heryonesms

kullanıyorum ama internet yetmeyecek galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana mesajla bilgilendirme yapildiginda inanamadim avea dan beklenmeyecek guzellikte bir kampanya olmus tam ihtiyacim olan bir seydi hatta bu nedenle trkcll ye bile gecmeyi dusunuyordum ama bu mesajin ardindan direk evet yazdim hemen kayit oldum umarim bu kampanya da su alisik oldugumuz avea sms kampanyalari gibi cok uzun zaman devam eder
  • çıktığından beri kullanıyorum benim için en ideali.
    internet 500mb olsa fiyat 15 bile olsa çok daha iyi olur ama buna da şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.