Şimdi Ara

AVEA 30 CEP LİRAYI 25 TL'ye satıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırşehir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Hızlıal'dan taksitli olarak 3-4 adet alırdım.Operatör değiştirince son bir adet elimde kaldı.Onu da 5 lira aşağısına satayım dedim.Ödeme arkasından kart üzerinde yazan rakamlar gönderilecektir.

Genel itibariyle 7/24 5-10 dakida içinde mesajlara dönüş yaparım.

Güvenliği sıkıntı eden olursa aşağıdaki linkten ürünü alsın.Sonra mesaj atsın kontor için aldım diye.Sonra havale yaparsınız sonra ben şifreyi gönderirim sonra aldığınız ürünü iptal ederim kredi kartınıza iade olur.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu-sistemleri/5-metre-hdmi-kablo-ip-orgu-kalite-full-hd-1080p-83789844

ÖDEME SADECE AŞAĞIDAKİ BANKALARA YAPILABİLİR:

FİNANSBANK,AKBANK,YAPI KREDİ BANKASI,VAKIFBANK,İŞ BANKASI,ZİRAAT,GARANTİ BANKASI,ŞEKERBANK bu bankalardan birine havale/eft yaparak ödeme yapabilirsiniz.Bunun dışında ödeme kabulu yok.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unalislam -- 26 Nisan 2013; 20:40:32 >

• " said_oczan " adlı kardeşimize sattık.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.