Şimdi Ara

avea 2012 ilk yarı sonuçlarını açıkladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • turkcell lider operator. her konuda basarili. fiyatlar ayni seviyede olsa kimse aveada kalmaz. yalniz bizim avea kullanmamizin sebebi paramizin hakkini sonuna kadar almamiz. bence turkcell, fiyati kadar hizmet sunamiyor. aveada cekmese bile kabullenmissin bir kere sonucta ucuz diyorsun cama uzaniyorsun cekiyor. ama turkcell her yerde cekiyor kapsama %99, en hizli 3g filan ama 5-6 ay once 5 kbps hizla baglaniyordum. e arkadas ben napiyim kullanmadigim hizi isterse 5g hizmeti sunsun. hiz limitliyse bir anlami yokki. simdi avea ile sinirsiz internetin keyfini cikariyorum. 128 kbps hiz ile torrentten filmler oyunlar indiriyorum. hani fatura hatali oluyordu aveada? her ay kuruş ne artti ne azaldi faturam. turkcell e karsi bir aliskanlik, aveaya karsi bi onyargi var halkimizda. avea bunu atlatirsa o zaman kimse tutamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avea surumden kazanıyor.
  • 8yıl turkcell kullandım aria yıllarında 1 ay aria kullandım çekmiyo diye birdaha turkcellden vazgeçmmiştim aman çekmez diye ama 2aydır aveadayım evimde 3G olarak daha iyi gezdiğim yerlerde sinyal zayıf olsa dahi konuşma işimi görüyor Köyümde Turkcell vodafone 3G ama avea hala gprs desem yeri var ama Herşeye inat iyiki varsın avea telefonun ne işe yaradığını son 2ayda öğrendim sms değil konuşmaya yarıyormuş arkadaşlar:D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.