Şimdi Ara

Avatar:Legends of the Arena [ÇIKTI] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
349
Cevap
0
Favori
46.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lan o kadar millete yardım ettik , benden caldıqını baskasına alıyo o tesekkuru hak etmıs oluyo ; ne bicim bir olay bu boLe ya ?

Oyunun downloadlarını yenı surumlerını herbısıyını koydum ; tsk eden yok...

TakLitci oLacaksan Altına kimden aldıqını yaz da CAL yada [C]ALINTI(fungsclup) yazın en azından!
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAPAS

captain_turkiye
    bak o senin sorun ilkte her keze oldu o cıktıkca sen enter e bas ok en sonunda girecek ama akşamları biraz zor giriyo ya hemen girer yada zorlar.

PAPAS arkadasım , ogrendıgın seylerı kımden oldugunu yazmadan cevap verme MESAJINI BOYLE DUZELT

captain_turkiye
    bak o senin sorun ilkte her keze oldu o cıktıkca sen enter e bas ok en sonunda girecek ama akşamları biraz zor giriyo ya hemen girer yada zorlar.

Not : Bilgi [C]ALINTI(fungsclup) yaz !
  • sen baş ta yazdıklarımı da okudunmu da msneden kufur ediyon ben onu kendim cozdum ben basta ilk uye oldugum da yazdım oraya anlatım:dedimki ben indirdim kurdum oyuna girdim karşıma hep bişey cıkıyo ben de enter a basıyodum dedimki son kez denicem eyer yine girmesse yarın denerim dedim son denememde girdi ben bunu kendim cozdum ole kufur etmeyi bılıyon ama gercekelri bilmiyon seviyene dusmicem bur da kımın haklı kımın haksız oldugu ortada bas da yazdıklarımı okuyan anlar ben bunu senden orenmedim dediğim gibi basta yazdıklarımı okuyon kımseden yardım almadıgımı ogrur he msne ni aldım ama o online için di oyuna giriş için diil.seni hiç takmam bunu bole bill.bunu ben kendi kendime orendim deneyerek onlineyi sana sordum sadece sen msne ni verdin ben de olabilir dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAPAS -- 19 Ekim 2008; 12:42:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratgiray1

Sıkmaya Basladı Artık 35 lvl Oldum 2000 chi 2000 hp var 50 power var Alanla 3 kisi birden Alıyom oyun 10 Saniyede bitiyo (şansıma hep yeni başlıyanlar geliyo 30 30 vuruyolar ben bi vuruyom 250 )

o lvlde canın normale göre biraz fazla geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: fungsclup

quote:

Orjinalden alıntı: PAPAS

captain_turkiye

PAPAS arkadasım , ogrendıgın seylerı kımden oldugunu yazmadan cevap verme MESAJINI BOYLE DUZELT

captain_turkiye

Not : Bilgi [C]ALINTI(fungsclup) yaz !

orayı geçtim de bu seferde login olamıyorum

• captain_turkiye
    bak kardes o benimde basıma geldi özellikle akşamları olur ama sonunda girer tabi bazenn bıktırır.ama onemli bişi diil yani onu da dene girer bide aktive ettinmi e postaya gelen linki ondan da giremiyo olabilirsin ama sen kafana takma onemlı diil o
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4EveR RoGuE

quote:

Orjinalden alıntı: muratgiray1

Sıkmaya Basladı Artık 35 lvl Oldum 2000 chi 2000 hp var 50 power var Alanla 3 kisi birden Alıyom oyun 10 Saniyede bitiyo (şansıma hep yeni başlıyanlar geliyo 30 30 vuruyolar ben bi vuruyom 250 )

o lvlde canın normale göre biraz fazla geldi bana

3 tane +500 chi ve +500 hp veren ve +3000 extra point veren itemlerin olursa normal

• bu login beni cıldırtıoooooooooooo
  • oyun bıttı 50 lvl oldum next lvl de you dıd ıt yazıyo yani oldun demek
  • 50 lvl nasıl oldunki :S ben daha 4 flnım login olmuo kafayı yiyom ya :S
  • vala sen bide pc den kaldırıp tekrar yuklemeyı dene olmasa sole benim arkadasın basına da geldi ama sonra napıp edip hallettim
    benim uzuldugum oyunu bıtrdım ya artık ne hediye ne de altın alabiliyom galiba ama galiba diyomnese sen benim dediklerimi dinle bi onu da yap olmassa sole belkı yuklendiğinde bi sorun olmustur tam yuklenememıstır logın ondan olmuyo olabilir.nerden biliyon diceksiniz 24 saat oyun indirdiğim için biliyom
  • yaa sorunlar hala var save yapma sorunu var save yaparken altta cıkan cubuk en sonunda yesil yanarsa oldu kırmızı yanarsa kaydetmedigi anlamına geliyor ancak ben bir arenaya girince leave game diince düzgün oynuyom save arada sorun yapsada ama mesela arenadayım bitti o bölüm baktım rakiper güzel leave game demiyorum 8 sn. bekliyorum aynı rakilerle yeni bir arenaya atıo oynuyorum daha sonrasında leave game dediimde siyah bir ekran geliyor ve öle donuyor mecburen alt+F4 yapıyorum bu seferde save yapmadan cıktıım icin kaydetmiyor bi caresini bulan varsa yardım ederse sevinirim...
  • bende ole bi sorun yok cunku cıkıcam ya aldıgım parayıda kaybetmek ıstemıyom yeni ele gecince cıkıyom (ctrl+alt+delete..goorev sonlandır)yaparak cıkıyom.ama her zaman diil bazen leavle game den cıkıyom ve cogu kez de cıkıyo eyere tam olarak anlamadıysanız acıklayıcı bir sekılde anlatım
  • bende ne zaman dır hiç takılmıyo duzeldi her halde bide sen f6+alt yapıyonda bazı oyunlarda sorun cıkartıyo sen benim yaptıgım gibi yap
  • Lvlim 50 2 kısı yı oldurdum bırı kaldı bekledım bana sureklı vurdu o vurdukca benım canım arttı su alttakı resıme bakarmısınız bende bı vurdum oldu x)
  • Ya ben 50 lvl hava bükücüyüm alan skilliyle 13-13 vuruyorum.Ama diğer skillerle gayet fazla vuruyorum,bu alan skillini nasıl düzeltebilirim?
  • akrepmert

bakın banada oldu bende nasıl yapcamı biliyom can doldurayı 3 su bükücüsü yle savaştım baktım alttaki can baya doldu saıkıldım (hava bükücüyüm buyuk havayı yarattım ve her ekz bumm)

4EveR RoGuE
    o banada oldu bende bitane kolye taktım banda oldu onu bi cıkardım yıne 250-300 vuruyom sen de dene bişey takmıssındır ondan
  • Ya şu stat sıfırlama diye birşey varmı ?oyunda karakterin yanıda bir reset tuşu var ama ne işe yaradığını bilmiyorum.Kullanmayada korkuyorum 50 lvl çünkü resetleyince 1 level e düşmesinden korkuyorum lütfen stat sıfırlama veya reset tuşunun ne işe yaradığını bilen varsa sölesin
  • BEKoTR

biliyorum mesala uye girişi yaptın ya hesabını kapatıp baska hesaba girmek istiyorsun ordan yapıcaksın menuden de olur
  • Ya oyun Update Olmuş Ama Anlamadım Nasıl Yapıcaz Yardım Eder Misinz?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.