Şimdi Ara

avansasda 150li nescafe stick paket 50tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

artık avansas da sorunlar çıkartmaya başladı dikkatli olun

dün yaptığım 29.33 tl.lik çaykur filiz için tedarik sorunu yaşadığımızdan ,yerine 23.20 tl.lik lipton karadeniz çay göndereceğiz diyorlar
    üstelik şimdiye kadar hiç görmediğim bir uygulama yapmışlar ,bu maile gün içinde onay vermezseniz kabul etmiş sayıp ürünü kargoya vereceğiz demişler
    tabi ben gün içinde maillere bakmadığım için onaylanmış kabul edip kargoya vermişler

işin ilginci asla kabul etmiyorum diye verdiğim cevap sonrasında anında mail geldi ,siparişiniz için teşekkürler yurtiçi kargoya verildi şeklinde

bunlarda artık bir şeyler çeviriyorlar ama yakında çıkar
    sitede satışta mı peki hala o ürün hocam
  • Beş altı ay önce lipton alışverişine cinemaximum bileti veriyorlardı. Alışverişi tamamladıktan sonra bilet gelmedi, defalarca yazdım, talep oluşturdum yine gelmedi. Kota bitmiştir falan gibi saçma şeyler söylediler geçenki aramamda. Ürüne gelecek olursak indirim kuponuyla birlikte alınırsa karton bardakları yollamıyorlar, iki promosyon birleşmez mantığıyla. Geçenlerde ben dört paket aldım, fiyatı çok uygun çünkü. ikram için şu an en mantıklı bi ürün bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

herşeye tatava yapıyonuz arkadaş

ben ömrümde böyle şey görmedim ,adamlar göndermek istemedikleri ürün yerine sizin istemediğiniz ürünü gönderiyor
    çünkü birisi 29 küsür tl. ,diğeri 23 küsür tl.

ayrıca herkesin bir damak tadı vardır , ikisi de çay denilebilir mi ?

biz internet alımlarına bakarız ,bize ne İstanbul kuru gıda toptancı halinden ?
    üstelik hiç ilgisi yok ,çoğu ürün başka sitede daha ucuz
    ancak indirim kuponu verirlerse o zaman bir miktar ucuza alınabiliyor

ayrıca millet sana mı soracak ne yapacağı ,ne söyleyeceği hakkında

bak ben yaşadıklarımı söylüyorum ve burası bir forum sitesi ,ne yaşıyorsak aktarıyoruz ki diğer üyeler faydalansın
    diğer türlü firma savunuculuğu yapmak isteyen gitsin başka yerde yapsın

beğenmeyen üyeler tatava da yapar başka şeyde ,sana ne ?

şirketle bir bağın olduğu hemen anlaşılıyor

biz internet alımlarına bakarız ,bize ne İstanbul kuru gıda toptancı halinden ?
    üstelik hiç ilgisi yok ,çoğu ürün başka sitede daha ucuz
    ancak indirim kuponu verirlerse o zaman bir miktar ucuza alınabiliyor

ayrıca millet sana mı soracak ne yapacağı ,ne söyleyeceği hakkında

bak ben yaşadıklarımı söylüyorum ve burası bir forum sitesi ,ne yaşıyorsak aktarıyoruz ki diğer üyeler faydalansın
    diğer türlü firma savunuculuğu yapmak isteyen gitsin başka yerde yapsın

beğenmeyen üyeler tatava da yapar başka şeyde ,sana ne ?
    aynı ürün daha ucuz fiyata varsa link at alalım, yoksa tatava yapma.

bu üründen 5 adet satın aldım. 250 tl ödedim. firma elemanı olduğum hakkında ısrarın varsa ekran görüntüsü atayım. ama sonrasında özür dileyeceksen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 10 Mayıs 2018; 13:41:33 >

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    al burada bir yığın var seç beğen al

https://www.akakce.com/dokme-cay/en-ucuz-caykur-filiz-1000-gr-fiyati,1095941.html

en ucuzu burada görülüyor ,belki araştırsak daha ucuzu vardır

https://www.bizimtoptan.com.tr/caykur-filiz-1-kg-p-37819?utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.93.7

tatava da yaparım sen kimsin yahu

tatava yapma diyen birisinden asla özür falan dilemem ,sen bir ürünü daha ucuza aldın diye herkes sanki senin aldığın ürünü mü alacak ?

hangi ürün senin dediğin göster millet faydalansın (tatava matava diyeceğine)

• C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    şu anda içinde bulunduğun konu, avansas.com da satılan bir ürünün sıcak fırsat olduğu iddasıyla açıldı.

ben de mesajımda piyasada daha ucuza olmadığını söyledim.

sen gelmişsin bana çay linki atıyosun :)

bir de ürünü göster diyosun ya, hangi konuda olduğundan haberin var mı, veya benim neyden bahsettiğimden :)

Orijinalden alıntı: salihmetu

Beş altı ay önce lipton alışverişine cinemaximum bileti veriyorlardı. Alışverişi tamamladıktan sonra bilet gelmedi, defalarca yazdım, talep oluşturdum yine gelmedi. Kota bitmiştir falan gibi saçma şeyler söylediler geçenki aramamda. Ürüne gelecek olursak indirim kuponuyla birlikte alınırsa karton bardakları yollamıyorlar, iki promosyon birleşmez mantığıyla. Geçenlerde ben dört paket aldım, fiyatı çok uygun çünkü. ikram için şu an en mantıklı bi ürün bence.
    promosyonlu pakedi alınca bardak yollamıyorlar mı hocam kod kullanınca şaka gibi

ayrıca sadece bu ürün hakkında mı konuşacağız (firmanın sorunları varken)

sen ne istiyorsan yap bizi ilgilendirmez ama millete tatava yapma falan diyemezsin
    ister alır ister almaz , ister beğenir ister beğenmez

sana ne ?

ne yani sadece sana mı inanacağız ,bu ürün hakkında da bir sürü kötü yorum yapıldı
    inşallah ürün gönderiminde sende benzer sorunlar yaşarsın ,yoksa ne söylesek anlamayacaksın

ayrıca sadece bu ürün hakkında mı konuşacağız (firmanın sorunları varken)

sen ne istiyorsan yap bizi ilgilendirmez ama millete tatava yapma falan diyemezsin
    ister alır ister almaz , ister beğenir ister beğenmez

sana ne ?
    ürün hakkında kötü yorum mu yapıldı :)

nescafe la bu bildiğin nescafe, neyin yorumu herkes biliyor zaten,isteyen alır isteyen almaz. komiksin yav :)

piyasada daha ucuza yok diyorum bana laf atıyosun. varsa paylaş. yoksa tatava yapma .

haa bu arada istediğim yorumu yaparım, sana ne ?

ayrıca evet sadece bu konu hakkında konuşacağız. firma ile sorunların varsa konu dışı bölümüne konu açıp ağlamaya orada devam edebilirsin :)

• Ne alırsanız alın ama bunlara sakın telefonunuzu vermeyin. Kaç defa aramalarında aranmamak istediğimi söyledim, kaç defa mesajlarında red için söylediklerini yaptım hatırlamıyorum, web sitesinde de kampanya bilgilendirme kapalı ama hala mesaja devam ediyorlar.

üstelik senin övüp durduğun ,çok ucuz dediğin ürün sadece birkaç yerde satılıyor ,çok ucuz desen ne olacak ?
    sanki yüzlerce yerde satışı olan bir üründen bahsediyorsun

ilk sayfaları okusan kötü yorumlar yapıldığını görürdün ama senin niyetin farklı

gizli firma elemanları ile işim olmaz

blok

ciddi sorunların var.
  • ilginç ben ise yukarıdaki sorunumu çözmeleri için telefonla arayın diyorum ,aramıyorlar (hatta Kobi Müşteri Hizmetleri Uzmanı denilen kişiye telefon numaranızı verin ben arayım ,kontöre kıyamıyorsanız diyorum ,yine aramıyor da numarasını da vermiyor)
    demek ki sadece satarken telefon destekleri var
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.