Bildirim
avansas 50/10 bugün geçerli kod
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bana da geldi alınacak birşey var mı ? _____________________________ 2001 Toyota Corolla 1.4 vvti Terra Special LPG (2007- ...) --- 2007 Toyota Auris 1.6 Elegant LPG (2015-2017) --- 2007 Honda Civic 1.8 HB İ-Shift LPG (2017-...) -
quote:
Orijinalden alıntı: elnino19
bana da geldi alınacak birşey var mı ?
fiyatlar fena değil kampanya fiyatlı olanlardan toplanabilir_____________________________ -
Birazdan 'Bi bitmediniz yaa' cılar toplanır, haberiniz olsun. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mmucit
Birazdan 'Bi bitmediniz yaa' cılar toplanır, haberiniz olsun.
buyursun gelsinler çay kahve içer geldikleri gibi giderler_____________________________ -
kodu yazıyorum ancak ödeme sayfasında indirimi göremiyorum? _____________________________ Her arayan bulamaz, lakin bulanlar arayanlardır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkdostun
kodu yazıyorum ancak ödeme sayfasında indirimi göremiyorum?
Kdv hariç 50tl olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
avansas'ın kargo ücretine bir çözüm bulması gerek. 11 küsür lira kargo çıkarınca marketteki fiyattan hiçbir farkı kalmıyor. _____________________________ Katılım zamanı: 2 Şubat 2007 -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkdostun
kodu yazıyorum ancak ödeme sayfasında indirimi göremiyorum?
Kodu kullanmislardir onun için indirim düşmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
bana da geldi isteyen pm mesaj sayısı 200 üzeri olanlar atsı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzama dokunmayın... Bedava çek/kod dağıtıyorum; link verince siliyorlar. Tabi faydalı her şey silinir bu forumda...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X