Şimdi Ara

AVANCE LOGIC ALS120 DRIVER??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ses kartının xp için driver ını bulamıyorum bir türlü daha doğrusu bulduğum da çalışmadı, driverguide dan indirdim, firmanın web sayfasına girdiğimde de bu firmanın daha parça üretmediğini söylüyor ve başka bir sayfaya yönlendiriyor, orda da driver ını indirmek paralı, xp de otomatik kurmuyor, ben nasıl yükliycem bu ses kartını?

• arkada$ım ßuyuR linkhttp://www.realtek.com.tw/downloads/downloads1-3.aspx?Keyword=ALS120 realtek dié firma üretiyoRDu herhaLde ßu ses kartini ?
  • ben de bunu indirmiştim çalışmadı ama yine de sağol

• aslında hepsi aynı, aynı dosyalar, neden olmuyor ben de anlamadım
  • taM driverini ßuLamiyoruzduR arkada$im google'dan arattim kart daha cok 95 98 sürüm driver'lerini sunuyor herhalde ßiraz eSKi ßi kart ancak eLimden ßu kadar geliyoR kusura ßakma arkadæ$im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaLed -- 18 Mayıs 2006; 1:22:54 >
  • dediklerini de indirdim benim daha önce indirdiklerimi de hepsini karşılaştırdım 7 si de aynı herşeyiyle, sürümü tarihi herşeyi aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLİVETTİ 320SM WEBCAM DRİVER
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • taM driverini ßuLamiyoruzduR arkada$im google'dan arattim kart daha cok 95 98 sürüm driver'lerini sunuyor herhalde ßiraz eSKi ßi kart ancak eLimden ßu kadar geliyoR kusura ßakma arkadæ$im
  • ne kusura bakcam saolasın o kadar yardımcı oldun
  • http://rapidshare.de/files/20724004/als100__win2000.exe.html
    Arkadaşım ben bunu bulana kadar az çekmedim neyse güle güle kullan.
    *** yerler rapidshar.e olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 18 Mayıs 2006; 2:27:11 >
  • google marka ve model nonu yazıp aradın mı???????
  • O kartın desteği verilmiyor. Birisi babasının hayrına driverini yazmışsa bilemiyorum. Gerçi bende bulamamıştım hem bulsan ne olucak 16 bit dandik bir kart 10$ a kıy git bitane ses kartı al.
  • Dandik değil valla ii bi kart pci olsa şu zamanlarda, al dediğin o dandik kartlara verdiğinin yarısını daha verir alırdım.
  • sorun biostaymış, halloldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.