o ne demek versiyona göre fiyatmı değişiyor hemen başkasına git yada araştır kendin yap inan çok basit.ben yapmıştım ama birinden yardım aldım her şey hazır olunca 2-3dakika sürüyor.benimde 4.01 33 ama uğraşmıyorum şimdi buradanda yardım bekleme yasak çünkü ama google var inan istersen bulursun
ekranda görüntüyü alabildiğine göre sorun pluginslerden kaynaklanıyor gibi bunun için versiyonuna uygun popsloder kullanmalısın ve 5.00m33'de popsloader sorun çıkartıyordu diye hatırlıyordum,imajları çevirdiğin programda önemli o programdan kaynaklanan sorunda olabilir başka bir program ile çevirmeyide deneyebilirsin pluginslerin nasıl kullanıldığını biliyorsundur zaten bu arada kullandığın kablo componentmı yoksa compositmi tüplü televizyonda kullanıyorsan composit lazım bunun içinde yine bir plugins lazım ve bu plugins'in en son çıkanı ps1 oyunları destekliydi bunada dikkat etmen lazım
pek birşey anlayamadım yukarıda yazdıklarından o kadar anlamıyorum recovery menü filan derdimi anlattım zaten av kablo ile bağlıyorum tv ye scart girişinden oyunlar psp de sorunsuz çalışıyor oyunları benim ps1 oyun cdlerimden programla eboot olarak çevirdim denemem gereken işlemleri madde madde yazarsanız çok sevinirim
eğer psp oyunlarını tüplü tv'de oynayabiliyorrsan demekki plugins kurulu makinada ama hangi versiyonu kurulu o önemli sen ps1 oyunları destekli olanını kurmak zorundasın eğer bu dediğimi yaptığında hala çalışmıyorsa o zaman başka bir programla converet edip denemelisin en basit anlatımıyla bu olur
hayır arkadaşım yanlış anlamışsın oyunları psp de çalıştırabiliyorum demek istemiştim tv de oyunlar oynanmıyor.
o zaman plugins kuracaksın daha ötesi yok bu kadar basit hadi kolay gelsin
dostum dediğim gibi bu ayarlardan pek anlamıyorum plugins filan nedir bilmiyorum daha açıklayıcı anlatırsan çok sevinirim plugins kurmak sorunu kesin çözermi?
plugins=eklenti demektir fusa plugins adı eklentinin ps1 oyunları destekli olanını indir hafıza kartına plugins klasörüne atwww.mcpsp.com gir buraya eskiden yönetici idim burada orda herşey mevcut halledersin işini kolay gelsin şimdiden
versiyonumu 5.00 M33-6 ya yükselttim ps1 oyunlarını artık oynayabiliyorum ama dedğiniz fusa yı çalıştıramadım psp oyunlarını oynayamıyorum ayrıca psp av kablosunun ses girişlerini sinema sistemine bağlayıp matrix ile 5.1 e dağıttım sesler gerçekten güzel film müzik ps1 oyunları hepsinde çalışıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: AlperenAkb
versiyonumu 5.00 M33-6 ya yükselttim ps1 oyunlarını artık oynayabiliyorum ama dedğiniz fusa yı çalıştıramadım psp oyunlarını oynayamıyorum ayrıca psp av kablosunun ses girişlerini sinema sistemine bağlayıp matrix ile 5.1 e dağıttım sesler gerçekten güzel film müzik ps1 oyunları hepsinde çalışıyor.
Hadi hayırlı olsun demek ki versiyondanmış
evet hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme