Şimdi Ara

Aux yaparken telefonu mu bozdum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 5 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 2
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 1
  • Ortalama Mesaj Aralığı 20 gün 12 saat 27 dakika
  • Son 1 Saatteki Mesajlar 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • kendindenvazgeçenadam (1 mesaj) vbuy1996 (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (1 mesaj) Mini (1 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Tüm Forumlar >> Motorlu Araçlar Dünyası >> Ses ve Görüntü Sistemleri >> Aux yaparken telefonu mu bozdum?
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Teğmen
    158 Mesaj
    Konu Sahibine Özel
    Araba linea 2010 aux kablosunu resimdeki yere bağladıktan sonra (köprü bağlantısını yapmadım) telefona taktim sonra ses almaya başladım fakat telefonumda normal zamanda kulaklık takılı olmadığı halde kulaklık işareti çıkıyor ve telefonun kendi hoparlöründen ses alamıyorum su an Aux yaparken telefonu mu bozdum? Diğeri ise köprü bağlantısı yapmadığım için mi böyle oluyor kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim



    (Halkalı işaret olMayan benim teybim)
    Biraz deneme yanılma yoluyla yaptım teybi yine de doğru baglamismiyimdir ilerde sigorya yanar mi?



    |
    |




  • Binbaşı
    1409 Mesaj
    Geçen sene bende linea için aux denemiştim ve ilk başta 5-10 sn ses geldi sonradan ses gitti sigortası yandı teybin sonrasında fark ettim telefonun kulaklık çıkışı da yanmış mecbur garantiye yollamıştım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
vp satın al
pubg mobile uc
Sohbet
En ucuz kedi maması fiyatları
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR6
0,172
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.