Şimdi Ara

Autocad - SolidWorks Kurs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ,
    Ankara'da Autocad - SolidWorks eğitimi için kurs araştırıyorum Vektörel Bilişim ve Ikiteknik Bilişim ile görüştüm. Ama kararsizim. Farkli kurs yerleri hakkinda da olabilecek goruslerinizi bekliyorum. ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yardimci olabilecek yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba,
    autocad ve solidworks eğitimleri için size yardımcı olabilirim.
    nickinizi yazarak sayfama mesaj atarsanız size gerekli detaylı bilgiyi verebilirim.
    https://www.facebook.com/solidworksizmir
  • eskişehirde solid-autocad kursu arıyorum tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?
  • e.ergen E kullanıcısına yanıt
    merhaba.
    eskişehirde birebir ders alacak yer bulamazsanız uzaktan eğitim yapabiliriz.
    eğer ilgilenirseniz daha detaylı bilgi için size özelden mesaj gönderebilir veya mail atabilirim.
  • selam arkadaş
    ankarada yaşıyorum bende solidworks için vektorel bilişime gittim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine valla çokda memnun kaldım girdiğim dersin yanı sıra aynı dersin videoları hala hesabımda eksiklerimi ordan izleyip tamamlıyorum. Hem girdiğim dersler hemde aynı dersin videoları yani kısaca tek eğitim fiyatına çift eğitim almış gibi oluyosun :D git bi görüş derim ankarada bu eğitimi alabilecedğin en güvenilir yer öyle söyleyim :)
  • Bende Autocad için Vektörel Bilişime Gittim Sonra Revit,Max eğitimini de tamamladım.Hocanın anlatımı ve derse olan hakimiyeti çok iyi size desleri gerçekten sevdiriyorlar,ortam çok sıcak kanlı insanlarla dolu,ödevler veriliyor sürekli :))) bana bırakmıyorlar yani tamamen işi sıkı bir gözetim var.:) Bazen okul projelerim çok fazla oluyordu resmen hayata küsmüştüm Vektörel Bilişim sayesinde bu programları severek yapıyorum herkese tavsiye ederim.
  • Ben'de bir çok kursun ziyaretine gittim ve telefonla aradım bu anlamda en profosyonel bana Vektörel Bilişim geldi çünkü verilen bilgilerde çok kapsamlı üstelik profosyonelce karşılıyorlar,kursa gidip bilgi aldım en çok ilgimi çeken taraf derslerin video ile kayıt altına alınıyor olmasıydı gelemediğim zamanlarda video ile takip edebileceğim üstelik eğer başarılı olamazsam ikinci dersi ücretsiz alma hakkına sahibim.Tam öğrenme modeli uygulanıyor ve bu anlamda gerçekten öğretmeden bırakmıyorlar şuanda ileriye dönük çalışmalar yapabiliyorum ve çok katkısı oldu Vektörel Bilişimin bana :)))))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.