Şimdi Ara

AUTOCAD kurs önerisi. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
4
Favori
23.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • autocad te komutların hangi mantıkla çalıştığını öğrendikten sonrası kolay. özellikle 2012 ve sonrasında gelen kendi komut arama motoruyla daha kolay. zaman ayırmalısınız sadece. ben kendim öğrendim. suan bir cok autocad kullanıcısına göre oldukça seriyimdir, iddialıyım :) istediğiniz varsa öğrenirsiniz. para vermek istiyorsanız bilişime v.s. gidersiniz öğrenemezsiniz.
  • ankarada beltek var başta. ben photoshop ve flash aldım. autocadi okullda öğrenmiştim ama şöyle söyleyim beltekte devam edin öğrenmediğiniz şey kalmaz :)
  • gene işkurun kursları ve belediyenin çok fazla olanakları var ki autocad çoy yaygın. kesinlikle istanbulda izmirde ankarada daha doğrusu büyük şehirlerin tamamında düzenli kurs açıldığına inanıyorum. çok faydasını görürsünüz.
  • belediyenin verdiği kurslar var ancak yer bulmak ver verim tartışılabilir.
    profesyonel kursları önerrim.
    fakat hangi şehirdesiniz?
    bilişim eğitim merkezinden aldığım eğitimden memnun kalmıştım
  • bencede eğer tam anlamıyla yetkin bi seviyeye çıkmak istiyorsan profesyonel yardım almalısın bu noktada zaten bvirçok kişinin de tavsiye ettiği bilişim eğitim merkezi var ayrıca kursun birçok yerdede şubesi var... buraya bi bak derim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itachi84

    Arkadaşlar autocad öğrenmek istiyorum.Gidipte memnun kaldığınız bir kurs var mı? Mesela izometrik diye bir yer var fiyatı uygun 48 saat öğrenme garantisi veriyor var mı buraya giden?



    Autocad eğitimi için anadolu yakasında Weeb Akademi Tercih Edebilirsiniz. Şu anda Kampayası olduğu için Atucad kursu sadece 450 TL.


    Başarılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: övrenci

    elginkan vakfının online vede meb onaylı kursu var detaylıbilgiyiwww.boluelginkanvakfi.org.tr adresinden öğrenebilirsin tamamen ücretsiz

    kaç ay ders alıyoruz bu kurslardan
  • toplam 80 saat sanırım ama isterseniz verdiğim internet adresinden iletişim bilgilerinde yazılı olan telefon numaralarını arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz elginkan vakvının 3 şubesi var manisa da boluda ve gebzede sınav da katılım sayısına göre bu merkezlerden birinde yapılıyor.
  • Anadolu bölgesindeki http://www.weebakademi.com/ ye bende yeni başladım gerçekten başarılı bir ekip ve hocalar gayet iyi gittiğiniz zaman zaten anlıyorsunuz aldığınız eğitimin ve oranın kalitesini
  • Merhaba Arkadaşlar forum eski ve sonradan canlanan bir bölüm olarak dikkatimi çekti.
    Ben İstanbul / Maltepe de yaşıyorum. Makina ressamlığı lisans olarak da Mühendislik mezunuyum.
    10 yıldır yetişkinlere bilgisayar eğitimleri veriyorum Son 4 yıldır da gerek MEB Halk eğitimlerde gerek se
    MEB na bağlı özel dershanede Bilgisayar destekli proje çizimi AUTOCAD 2014 eğitimi vermekteyim

    2-5 kişilik grup eğitimleri olarak da toplam haftada 2 gün 2 ay da 48 saatte tamamlanıyor. Şimdiye kadar mimar, mühendis, mobilyacı, elektrikçi nerdeyse autocadin geçerli olduğu her meslek grubundan eğitim verdiğim insan oldu.

    Autocadin temel komutları, 2 boyutlu çizimler , 3 Boyutlu ( izometrik çizimler ) 3 botutlu katı modelleme
    sırasıyla Autocad in en son sürümünü bu konuda yayınlanmış yeni ders kitapları, görsel eğitim setleri içinde çok uygun bir ücretle 500 TL fiyatla sertifikalı % 100 başarılı eğitimler almak mümkün


    Derhane sertifikalı eğitim yerine özel grup eğitimide veriyorum aynı içerikle kişi başı 360 TL ye düşüyor ücret. Eğitimler sonunda katılım/başarı belgesi verebiliyorum.

    Ama son olarak şunu belirteyim proje tasarım programlarında önemli olan öğrenmekten sonrası yani öğretileri projelerde geliştirmek yani tecrübe. İlgilenenlere başarılar diliyorum. Ayrıntılı bilgi için e-posta adresim :
    eralpkoksal@gmail.com Cep: 0532 330 32 04



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etikbilgisayar -- 2 Temmuz 2014; 14:30:16 >




  • Arkadaşlar pendikte Weeb Akademi diye bi kurs var linki buradahttp://www.weebakademi.com/ çook memnun kaldım. Autocad,max, web tasarım, yazılım egitimi almak istiyosanız mutlaka buraya bakın kaybetmezsiniz.Hocaları çok iyi ögrenene kadar bırakmıyolar. Eglenceli vaktinizin iyi geçtigi bir yer.Fiyatları gayet uygun.Pratikte kendini geliştirmek istiyosan tek tavsiyemdir.
  • arkadaşlar bütün kursları gezdim saolsun BİLGE ADAM sadece parayı alana kadar eğitimden bahsediyo parayı verdikten sonra umrunda değilsin arkadaş tavsiesi üzerine Vektörel Bilişime gittim o gün AutoCad dersi varmış misafir olarak girdim derse dedikleri herşey az gelir öğretmenler birebir anlatır gibi ilgileniyolar hiç bilmediğim halde öğrenebileceğime eminim muhteşem biyer tavsiye ederim gidip görüşün hak vereceğinize eminim.
  • itachi84 İ kullanıcısına yanıt
    Ben Weeb Akademiye gittim autocad için. uygun fiyatla çok güzel bi eğitim aldım ve memnun kaldım. istanbul asya yakasında oturanlar için burayı tavsiye edrim . buda linki http://kadikoy.weebakademi.com/
  • autocad kursu veren mecidiyeköyde bir dersane var.istersen görüş.

    Autocad kursu
  • Ben Vektörel Bilişim'e gittim gayet memnun kaldım. Görüşmeye gittiğimde zaten kafam da ki bütün soru işaretlerini sildiler ve paramın tam karşılığını aldım diye bilirim ve şuan çalışıyorum ekmeğimi bu işten çıkarıyorum
  • Merhaba arkadaşlar bende kurs da öğrendim biraz bilgim vardı ama pratik kullanamıyordum bu nedenle geliştirmem gerekiyordu.vektöreli duymuştum ve oraya gittim eğitime iyiki gitmişim gerçekten çok memnun kaldım tavsiye ederim.3D max içinde görüşücem.
  • selam arkadaşlar Ankara da olan arkadaşlar için vektörel bilişim derim ben hem autocad hemde 3d max i oradan alıyorum.tavsiyemdir.
  • Merhaba Arkadaşlar,mimarlık öğrencisiyim 3.sınıf ve mezun olduğumda bir adım önde olmak istiyorum küçük çaplı şeyler yapıyorum ama bunu birazdaha pratiğe dökmem lazım bu nedenle kurs araştırıyorum ama verilen tavsiyelerde en çok vektörel bilişimi duydum ve telefonla da bilgi aldım gidip görüşücem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GökhanGökçen

    Merhaba Arkadaşlar,mimarlık öğrencisiyim 3.sınıf ve mezun olduğumda bir adım önde olmak istiyorum küçük çaplı şeyler yapıyorum ama bunu birazdaha pratiğe dökmem lazım bu nedenle kurs araştırıyorum ama verilen tavsiyelerde en çok vektörel bilişimi duydum ve telefonla da bilgi aldım gidip görüşücem.

    hangi şehirdesiniz?
  • Ankara'da yaşıyorum hakan arkadaşım.Ben tavsiye edilen kurslarla görüştüm aslında vektörelin bu akşam tanıtım dersi varmış ona katılıcam karar vericem sonrasında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.