Şimdi Ara

AUTOCAD BİLEN LÜTFEN BAKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, autocad te çizim yaparken alttaki satırda bi yandan komutlar geçiyo ya.hani, çizerken f2 ye bastığınızda çıkan komutlardan bahsediyorum.çizimi kaydedip kapatıp açtıımızda o komutlara ulaşamıyorum. O komutların saklandığı bi yer var mı, çok ac,il hayat meselesi. lütfen bilen yazsın. bu arada autocad 2002 kullanıyorum

• dostum autocad biliyorum ama ne dediğini tam anlatsan belki yardımcı olabilirim.
  • aslında özet olarak alttaki komut satırının geçmişi lazım. yani o çizim boyunca kullanılan komutların bir listesi. normalde çizim sırasında f2 ye basınca çıkıyo fakat dosyayı açtığın andan itibaren girdiğin komutları görebiliyosun sadece. bana çizimin en başından beri girilen komutlar lazım
  • daha önce hiç denemedim sadece dosyayı kaydedip kapattığın anda bidaha o komutları göremezsin diye biliyorum. ama sen bi komut soracaksan açıkça sorsana belki yardımım olur?
  • Orjinalden alıntı: carpediem76

daha önce hiç denemedim sadece dosyayı kaydedip kapattığın anda bidaha o komutları göremezsin diye biliyorum. ama sen bi komut soracaksan açıkça sorsana belki yardımım olur?

[/quote/]

yok dostum sorun komutun anlamı değil varlığı. nası yani diyeceksin, hemen söyliyim. bi proje vardı yaptım güzel de oldu. fakat hoca komut setinin çıktısını istemiş, benim de haberim yoktu. şimdi koca kavramayı bi daha çizmemek için komut setini arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3FFD8148A -- 29 Mart 2005, 2:08:25 >
  • Bende geçmiş komutlar saklanmıyor diyebiliyorum,
  • eh nediyeyim ozaman kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım tam olarak anlayamadım ama galiba şunu istiyorsun
    çizim yaptığın programı autocad da aç ve tekrar f2 ye bas çizerken yapmış olduğun işlemleri orada muhafaza edilmiş olarak göreceksin
    quote:

Orjinalden alıntı: gyro

Merhaba arkadaşlar, autocad te çizim yaparken alttaki satırda bi yandan komutlar geçiyo ya.hani, çizerken f2 ye bastığınızda çıkan komutlardan bahsediyorum.çizimi kaydedip kapatıp açtıımızda o komutlara ulaşamıyorum. O komutların saklandığı bi yer var mı, çok ac,il hayat meselesi. lütfen bilen yazsın. bu arada autocad 2002 kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.