Şimdi Ara

autocad 2011 fatal error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Autocad 2011 sürümünü kurdum. Ancak program açılışta fatal error veriyor.

Hata raporu şu şekilde:

acminidump.Dmp

a minimal dump of your system's memory that will be used to diagnose this error.

dmpuserinfo.Xml

contact data (if provided) and information collected from your system

dumpdata.Zip

compressed file that contains the other files included in this error report.

Bu konuda ne yapabilirim. Bir kaç forumda açılan konuyu okudum bölgesel dil ayarlarından olduğu falan yazılmış ama size sormadan birşey yapmak istemedim. Projelerimi yetiştirmem lazım çok ACİL

Bilgisayarım: Asus n53sn-sz129v işletim sistemim : windows 7 64 bit

Teşekkürler

• dil ayarlarıyla alakalı olması imkansız ki hiçbir dil hatasında ölümcül hata diye uyarı çıkarmaz. autocadiniz 64 bitmi 32bitmi
  • kendi sitesinden güncelleme dosyası var indirip kur düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfr+10

dil ayarlarıyla alakalı olması imkansız ki hiçbir dil hatasında ölümcül hata diye uyarı çıkarmaz. autocadiniz 64 bitmi 32bitmi

autocad 64 bit. Ancak şöyle birşey oldu, ilk başta 2008 sürümünü yüklemiştim hiç çalışmadı. Sonra 32 bit oldugunu farkettim. Kaldırdım. Bu defa 2011 indirdim 64 bit. Dedğim hatayı aldım. Araştırdım çakışma olabileceği yazıyordu, ccleaner indirdim bir temizlik yaptım o da işe yaramadı. Bu raporda ismi geçen dosyalar ne işe yarar? onların onarılması falan mümkün mü ya da başka ne yapabiirim :/
    quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

kendi sitesinden güncelleme dosyası var indirip kur düzelir

deneyeceğim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem89 -- 20 Kasım 2011; 23:46:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.