Şimdi Ara

Auto Pot Kullanımı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acaba Auto Pot Kullanımı Nasıl Oluyor Bu Oyunda? Bilen Bi Arkadaş Açıklayabilirmi..

• T harfine basabilirsin orda bi menu karsına cıkıcak pot mana vs ordan quick slotunu ayarlayıp isleve sokabilirsin bide abamon status cure oluyo onu kullan tavsiye ederim ......... serhat :)
  • ben de auto pot özelliğini kullanmanı pek tavsiye etmiyorum bazen sapıtıyo özelliklede lag varsa durmadan pot kullanıp elindeki potları bitirebilir zira benim başıma bi kaç kere geldi en güzeli manuel
  • hp ve man potunu f2 yad f3 te bir yere koy koy

actions kısmında auto pot ile ilgili skill var. onu kullan ve çıkan pencereden hp ve man olanı işaretle belt yazan yerden potları f kaç koydunsa seç yanındaki kutuyada potlar kaçıncı sayıda ise onu yaz.

% ile olan kısımda senin hp yada manan % kaçın altına düşerse pot basılması gerektiğini gösteriyor.

quote:

Orjinalden alıntı: mdkbet

ben de auto pot özelliğini kullanmanı pek tavsiye etmiyorum bazen sapıtıyo özelliklede lag varsa durmadan pot kullanıp elindeki potları bitirebilir zira benim başıma bi kaç kere geldi en güzeli manuel

valla benimde başıma çok geliyo ama lag girdigi zmn kurtarıcımda auto pot oluyor.

-----------------
    Server : Troy
    BeyazGul - Lvl 28(%70+) Spear

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelion -- 7 Nisan 2006; 12:28:17 >

• Auoto pot dediğiniz gibi lug yapınca kullanılmaz hale geliyo.lug yapınca manual içmeyi denerseni ölmezsiniz.ama bu özellik level 36-37 den sonra kullanılması şart hale geliyor.zombie hour yiyenler demek istediğimi anlıyorlardır heralde.ya bide bu iş konfor yaratıyo.klavyede elli tane tuşa basmak zorunda kalmıyosun.
  • Sağolun Arkadaşlar 2 Ay Aradan Sonra Yeniden Başlıyorum.. Benim Arkadaşlar Troyda Uçmuşlar Bende En Yeni Serverdan Başlıyacam mecburen. Oda Venice Oluyor.. Troydan ve Athensden Çoğu Arkadaşlar Beni Bilir..

Server: Venice
    Nick: 01
  • beyler sakın auto pot falan kullanmayın bi keresinde 50 tane potum wardı 20-30 sn lik lag yaptı sonra bi baktım pot yok çok aptalca bi uygulama.Benden sölemesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    point basma
    18 yıl önce açıldı
    premium pot mp 5000
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • titit o nasıl bir palavradır anlayamadım.o dediğin şey imkansız.20-30 sn lug yaparsa auto pot çalışmaz aksine hiç kullanmaz heal ve mana ve direkman ölürsün.autopot da gayet kullanışlı bir olaydır.kullanmayan noob dur.çamur atanda noobdur.
  • söyle söyliim eğer oyunda lag (lug diye bişey yok arkadaşlar) warsa size ait hiçbişey çalışmaz, aout potion skilleriniz (zamanı geçer ama bi işe yaramaz- defanslar hariç) eğer maymununuz warsa hiçbişey toplamaz o kadar çok lag olurki sos item düşürmüşsünüzdür sizin maymununuz bakmaz bile bi başkası gelir alır.. we sonunda olan olur potion kullanım seçeneğinize göre lag sona erince sular seller gibi (ölmediyseniz tabi bu arada) potionları içer.. 50 tane bitirmesi yalan da ben kendimden bilioyorum lag yaşarken 3500 hp ile 20 tane med potion gitti lagdan..
    sinir krizi geçiricektim, hele trade e çıkan arkadaşlar eğer lag warsa we size cold based thief geliyosa aouto potionun bile işe yaramayabilieceğini söylemek isterim, 1dakka lag yediğim zaman oldu etrafımda tigerlar wardı lbl 30 ciwarıyken tigerlar max 2wuruyordu we doğal olarak 1thief geldi we 1dakkika boyunca sadece ekran dondu geri geldi we ölmüştüm (auto potion açıktı...)
    auto potion diil ama lag saçmalık!!!!

• adam 20-30 saniyede 50 pot gitti diyor iyi okumadın galiba.bu dediği mümkün deil.50 potun gitmesi için en az 1,5-2 dakka lug yapması lazım.o kadar lug yapan bir bağlantıda da oyun oynanmaz zaten.ben 2 saniye lug yapınca moralim bozuluyor.
  • ben zaten 50 tane gitmesi yalan diyorum asıl sen oku, we bunun bağlantıyla alakası yok (lag) bide lug diye bişey yok (inglizce zorla çekmek manası dışında)..
  • bağlantıdan kastım sadece türkiye için geçerli.türkiyedeki internet hizmetiyle hiçbir onnline oyunu tam performansla oynaman imkansız.inanılmaz yavaş.arada kopmalar ve yavaşlamalar devamlı oluyor ayrıca kırk yıllık lug yada lag kelimesinin playerlar tarafından kullanılmasını engelleyemezsin.böyle gelmiş böyle gider.ingilizce sözlükle oyun oynucak halimiz yok heralde..
  • ben lag a girince pot tuşuna abanıyom çünkü lag olunca oto pot işlemiyo lag lı bi ortamda 3 5 yaratık dalıyosa(sizin lvl larınızda) oto pot işlese bile zaten yerde olmanız hiçten bile değillag ın olmasının sorumlularına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.