arkadaşlar güneşsigorta kullanıyorum ve auto king de cizik giderildiğini örendim ve hemen sitesine girdim iste tampon bakımı sınırsız yama falan işte birseyler yazmışlar auto king e gittim bana soyledığı şu oldu
Kaput ve tavan haric 4 işlem bi yer vurukmu mesela 1 onu duzeltmeye 2 onu boyamaya yanı 1 yere 2 hakkını harıcyorsun
veya da 30 cm e kadar anahtar çiziği bunu yaptıra bılırsınız dedı
sizce bundan baska yaptıra bileceğim işlemler varmı yardımınız ıcın sagolun
Demir Sigorta'nın anlaşması olduğundan Auto King İkitelli şubesine 2011 model 1000 kilometredeki aracımı kapısının uç kısmındaki 1 cm'lik çeltik için mini onarım hizmeti almak için bıraktım. Yapacakalrı işlemi anlatmadılar buraya lokal boya olacak aracın 10 cm lik yerinin boyasını kazıyacağız ve tekrak boyacagız deselerdi yaptırmazdım.
Aracım için 1 gün sonra gittiğimde kapıda 5 adet ağır kusur buldum ve bana bu şekilde teslim edilmek istendi.
Kapıda kullanılan boyanın tonu farklı idi, bas bas bağırıyordu ben boyandım diye. Üst ve alt tarafında boyanırken bant çekilmiş ve üzerine boya atılmış, altta üste çerçeve oluşmuştu bu yüzden. Orijinal boya ile kullanılan boya arasında nokta nokta duman vardı. Çeltik macunlanmış ama 1 cm boyunca 2 mm bir çukur var ve aşırı derecede belli oluyor. Boyanın kalınlığı bariz belli oluyor. Auto King yetkilileri ustanın hatası, dedi ve 1 gün daha kalsın çiçek gibi yapacağız dediler.
Yine bıraktım bulduğumda boya mesafesi 10 cm'den 35 cm'e çıkmış ve dumanlanma duruyor. Farklı renk tonunu kullanmaya devam etmişler. Üstelik bombeli kapı ucu köşegen olmuş. Servis müdürü aradaki renk tonunu olmadığını ve dumanlanmanın tüm araçlarda oluştuğunu verdikleri hizmette bunun normal olduğunu anlattılar. Servis müdürüne "Eğer bu işi yapamıyorsanız aracı teslim almayın. Sıfır niteliğindeki aracın kapısının yarısını 1 cm için boyamışsınız ve farklı renkle boyamışsınız." dediğimde aldığım cevap beni yıktı. Adam "Evet yapamıyoruz." dedi. "Hep aynı lokal boya olduğundan belli olur gözle görülebilir ama 2 metre öteden belli olmaz." dedi ve ben ne kadar yanlış bir firma ile çalıştığımı anlamış oldum.
Sigorta şirketime onarım hatasından dolayı aracımın ağır zarara uğradığını ve gerekli işlemin yapılmasını istedim. Bana aracın kaskosunu delerek yetkili serviste yapabilirsiniz yada Auto kinge 3 cu kez teslim ediniz dediler.
Maslak Auto Kingten Umut bey aradı ve yaşanan problemde yardımcı olabileceklerini anlattılar. Maslak Auto kingte Kapının üst kısmını Çapraz kavisten itibaren tamamen boyadılar. Kapını %50 boyalı ve üzerinde kırmızı bir nokta artık tamam dedim kapı tamamen boyandı ve hala problemler devam ediyor. kırmızı noktayı rutuşlettım ve aracı teslim aldım. Sonucta araç 1 cm lik çeltik için 4 kez boyandı ve hala 5 ci icin boyanacak. Kapının tamamını 1 cmlik çeltik için boyandı ve bu bir onarım hatasıdır. Bu noktadan sonra hakkımı aramak icin nasıl bir yol izleyebilirim. Yetkili servis ile görüştüm hatalı onarım raporu verebiliriz dediler. Ancak Sonrası için ne olacak?
Aracımın Önarımdan Önce ve Onarımdan Sonraki Resimleri Adım Adım : Detaylı Resimler