Bildirim
AUTO-CAD android uygulaması için tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bahsettiğin işi yapabilir. Özellikleri fena değil. Tabi bu paraya daha güncel donanımlı tabletlerde yok değil. -
1.5 yıl garantili 250TL 2. elini alıcam cihazın...sizin önerdiğiniz bi marka var mı ? fiyat olarak da uygun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksea_55 -- 22 Kasım 2013; 12:39:15 > -
Yanında götür açacağın dosyaları tablette dene sıkıntı yoksa alınabilir. Ancak bütçeni biraz zorlarsan daha güncel işlemci gpu ve ramli tablet alabilirsin. -
anladım,teşekkür ederim. iyi çalışmalar -
AutoCad in kendi uygulaması için illaki 3G bağlantı lazım, online olmak gerekiyor.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gstarmc.android&hl=tr
Bu program baya güzel, dahili yada harici hazfızadaki çizimlere rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz -
teşekkür ederim,3g gerektiğini bilmiyordum uygulama için...sanırım siz kullandınız bu proje açma programlarını...bahsettiğim cihazla ilgili ne düşünüyorsunuz işmi görür mü ? özellikle ekranın büyük olması benim tercih sebebim oldu. -
-
teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler için.alacağım cihaz da aşağı yukarı aynı özellikte seninkiyle. iyiy çalışmalar. -
quote:
Orijinalden alıntı: OchiMochi
quote:
Orijinalden alıntı: blacksea_55
merhaba arkadaşlar,''polypad ıps 1010'' tablet almayı düşünüyorum.bu tabletle 7-8 mb boyutundaki autocad çizim uygulamalarını şantiyede açıp rahatlıkla kullanabilir miyim? kasma donma vs yapar mı.ürünü araştırdım uygun fiyatlılar içinde çok tutulan bi marka.
sana da merhaba, autoCAD 360 uygulamasını kullanıyorum. Ezcool smart TEN tabletim ile uzun zamandır bu uygulamayı kullanıyorum internet bağlantısına falan gerek yok. 10mb'a kadar olan çalışmalarımı açıyorum. 10mbtan büyük çalışmalarım için ise ücret ödemem gerekiyor şuanlık ihtiyacım yok. tabletimin ekranın geniş olması ve Ips ekrana sahip oluşu çok önemli. dwg çalışmalarıma rahatlı bakıyorum ufak tefek ayarlar bile yapabiliyorum. sana bu tableti tavsiye ederim.
Hocam merhaba, bu uygulamayı deneme süresi geçtikten sonra bir türlü tekrardan kullanamadım. Silip yeniden yükleme telefona format felan sonrasında yeni hesap ile giriş felanda yaptım olmuyor bir türlü. Sizin bi bilginiz var mı ücretsiz android de ne şekilde kullanabilirim. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X