Şimdi Ara

Authenticator yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows authenticator indirdim battle netten kurdum vs oyuna girdim çıktım authenticator kapalıydı tekrar açtım sıfırlanmış şimdi şifremi giriyorum authenticator istiyo ne yapmalıyım yardım lütfen

• upp acil
  • uppp
  • Sen bu authenticatorü güvenlik için kuruyorsun. Peki neden? Bilgisayarının güvenliğine güvenmiyorsun. E o zaman neden windowsa kurarsınki bu programı?

Ne yaparsın bilemem ama en azından authenticatorü iptal et. Böylece hesabına erişebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

Sen bu authenticatorü güvenlik için kuruyorsun. Peki neden? Bilgisayarının güvenliğine güvenmiyorsun. E o zaman neden windowsa kurarsınki bu programı?

Ne yaparsın bilemem ama en azından authenticatorü iptal et. Böylece hesabına erişebilirsin.

iptal edince seri no vs istiyo oda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: huss1987

quote:

Sen bu authenticatorü güvenlik için kuruyorsun. Peki neden? Bilgisayarının güvenliğine güvenmiyorsun. E o zaman neden windowsa kurarsınki bu programı?

Benimde geçen gün telefonum fabrika ayarlarına döndü ve her şey sıfırlandı. Authenticatorü de kaybettim. Önce hesap gitti diye korktum fakat kurtardım hesabı. SMS protection yapmıştım ve hemen geri aldım hesabımı. Eğer sen de SMS protection yaptıysan o seçeneği seç telefonuna gelen şifre ile kurtarırsın hesabını.

• quote:

quote:

quote:

Benimde geçen gün telefonum fabrika ayarlarına döndü ve her şey sıfırlandı. Authenticatorü de kaybettim. Önce hesap gitti diye korktum fakat kurtardım hesabı. SMS protection yapmıştım ve hemen geri aldım hesabımı. Eğer sen de SMS protection yaptıysan o seçeneği seç telefonuna gelen şifre ile kurtarırsın hesabını.

yapmadım keşke yapsaydım peki şimdi neyapıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yapmadım keşke yapsaydım peki şimdi neyapıcam

Benim başıma bu anlattığım geldi. Ben direk kendi yolumu izledim fazla ayrıntıya bakmadan tıkladım kendime uygun olan seçenekleri. O yüzden yardımcı olamayacağım. Diğer arkadaşlar yardımcı olursa bilgilendirirler seni.

• Arkadas bir cok konusunda oldugu gibi bunda da sacma bir soru sormus. Buyuk ihtimal troll. Bilgisayara direk kuramazsın arkadasım authenticatorı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zavzen

Arkadas bir cok konusunda oldugu gibi bunda da sacma bir soru sormus. Buyuk ihtimal troll. Bilgisayara direk kuramazsın arkadasım authenticatorı.

birçok dedigin kaç konu ? direk kurmadan nasıl kuruyosun ?
  • Pardon bu ikinci konunmus. "Authenticator Programı" akıllı telefonlara kurulur. Bilgisayara kurmak istiyorsan android emulator ile kullanman gerek. Onun dısında "Authenticator Cihazı" vardır.
  • quote:

Pardon bu ikinci konunmus. "Authenticator Programı" akıllı telefonlara kurulur. Bilgisayara kurmak istiyorsan android emulator ile kullanman gerek. Onun dısında "Authenticator Cihazı" vardır.

yaş kaç ciddi soruyorum ?
  • quote:

Pardon bu ikinci konunmus. "Authenticator Programı" akıllı telefonlara kurulur. Bilgisayara kurmak istiyorsan android emulator ile kullanman gerek. Onun dısında "Authenticator Cihazı" vardır.

Bende zaten emulator ile kurdugunu varsayarak cevap verdim. Arkadasin konulari benim de dikkatimi cekmiyor degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • upp cevap yokmu
  • quote:

upp cevap yokmu
    sorun halledilmiştir yardım etmeyen herkese teşekkürler
  • quote:

hocam sen 87 li olamazsın ya . laf etmiyim diyorum ama hakkaten özel bir kişiliksin.

saygılar

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glemrel -- 15 Ekim 2012; 17:57:50 >
  • bişey değil herzaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: glemrel

quote:

hocam sen 87 li olamazsın ya . laf etmiyim diyorum ama hakkaten özel bir kişiliksin.

saygılar

Edit:imla

neden onuda söyle bari
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.