Bildirim
Auris 1.6 ADVANCE SKYPACK MULTIDRIVE S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Araştırsan makyajlı ama lpgsizini bulursun o fiyata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fiyata makyajlı kasa var
2013 u lpg li 61000 ne bir ay bekledi satılmadı. -
Auris den once leon a bakiyordum aurisin fiyatlar sifirina gore biraz fazla dusuk geldi
2014 advance skypack ile sifir srasinda 20bin var veya 2016 7-8 bin km de 10 bin fark var acaba piyasasi mi boyle yoksa bu arabalarda bir sikinti mi var(sahibinden de en pahali auris 73 bin lira sifir 84.5)
Bence toyota da Corolla gerçeği var. Auris yerli uretimken daha iyi satiyordu.
Gecen sene bacanagimin ayni model 2014 advance skypak multidrive 8000kmde aracini 61000 den satmaya calistik bir ayda satilmadi galeriye 55 civari verdik piyasasi kotu diyebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar diger 2.ellere gore(leon,golf vs) biraz daha dusuk gelmisti bana demekki bu yuzdenmis.
Ben advance 1.6 benzin tüp orjinal aldım bilerek cam tavan almadım ses ve ısı sorunu oluyor cam tavanda o yüzden 2016 model benim hayran kaldım alacaklara tavsiye olsun sağlam araba sürüş keyfi süper
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X