Şimdi Ara

audison LR-72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. bi dostumda audison LR-72 amfi var. amfi zannedersem 2 kanal ve 70+70 watt gücünde. bu amfiyi 50 liraya verior. acaba alsammı?

• internette 70yuro yaklasık 100ytl falan nasıl bi sistemde kullancan işini görürmü bilmem
  • iki çıkışı köprüleyip bi tane gt5 12 beslesek nası olur?
  • kardeş besleyemezsin bunla ancak companent beslersin gt-5 275watt rms bu anfi en fazla 150watt rms veriyor arabada companent besler kaliteli ses alırım diyosan çok ucuz bir fiyata veriyor
  • denemek lazım , besler kanımca ..Adı yeter..
  • besler niye beslemesin şu rms olayında illa anfiyle sub un aynımı olacak mesela bende harward var 400+600 sub çıkışı 200rms ben buna bi pioneer 306c bide kamasonic bağlıyom sırf 306c 400rms şimdi benim anfi bunları beslemezmi
    http://www.youtube.com/watch?v=gCVWfE22S5k
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pioneer SC LX 86 9.2 Sinema Amfi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence bu amfi kaçmaz. subwoofer beslemezse bile component beslerim. kaliteli bir marka çünkü. ama bence bu amfini mono halde gt4 12 yi besler. arkadaşın dediği gibi ilaaki 275 watt ile beslemek gerekmezki.
  • arkadaşlar amfiyi c.tesi günü alıyorum. iyi ve kötü yorumlarınızı alabilirmiyim...?
  • arkadaşlar demişsinizki 250 watt rms 150 wattla beslenmez mi beslenir ama tam performans almak tam desibelini yakalamak istiyorsan tam rms vermen gerek istersen jackhammeri bile bu anfiye bağlarsın ama tam rmsyi vermeyince aradaki farka inanamazsınız sanki rmsyi verince kendide güç üretip kullanıyormuş gibi deli çalıyor ama rmssini vermezsen verilen enerjiyi yutuyormuş ama doymuyormuş gibi çalışır
  • kardeş almakta iyi karar vermişin zaten 50ytl o fiyata alabileceğin en iyi anfi dediğin gibi yaparsın 2çıkışı köprüle ovelleride teybe bağla canavar gibim olu bide msj atmışın şarkının ismi dj şenol eller havaya kendi sitesinde vardır bi bak buarada tesisatı yaptırınca bi video yapta bakam nasıl olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vakay_26 -- 7 Aralık 2007; 21:07:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: vakay_26

kardeş almakta iyi karar vermişin zaten 50ytl o fiyata alabileceğin en iyi anfi dediğin gibi yaparsın 2çıkışı köprüle ovelleride teybe bağla canavar gibim olu bide msj atmışın şarkının ismi dj şenol eller havaya kendi sitesinde vardır bi bak buarada tesisatı yaptırınca bi video yapta bakam nasıl olmuş

eywallah kardeş.
    araçta tesisat var zaten. ama bu amfiyi ilerde bi subwoofer alabileceğim düşüncesi ile alıyorum.
    amfim kardward 4 kamal. iki kanalı köprüleyim ts-w1200f yi besliyorum. diğer kanallardında ise kenwoodları.
    bu amfi ile midleri de besleyebilirim. kaliteli bi marka çünkü. bulmuşken kaçıtmıyım dedim.
    teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.