bende merakla ve heycanla indiririyorum fakat aklıma takılan bişey var oyunlarda sorun olurmu yani hangi driveri yüklersen yükle bu kart xfi değil ve oyunlarda şimdi biz eax4 fln aca bilcekmiyiz ve oyunlar bunu 24 bit lik kart olarakmı yoksa x fi olarakmı görüyor
yükledim çalışdı baya bi düzelme var seslerde çok daha temiz çıkıyo fakat oyunlara henüz pek bakamadım paylaşım için çook tşkr
Linki yenileyin arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: Serkan2060
Linki yenileyin arkadaşlar
eveeettttt
Arkadaşlar Buyrun Linki Tazeledim.Aşağıdaki Linkten İndirebilirsiniz
Tamam kardeş tekrar teşekkür ederim sana dün sabahtan akşama kadar settlers 5 oynadım eax açık sorun yoktu sesler süper geliyordu.
arkadaşlar eski driveri kurmadan direk yenisini kurdumda,orijinal driverdan pek bi farkını hissedemedim müzik dinleme konusunda.. metal ve türevleri dinliyorum benim için önerebileceğiniz bir ayar varsa yazarsanız sevinirim,kartım audigy value 7.1 24 bit.. 44.1 khz 24 bit ayarlarında kullanıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: Anarchy
arkadaşlar eski driveri kurmadan direk yenisini kurdumda,orijinal driverdan pek bi farkını hissedemedim müzik dinleme konusunda.. metal ve türevleri dinliyorum benim için önerebileceğiniz bir ayar varsa yazarsanız sevinirim,kartım audigy value 7.1 24 bit.. 44.1 khz 24 bit ayarlarında kullanıyorum..
Karın 96-24 desteği veriyorsa ona ayarla. Ses sistemin Z5500 ise Stereo x2 ye ayarla, metal türevleri güzel ses veriyor.
valla ses sistemim x540 stereo surroundda kullanıyorumda doğru su nedir bilmiyorum
Konsoldan performansı 96khz-24bit e getir.Cyristylazer ayarını %50 ile %75 arasında bir yerde tut.CMSS ayarını stereo surroundda getir.Bütün ekolayzırları flat yap.(eğer ekosuz olmaz dersen sadece ses kartından beğendiğin bi ayar yap.)Master volume %80 wave ayarını da %75 de tut.İsteğe bağlı olarakda crossover ayrını 30-45hz arasında(ben 35hz de kullanıyorum) subwoofer gaini açıp,wooferıda %20-25 seviyesine getir.Eğer bu ayarı kullanmayacaksan sub level %50 yi geçmesin.
Benim tavsiyelerim bunlar.Biraz ince ayar ile istediğin performansı yakalabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: EnigM@
Konsoldan performansı 96khz-24bit e getir.Cyristylazer ayarını %50 ile %75 arasında bir yerde tut.CMSS ayarını stereo surroundda getir.Bütün ekolayzırları flat yap.(eğer ekosuz olmaz dersen sadece ses kartından beğendiğin bi ayar yap.)Master volume %80 wave ayarını da %75 de tut.İsteğe bağlı olarakda crossover ayrını 30-45hz arasında(ben 35hz de kullanıyorum) subwoofer gaini açıp,wooferıda %20-25 seviyesine getir.Eğer bu ayarı kullanmayacaksan sub level %50 yi geçmesin.
Benim tavsiyelerim bunlar.Biraz ince ayar ile istediğin performansı yakalabilirsin.
teşekkürler
arkadaşlar birde ekolayzırı ben böle ayarladımda size nasıl ? metal türevleri dinliyorum
iyide bende bass ve treble ayarları yok,yeni driveri kurdumda ?
Birisi bana audigy value'nin orijinal driver kurulduğundaki beyaz renkli ekolayzırından "metal" ekolayzırının resmini koyabilirimi,modlanmış driverlerda metal yok eko da
Winamptaki ayarı kendin ses kartının ekosunda yapabilirsin.Hemen hemn aynıdır zaten.
ya olsun,bana orihinal driverdeki metal ekosu lazım,şimdi boşuna eskisini kurmak istemiyorm. winampın kendisindede metal eq yok zaten