Şimdi Ara

AUDIGY VALUE/SE/LS & LIVE!24 BIT TO X-FI EXTREM AUDIO MOD REHBERİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.365
Cevap
13
Favori
134.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • by cambaz kardeş driveri siliceksin. bu modu öyle yükliceksin.bende şimdi indiriyorum .inşallah daha güzel olur basslardan daha iyi verim alabilirim.sonmeztolga çok teşekkür ederim dostum.keşke şu x540ıda bi yazılımla z2300 gibi kullanabilsek:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

Arkadaşlar ben anlamadım.Ses kartıyla gelen orginal driveri tamamen silipmi kuracağız yoksa driverin üzerinemi kuracağız?

Biri açıklayabilir mi?Ses kartım Audigy Value 7+1

ses kartıyla gelen ve pc de kurulu olan driveri tamamen sistemden kaldırıp benim linkte verdiğim driver ile kurulumu yapacaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkan113

by cambaz kardeş driveri siliceksin. bu modu öyle yükliceksin.bende şimdi indiriyorum .inşallah daha güzel olur basslardan daha iyi verim alabilirim.sonmeztolga çok teşekkür ederim dostum.keşke şu x540ıda bi yazılımla z2300 gibi kullanabilsek:D:D

keşkeeeeee
  • tamamen silip derken sadece program ekle kaldırdan silmek yetmezmi?Yoksa creative diye aratıp çıkan herseyimi sileyim?
  • yok yok yeterli sadece driverı silmen..
  • manyak bişey bu kolon ayarınızı 4/4.1 olarak ayarlarsanız daha iyi ses alırsınız ben kulaklıktan dinlediğim için en tatlı sesi 4.1 den aldım
  • cidden basslar biraz yumuşadı yüksek seste bozulma oranı daha azaldı.güzel mod. ama arada aman aman bir fark yok benm kulağım böyle algıladı:D
  • Bende yükledim helesükür.Cidden tizler belirgin sekilde netleşti.Bassları yarın ev boş olursa denerim.

Proğramın ayarlarıyla oynarken Digital I/O seceneğine girdim.Enable Bit-Matched Playback ı sectim ne olduğunu öğrenmek için birden pat diye ses geldi müzik sesi gitti.Proğram karıştı pc de yavaşladı.Korktum ses kartını yaktım diye.Bu mod ses kartını garanti dısı çıkarırmı veya zarar verir mi?

Edit:Paylaşana çok tesekkür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EECFCE0DC -- 24 Eylül 2008; 22:44:52 >
  • hakkatten fevkaladenin fevkinde bir ses ile karşılaştım arkadaşlar.dün akşam üstü gittim birtane AUDIGY VALUE ses kartı aldım 45 ytl ye eve gelip ilk önce kendi drıver leriyle denedim ses pek cılız geldi bana açıkçası orjinal drıver ile hiç beğenmedim sonra bu drıver ı kurdum deneme yanılma yöntemiyle tüm ince ayarlarını yaptım benim t 6060 lar hakkatten coştu bu kadar büyük performans farkı beklemiyordum işin açıkçası . yanlız küçük bir sorunum var.dvix filmlerde iki ön hoparlör ve sabwoofer dan ses geliyor.acaba ayar yaparken bir seymi atladım. yoksa divx formatı ilemi alakalı
  • @by*cambaz

@baraquda_22

yeni ses kartlarınız hayırlı olsun arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: baraquda_22

hakkatten fevkaladenin fevkinde bir ses ile karşılaştım arkadaşlar.dün akşam üstü gittim birtane AUDIGY VALUE ses kartı aldım 45 ytl ye eve gelip ilk önce kendi drıver leriyle denedim ses pek cılız geldi bana açıkçası orjinal drıver ile hiç beğenmedim sonra bu drıver ı kurdum deneme yanılma yöntemiyle tüm ince ayarlarını yaptım benim t 6060 lar hakkatten coştu bu kadar büyük performans farkı beklemiyordum işin açıkçası . yanlız küçük bir sorunum var.dvix filmlerde iki ön hoparlör ve sabwoofer dan ses geliyor.acaba ayar yaparken bir seymi atladım. yoksa divx formatı ilemi alakalı

Divxlerin 2kanal kayıtlı olduğu için sadece önler ve sub dan ses geliyor 5.1 bir film izlediğinde hepsinden ses gelecektir

• Bugün bende Audigy Value ses kartı aldım ve xfi mod u anildalga arkadaşımızın yardımıyla kurdum. Daha önce Asus anakartın optik çıkışını kullanıyordum aradaki ses farkı çok büyük özellikle tizler daha fazla çıkmaya başladı baslarda yumuşama ve daha çok uzama var. Anakartın optik çıkışıyla çok kaba bi şekilde müzik dinliyomuşum , sonuç beni çok memnun etti konuyu açan ve ilgilenen herkeze teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technical_Support -- 25 Eylül 2008; 23:31:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serif83

Bugün bende Audigy Value ses kartı aldım ve xfi mod u anildalga arkadaşımızın yardımıyla kurdum. Daha önce Asus anakartın optik çıkışını kullanıyordum aradaki ses farkı çok büyük özellikle tizler daha fazla çıkmaya başladı baslarda yumuşama ve daha çok uzama var. Anakartın optik çıkışıyla çok kaba bi şekilde müzik dinliyomuşum , sonuç beni çok memnun etti konuyu açan ve ilgilenen herkeze teşekkür ederim.

arkadaşım sende sonuç ve yorumlarını bizle paylaştığın için tşk ederim... şuana kadar bu driver la problem yaşayan pek fazla arkadaşımız olmadı... sorunlar genellikle hep olumlu ve güzel...

• quote:

Orjinalden alıntı: sonmeztolga

quote:

Orjinalden alıntı: serif83

Bugün bende Audigy Value ses kartı aldım ve xfi mod u anildalga arkadaşımızın yardımıyla kurdum. Daha önce Asus anakartın optik çıkışını kullanıyordum aradaki ses farkı çok büyük özellikle tizler daha fazla çıkmaya başladı baslarda yumuşama ve daha çok uzama var. Anakartın optik çıkışıyla çok kaba bi şekilde müzik dinliyomuşum , sonuç beni çok memnun etti konuyu açan ve ilgilenen herkeze teşekkür ederim.

arkadaşım sende sonuç ve yorumlarını bizle paylaştığın için tşk ederim... şuana kadar bu driver la problem yaşayan pek fazla arkadaşımız olmadı... sorunlar genellikle hep olumlu ve güzel...

Arkadaş sanki programı kendi yazmış test ediomuş gibi oldu Şaka yapıyrum yanlış anlama sakın he İlk başta sorun yaşadk ama halloldu artık Bende kullanıorum uzu zamandan beri..Sisteminizin Özelliklerine bakarak Programın ayarlarını sistemin özelliklerine göre yaparsanız çok daha iyi ses alırsınız..Şahsen öyle kullanıorum ben. Tolga Sönmez arkadaşıma çok tşkler.. Emeğine sağlık..

• Geçen gün gına geldi ve sistemimi komple elden geçirme kararını aldıktan sonra,sistem bileşenlerini belirleyip arkadaşımla birlikte kadıköy'ün yolunu tuttuk.
    Neyse bana göre iyi bir sistem topladıktan sonra maceranın son kısmına sıra gelmişti.
    2000 yıllarının başından beri kurduğum pc sistemlerinde hep creative kullandım.
    Hep dediğimede bakmayın şuan üçüncü kartım oldu.
    Öyle tatminkar sonuçlar alıyorum ki,belki ses kartı ile kurduğum sistemlerden sonra 2-3 sefer herşeyi yenilesemde ses kartı hep kalıyor.
    Neyse 2004 yılında'da kurduğum sistem ile birlikte gene parama kıyıp aldığım Audiy zs'i elimden çıkarttım ve kadıköyden ayrılmadan en son görev olan X-fi Fatality Pro ses kartımı edindim.
    Evet ses kartı almasan gtx 260 yerine belki 280 bile alırdım ama olsun deyeceğine inanıyordum ki nitekim öyle oldu.
    Öyle iyi bir sonuç ile karşılaştım ki,dinlemekten hiç vazgeçmediğim şeyleri üst üste dinler oldum.
    Zs'm bu kadar detaycı ve ham sesler sağlıyamıyorken,x-fi fatal1ty pro beni adeta sarhoş etti diyebilirim.
    Şimdi gene 2004 yılında aldığım creative thx 550 efsane speaker setimi elimden çıkartıp z-5500 yollarını gözleme vakti geldi.
    Onunla birlikte elde edeceğim o ufak ayrıntı ve sarhoşluğu düşünmek bile şimdiden beni heyecandan bitiyor.
    Ey dh kullanıcıları;Bu ses kartının parasını hakedip haketmediğini düşünüyorsanız,kıyın paranıza ve gözünüz kapalı satın alın.
    Emin hayatınızda ki en iyi kararlardan birisi olacak.

• bu mod gercekten efsane.
  • tiz lerin kulaklari tirmalamasi disinda hersey super olmus...
  • audigy valuelerde çızırtı sorunu varmış,bu sorun donanımsal bir hatadanmı kaynaklanıyor.?
    idareten bu kartı almayı düşnüyorum onboarddan daha kaliteli ses verir umarım.
    ama diğer forumlarda bahsedilen çızırtı sorunu benim düşüncemi değiştirmeye başladı.
    ne dersiniz audigy value parasının hakkını veren bir kartmıdır ?
  • offf çok teşekürler konuyu açan arkadaşa creative 7900 7+1 kolonlarım var mod driverı yükledim canavar gibi fark etti ses süperrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: FRAPS

audigy valuelerde çızırtı sorunu varmış,bu sorun donanımsal bir hatadanmı kaynaklanıyor.?
    idareten bu kartı almayı düşnüyorum onboarddan daha kaliteli ses verir umarım.
    ama diğer forumlarda bahsedilen çızırtı sorunu benim düşüncemi değiştirmeye başladı.
    ne dersiniz audigy value parasının hakkını veren bir kartmıdır ?

Hiçbir cızırtı sorunu yok bnde 2 senedir kullanıyorum.Kesinlikle parasının hakkını veren bir kart 50 ytl ye böyle performans veren bir kart bulamazsın.X-fi modu da yukledin mi ses kartı parasının hakkını fazla fazla veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.