Şimdi Ara

AUDİGY 2 ZS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çıkışları altın kaplama olan versiyon direk audigy4 programları ve uyumlu sürücüleri yükleniyor onlarıda 1 cd de vericem kendi orj. cdsi kutusu kutu içindeki süngerine , faturasına kadar mevcut , sadece eski versiyon tombraider oyunu yok , izmirde narlıdere,ılıcalar,balçova da elden teslim olur , şehirdışı kargoda yapabilirim tek fiyat 69ytl

AUDİGY 2 ZS

AUDİGY 2 ZS

AUDİGY 2 ZS
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavador -- 15 Temmuz 2008; 19:01:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Kart süper ben de 70 liraya almıştım ama 69 sakat rakam...
  • p.m. gönderildi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mj_pelit

p.m. gönderildi..

yanıtladım

• Tüh hafta sonu Manisa daydım.
    Manisa nın neresi?

Akhisar a ulaştırabilirmisin?
  • Ya arkadaş Creative X-fi Fatality Champion Serisi ses kartı kullanıyorum Z-5500 ile ama ben bu karttan aldığı tadı alamıyorum.İster inan ister inanmayın

Ama fiyat çok
  • quote:

Orjinalden alıntı: PCGuard

Tüh hafta sonu Manisa daydım.
    Manisa nın neresi?

celal bayardan teslim ettrirebilirm

----------------------------------------

diğer pm atan ark. en yukarda da dedim pazarlık msj ları cvplanmıcak fiyat tek fiyat

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavador

quote:

Orjinalden alıntı: PCGuard

Tüh hafta sonu Manisa daydım.
    Manisa nın neresi?

celal bayardan teslim ettrirebilirm

----------------------------------------

diğer pm atan ark. en yukarda da dedim pazarlık msj ları cvplanmıcak fiyat tek fiyat

O zaman tarafımdan alınmıştır.

• mj_pelit arkadaş öncelikte

PCGuard arkadaşım eğer ilk ciddi talep eden arkadaş almaz ise sıra senindir

• _____________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_pelit -- 15 Temmuz 2008; 19:38:38 >
  • ürünü aldım fakat arızalı çıktı...cevap bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_pelit -- 16 Temmuz 2008; 12:33:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mj_pelit

ürünü aldım fakat arızalı çıktı...cevap bekliyorum..

kartı takmışsın sorun yaşayıp hemen bana bozuk satılmış diye topiğin ortasına yazıyosun, çözüm aramadan , benle konuşmadan dediklerin; bi anda makina donuyo ,ses gidiyo , cızırtılaşıyo , kartı getir deniyelim foruma yazalım madem dedim dün saat 13 pm deki mimde neyi kanıtlıcaz diyorsun, gelemem diyosun ,cok önemli değil diyosun, bi yandanda durmadan konuşuosun , bugün sabah ise kartı senden geri alıcam kargola madem dedim bilgileri de verdim ama hala utanmadan imzaya yazmışsın , hem gelmiyosun , hem iftiranı kabullenecem hemde paranı iade edicem ,o kadar uzun boylu değil, bi fırsat verdim sana ama şansını zorlama, konuşucak değil susucak konumdasın

kartıda senden bozuk olduğu için değil 2 yıldır 7/24 kullandığım kartın sağlam olduğunu bildiğimden geri alıyorum , sen kendi sorununu çözmek için ne çakışma varmı diye bakmışsın , ne güncel driver aramışsın , hatta çözüm olurmu diye format dahi atmamışsın, beceriksizliğini naptın peki dediğimde bunları hiç denemediğinden anlıyorum

belki bozuk değildir sistemimden yada bendende olabilir tam emin değilim ve gelemiyorum ama sorunda yaşıyorum cözemiyorum diyosan kartımı senden iade alıp paranı iade ediyorum zaten kargo için sabahtan adres verdim sadece havale nonu bekliyorum , ancak o imzandakini sacmalıkları da silicek bidaha da asla da yazmıcaksın, eğer hayır kart bozuk ben tamamıyla eminim seni yazıcam diyosanda bu şansını kaybediyorsun tek secenek kalıyor , gelirsin kontrol ettiririz kartı bakalım nasıl sitem donduruyosun cızırtılaştırıyosun vs. ne sorun var görmüş olalım

• dolandırıcı insan neler yazmışsın sen buralara..nerden bulaştım sana bu yazılanların hepsi yalan bana geri iade alıcam dedi evet ama olmuyacak şartlar sundu bende sinirlenip alma kartı geri dedim allaha havale ettim kendisini...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.