Şimdi Ara

....::::AUDİ TEAM::::....(AUDİ SEVEN HERKESİ BEKLERİZ) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
0
Favori
21.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • guncel resimleri yok ama.soyle guzel bir tane gonderiyorum.klub hayirli olsun,

....::::AUDİ TEAM::::....(AUDİ SEVEN HERKESİ BEKLERİZ)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tekstilciiii

Arkadaşlar herkez bilindik araba takımı açıyorlar bizde yabancı bi araba takımı kuralım mesela AUDİ hastası olan arkadaşlar sizi bekliyoruz

YENİ AUDİ TEAM

Ben 1. sıradan başlayım

1)Tekstilciiii
    2)..denzel..
    3)mtk1903
    4)Tubo
    5)okanttnc
    6)Makif13

8)faati2222

bilinki liste yenilenicek ve yeni bir audi takımı kurucaz

Su resımdekı arabanın aynısını bızım okulda gordum. İçim gitti valla.Sline paket ve 18"lık jantlar arkadada bagajdan spoyler benı bıtırıyor ya

• quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

quote:

Orjinalden alıntı: Tekstilciiii

Arkadaşlar herkez bilindik araba takımı açıyorlar bizde yabancı bi araba takımı kuralım mesela AUDİ hastası olan arkadaşlar sizi bekliyoruz

YENİ AUDİ TEAM

Ben 1. sıradan başlayım

1)Tekstilciiii
    2)..denzel..
    3)mtk1903
    4)Tubo
    5)okanttnc
    6)Makif13

8)faati2222

bilinki liste yenilenicek ve yeni bir audi takımı kurucaz

Su resımdekı arabanın aynısını bızım okulda gordum. İçim gitti valla.Sline paket ve 18"lık jantlar arkadada bagajdan spoyler benı bıtırıyor ya

Araba RS4 ve Türkiye'ye daha gelmedi kardeş...

• Yok mu bi imzamız bende katılıcam audi team'e ama daha bi imzamız bile yok...
  •  ....::::AUDİ TEAM::::....(AUDİ SEVEN HERKESİ BEKLERİZ)

Bnm dayımın bi resim Q7 ile test sürüşünden...
    Almanyada eğitimini almaya gitmişti,tabi aletin delisi olmuş...
  • foto tam çıkmadı kusura bakmayın yarısı gözüküo
  • ben bir fordcu olarak sizi tebrik ediyorum audi seçtiğiniz için bence mercedesten sonra en iyi audi hele Q7
  • hala audi team imzamız yok
  • up

Bende arıyom nerde bu topic die
  • Ben de bi girim dedim. Resimlere baktım gözüm gönlüm açıldı vallahi
  • Tekstilciiii hasta bi audici daha geldi al benide takıma.....

Beständig soweit Audi
    Forever ever Audi
    Sonsuza kadar Audi
    Audi

Auto Union Deutschland İngolstandt.
    Vorsprung Durch Technik
    Teknolojiyle Bir Adım Önce
  • AUDİM YOK AMA BİR VW KULLANICISI OLARAK BENCE AUDİ DÜNYANIN EN MÜKEMMEL ARABASI GÖRÜNÜŞÜ HEMEN ONU DİĞER MARKALARIN HEPSİNDEN AYIRIYOR
  • beyler benide ekleyin 7 numara boş galiba ugurlu sayımdırda :D 2 ay once 2006 1.4tdi seat cordobayla girdim araba isine ama sorun ustune sorun nefret ettim arabandan dun itibariyle takasladim ve 2000 A4 aldim 1.9TDI 115bg siyah otomatik.. annemde ayni kasanin 97 modeli var bayılırdım o arabaya ama bunu aldiktan sonra 97-2000 arasinda korkunc bi fark oldugunu farkettim aralarinda 25bg fark var gidisi cok farkli ic dizayni ses yalıtımı vsvs birsuru fark var.. kendi arabama hasta oldum
    aslinda e46 kasa 320d bmw manyagıyımdır yani asıgım o arabayada pederbey hazretleri arabami onla degistirmeye karar verene kadar baska araba almam kesinlikle.. 2005 a3 kullandim bukadar hosuma gitmemisti..
    herneyse simdi arabaya amerikadan powerbox getirtip takicam. vaat edilen guc artimi 115 e 154bg.. eger bu araba 154bg olursada sanirim tutulmaz bisey olur cold air intake yapicam bide. motor bolumu bukadar. arka stopları yine amerikadan getirtip ledli şık bisi yapicam. farlari fabrikasyon xenon zati ama far seklini deistiricem ici siyah angel eye lı far takicam.. suan body kit ve cant isine giremem. ama on ızgarayı logosuz yapıcam ve arkaya bi dtm kanat takıcam sanırım cok hos durur.. gerci body kit omadanda cogu arabada kuş gibi duruo ama denerim iste.. bide egzoz deistiririm sanirim

• kulübe benide eklermisiniz
  • beyler bişey sorucam ya size..

bu Q5 ne zaman gelicek Tr ye biliyomusunuz vede ne civarda fiyatla girebilir tahmini..

birde elinizde resimleir varsa bir iki tane koyarsanız sevinirim..babama düşünüyoruz bi tane benşimdidien resimlerle filan zemini hazırlamaya çalışıyorumda..
  • Audi 4 Life

• quote:

Orjinalden alıntı: umut16

beyler bişey sorucam ya size..

bu Q5 ne zaman gelicek Tr ye biliyomusunuz vede ne civarda fiyatla girebilir tahmini..

birde elinizde resimleir varsa bir iki tane koyarsanız sevinirim..babama düşünüyoruz bi tane benşimdidien resimlerle filan zemini hazırlamaya çalışıyorumda..

yok mu bilgisi olan audi ciler..
  • Sadece fiyat hakkında yorum yapabilirim . Q5 ' ler 35000€ dan başlıyor ... ( TR fiyatı hakkında bir bilgim yok )
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.