Şimdi Ara

Audi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda sunroofsuz ve bi zenonsuz premium alınır mı konusu açmıştım?
    Aşağıdaki araçta sunroof yok ama bi zenon ledli far var. Km düşük araç temiz. Galerici tanıdık bu aracı tavsiye etti.
    Fikirlerinizi almak isterim. Sonra sıkıştığımda elden çıkarmada sorun yaşar mıyım?
    Bu aracın fiyatının hakkı nedir? Teşekkürler

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ekspres-plaza-dan-2011-audi-a4-1.8-tfsi-120-hp-dogus-cikisli-322269100/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• E90 kasa 320i veya 318i bakın derim. Daha uyguna gelir.

Edit: Yakın arkadaşım bu fiyata 2009 fascination c180 satıyor. Full donanım. Düşünürseniz yönlendireyim. Hem 156 beygir hem komp olduğu için lpg uyumlu.

Edit2: ilandaki a4 güvenilir değil. Kilometrede aracın kondisyonuna göre çok düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 4 Ağustos 2016; 10:58:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Marmaratic

E90 kasa 320i veya 318i bakın derim. Daha uyguna gelir.

Edit: Yakın arkadaşım bu fiyata 2009 fascination c180 satıyor. Full donanım. Düşünürseniz yönlendireyim. Hem 156 beygir hem komp olduğu için lpg uyumlu.

Edit2: ilandaki a4 güvenilir değil. Kilometrede aracın kondisyonuna göre çok düşük.

ilandaki a4 güvenilir değil. Kilometrede aracın kondisyonuna göre çok düşük.
    demişsiniz. aracın km daha mı fazla olmalıydı?
    Evet daha fazla olmalıydı. Direksiyon ile vites derisinin parlaklığı ve yıpranma durumu, döşemelerin durumu, plakanın kapalı olması hatta üzerindeki uyduruk replika jantlar bile benim bu şekilde düşünmeme sebep oldu.

Sadece tecrübeme göre tahmin yürütüyorum. Yanıladabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    1milyon B Suv Araç tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sehitkamil derken bir de Ankara Polatlı da şebeke var. Bazen Çankaya diye de ilan veriyorlar. Kalın puntolarla ilanları.

• Bu araclar suanki fiyatlarla bana göre tam bir f\p aracıdır. Verdiği konfor rahatlık performans prestijin yaninda 70.000-75000 gibi fiyatlar bana göre cok makul. Tek eksisi yakıt gibi dursa da ortalama 1.4 tsi motorlara göre sehiricinde 2lt fazla yakiyor sadece o kadar. Yıllık 10.000km yi geçmeyen kullanıcılar icin bence gayet uygun. Kendi aracimi satiyorum maddi sebeplerden dolayi ama Mecbur olmasam kesinlikle satmazdim. Tekrar araba alacak olsam yine bu arabayi alirim. Forumda bu araçları daha önceden de alanlar oldu ve hepsi memnun. Ben memnun olmayanı görmedim. Binmeyen kullanmayan sadece kağıt üstünde beğenmeyen kişilerin yorumlarına bakmamak lazım.

• Ya aslinda kmsi dusurulmemis pert olmamis oldugunu kesin bir sekilde bilsek ben nefret ediyorum audiden ama ben bile alirim yani bu fiyata 2.el bazzat almakdansa audi a4 alir keyfime bakarim helede guzel bi indirimle 70e baglarsak yemede yaninda yat 5 senelik be 60 bin km gercekse bebek gibi bakmislardir arabaya

Edit;5 senelikmis ya laaaa aboww direk alinir ama iyi bakmak lazim acik acik diyin sase nosundan bile bi arayip sormak lazim etrafa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodomoco -- 4 Ağustos 2016; 16:30:02 >
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

teşekkürler,
    çalıştığım şirketten 40000km 2011 model bir araç aldım da o yüzden sormuştum

Hayırlı olsun çok iyi bir tercih yapmışsınız. Millet clio polo alıyor bu paraya.

Orijinalden alıntı: Marmaratic

quote:

Orijinalden alıntı: forever eagle

teşekkürler,
    çalıştığım şirketten 40000km 2011 model bir araç aldım da o yüzden sormuştum

Hayırlı olsun çok iyi bir tercih yapmışsınız. Millet clio polo alıyor bu paraya.

teşekkürler, yalnız benim aldığım araç jetta 1.6 tdi dsg.
    yukarıdaki araçta 2011 ve km düşüktü o yüzden sormuştum.
    1 sene sonra 2.el a3 Sedan düşünüyorum söyledikleriniz aklımda bulunsun.

• Lpg takılıp mis gibi binilir bu arabaya. Ama ilandaki arabanın iç döşemeleri siyah. Siyah iç döşeme bana hep itici gelir. Onuda istediğiniz renkte kaplatabilirsiniz gerçi. Kazası yoksa bakımları aksatılmamışsa alın gitsin zaten araba gayet iyi araba. Bu araçtan sonra sizi anca b9,f30,yada w205 keser. w204,e90 oyuncak gibi kalır yanında. Aslında bütçeniz varsa 2.0 tfsi quattro alın derim zevkli bir arabaya binmiş olursunuz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.