Şimdi Ara

AUDI SIFIR ARACIMDA ÇİFT KAT BOYA ÇIKTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Audinin boya kalitesi oldukça iyidir her tarafının boyalı olması baştan sona yeniden boyandığı anlamına gelmez ama sazanlar atlamış hemen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • traty T kullanıcısına yanıt
    Bende oradan ibiza aldım gidemedigimden dolayı çekiciyle getirmistim Malatya ya.gidip baktırayim bende bir ustaya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçlarda fabrikasyon çift kat yada kalın boya olabiliyor. Araç fabrikada boyanırken yada boyanın üzerine vernik atılırken sistem duruyor, daha sonra boyanmaya kaldığı yerden devam ediliyor, durma ve başlama sırasında bir bölgede gölgelenme, yada iz çizgisi gibi bir durum oluşmuşsa boya tamamen kurutuluyor ve araç tekrardan boyaya giriyor. Fazladan kat atıldığı içinde boya daha kalın oluyor.
    Aslına bakarsanız şanslısınız, aracın üzerinde olması gerekenden daha kalın koruyucu katman var. Dolayısıla aracın orjinal boya katmanı 20 yıl ömürlüyse sizin aracın boya ömrü daha uzun olacaktır.

    Boya ölçüm aletiyle kalın çıksa bile aracın üzerindeki boyanın fabrikasyon yada sonradan boyanma olduğu işi bilen tarafından kolaylıkla anlaşılır. Dolayısıyla aracı aldığınız bayiye götürün yetkili servislerinden boyanın orjinal olduğuna dair rapor versinler. Hatta raporun distribütör firma olan Doğus Otomotivden verilmesini talep edin. Böylelikle aracı satarken herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmazsınız.

    Mahkemeye verseniz bile mahkeme bilirkişi raporu isteyecek, bilirkişi boyanın fabrikasyon olduğu yönünde rapor verirse davayı kaybedersiniz. Çünkü aracın fabrikasyon boyasının kalın olması aracı ayıplı mal statüsüne sokmuyor.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.