Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (280. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.899
Cevap
140
Favori
993.549
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Estağfurullah . Araç kayıtları servislerce tutulduğu için niyetlendiginiz araç belli olunca plakasını herhangi bir servisi arayarak sorgulatmanız mümkün oluyor. KVKK diyerek kestirip atmazlarsa hangi tarihlerde bakımları yapıldığı bilgisini paylaşabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CELIKK kullanıcısına yanıt
    MMi üzerinden Bluetooth ile Spotify kullanılıyor. Car Play gerekmiyor. Ben kullanıyorum, aracımın sistemi Sport donanimda olan standart MMi sistem.

• quote:

Orijinalden alıntı: fomadiner

merhaba,
    bugün bir kaza geçirdim, videosu aşağıda. aracım 1.4 Design.
    doblo tarzı bir araç kullansaydım kesin yan yatmıştı. yatın kalkın audi'nize dua edin.

https://www.youtube.com/watch?v=Bq5NAAxB3BE
    üstte alıntı yaptığım kaza sonucunda 22bin lira masraf kasko tarafından karşılandı ve %100 haksız olan karşı tarafın sigortasından 6bin tl hasar bedeli nakit tahsil edildi.
    geçtiğimiz cuma da bir başka araç arkadan aracıma vurdu. bu kazada da en az 15-20bin hasar çıkacaktır.
    araç şimdi avek'te tamirde. bana yine arkadan vurdukları için %100 yine haksız olacaklarla ama 2. sefer hasar iadesi alınamıyor.
    ben bu arabayı ne yapacağım, moralim çok bozuk. nasıl satarım satsam kaça gider kim alır. arabadan soğudum ama kendimi sıkıp kullanmaya devam mı etmeliyim?

• Çok geçmiş olsun. İstanbul'da hepimiz maalesef trafikte tedirginiz. Kurallara ne kadar riayet edersek o kadar kaza tehlikesi yaşıyoruz. Aracınızın değerinin düştüğü aşikar fakat günümüz şartlarında, ülkemizde maalesef otomobilde hem sıfır hem de ikinci el piyasası çok dengesiz. Satsanız pişman olma olasılığınız daha fazla olur diye düşünüyorum.
  • Çok geçmiş olsun hocam. Allah beterinden saklasın.

• Çok geçmiş olsun. Daha önceki kazanızı hatırlıyorum .Allahtan sizde birşey yok. Onarım yaptırıp kullanmaya devam etmek satmaktan daha mantıklı şu anki piyasada bana göre. Sonuçta araç sizin kazasını, yaptırdığınız servisi vs biliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi two_fast_two_furious -- 12 Mart 2019; 15:6:29 >
  • Yazın araç fiyatları bariz bir şekilde yükselir mi acaba?
    Kesinlikle yükselir. Seçimlerden sonra dövizin de artacağını öngörürsek yazı bulmadan yükselecektir.
  • Mr. Shadow kullanıcısına yanıt
    Peki ortalama ne olur sizce absürt fiyatlar çıkmaz sanırım ortaya ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Mevsimsel olarak bir kıpırdanma olacaktır ama otomotiv sektöründe bir belirsizlik hakim şu an. Kimse bir şey öngöremiyor. Sektörün içinde olanlar bile. Kısa vadede ötvnin durumu ne olacak, nasıl uygulanmaya devam edilecek, bir revize gelecek mi..
    Açıkçası ben güncel fiyatları da absürt bulduğum için bana göre daha da absürtleşecektir. Ne olacağı konusunda inanın bir fikrim yok fakat forumda geçen sene ki fiyat dalgalanmalarını geçmiş sayfalardan kontrol ederseniz anormal farkları görürsünüz.
  • Acr06 A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle, henüz seçimlerden sonra ÖTV indiriminin kesileceği veya revize edilmeyeceği gibi konular hala netleşmedi. Hepsi hala birer dedikodudan ibaret..
  • Mr. Shadow kullanıcısına yanıt
    Evet fiyat farkları konusunda az çok bilgim var ama ne bilim artık yükselse bile satılmadıktan sonra 2.elde istedikleri kadar yazsınlar. Bu yaz almaya niyetlendim ben de ama inşallah suya düşmez hayaller

• Acr06 A kullanıcısına yanıt
    ÖTV indirimine bence devam ederler de etmezselerse bu 2.ele nasıl yansır onu merak ediyorum açıkcası.

• MMI da video yükleyip izleyecekseniz max. çözünürlük 720x576. Tecrübeyle sabitdir. Hangi formatları desteklediği katalogda yazıyor.

Hababam Sınıfı:))

• Arkadaşlar merhabalar ben de dün itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum. 2.el olarak beyaz renk, Design paket artı kayar led paket artı siyah iç döşeme araçla aranızdayım. Yeni sigorta ve kasko ysptırdığım için sıcağı sıcağına paylaşayım. Trafik sigortası Doğa sigorta 610 TL, kasko Axa sigorta 4.360 TL. Geçen yıl kaskom yoktu dolayısıyla hasarsızlık indirimim yok.

• Arkadaşlar bildiğiniz üzere bende b9 kasa almak istiyorum nasipse.
    Gönlüm A5 tdi quatrodan yana aslında ama o arka koltular yokmu!
    175 boyu olan yandı seyehat ederken.

Quatro kullanan arkadaşlar a4 tdi quatro tercih etmelimiyim?
    Çokmu farkediyor yol tutuş anlamında?
    2.el bütçem 220 ye kadar zorlamaya çalışıyorum.
    hEpimiz için hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 13 Mart 2019; 22:35:48 >
  • OnurFB1453 kullanıcısına yanıt
    Videoyu nasıl yüklediniz ? Sizin ekran geniş sanırım . Normal ekranlarda video oynatma var mı ?

• abilerim aracınız genellikle hangi renk. B9 kasa için ben kesinlikle beyaz rengi çok seviyorum ancak beyaz için de çok fazla olumsuz yorum okuyorum. Sizce hangi renk tercih edilmeli görünüm vs. açısından?
    Ben muson gri tercih etmiştim. Hem çok kir göstermiyor hem de şık görünüyor oldukkça. Diğer hoşuma giden bir renk ise lacivertle çalan bir mavi. Sanırım scuba mavi deniyordu. Oldukça şık.

• 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.