Şimdi Ara

AUDI A4 B9 (ANA KONU) (207. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.848
Cevap
139
Favori
978.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet A4 TFSI 150 HP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtarın pili bitti , kullanma klavuzunu baz alarak değiştirmek imkansızmış adeta. YouTube'daki videoyu izlemeden değiştirmek zor. Anahtar pilini değiştirecekler için müracaat YouTube.

• Yeni araç için beklemedeyim, sport yada design paketteki olası indirimler çok cazip olur ve kesinlikle kaçırmamak lazım. Ancak bu paketlerde indirim olmazsa kesinlikle aradaki 40 bin farka değmez ve kumaş koltuklu dynamic paket alınır, bu pakette geri görüş kamerası bile var, araç gayet tatminkar. Aklımı tek çelen 270 bin bandındaki F3.20d fiyatları ve yeni 3 serisinin 3.30i modelini lansman avantajı ile getirecek olması, (en az 360 bin bandı); kafam çok karışık, şuan 125 hp tsi passat kullanıyorum ve inanın araçtan hiç keyif almıyorum, aslen kıyaslamak doğru olmasa da passat ve a4 kıyaslaması yaparsanız sevinirim, F30 3 serisi ve a4 kıyası yapabilecek arkadaşlar da varsa fikirlerinizi almak isterim, teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri at biri eşek hocam .ayrıca kullandığım aracın yakıt tüketimini ekliyorum .100 km şehir içi dur kalk.Ortalama hızımdan anlarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverAgent -- 2 Aralık 2018; 17:31:43 >
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Audiyi esefle kınıyorum. Kullandıkları pil 2 sene demeden bitti. Oysa ki passatta 5 sene gitmişti. Anahtarsız çalıştırmanın etkisi olabilir ama.

Ben de you tube videosu sayesinde değiştirdim geçen ay, yoksa imkansız gibi birşey.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • esOess E kullanıcısına yanıt
    Hocam ; fiyat bandınız çok geniş. Şayet araca ödenecek yaklaşık 400k bütçeniz varsa kesinlikle yeni 3.30i 'yi beklemelisiniz. A4 ile Passat karşılaştırılınca bir kalite artışı söz konusu olacaktır ama sonuçta her ikisi de önden çekiş. 25hp güç artışı, biraz daha rijit hissettiren şasi, daha kompakt bir kasa ve daha kaliteli ve güzel & minimalist tasarımlı iç mekan haricinde çok çok bir fark olmayacaktır. Hatta dl501 şanzıman nedeniyle araç ilk gaz tepkilerinde dq200'lü Passat'a göre daha hantal bile gelebilir. A4'ü tavsiye etmekle birlikte beklentilerinize pek yanıt alabileceğinizi düşünmüyorum. 3.20d de bu fiyattan alınabilir bir otomobil bence. 3.18i deseniz düşünmeyin bile derdim ama 3.20d denilince kasa eski de olsa düşünülebilir. A4 özellikle arkada daha rahat hissettirir ve aile kullanımına daha uygundur ama 3.20d de motor da şanziman da 3 serisinden yana ağır basar. Karar sizin olmakla birlikte bütçe müsaitse 3.30i beklenir. A4 fiyatları bu noktadan sonra 2019'a sarkacak araçlarda da pek değişmez. Ben ötv alt dilime sokarak stok eritmek isteyeceğini düşünmüyorum Doğuş'un. Yanilabilirim ama araçlar 2019'a da devrolsa bu fiyatları tutacaktır. Döviz yukarı yönelirse fiyat avantajı elde etmeyi tercih edeceklerdir kârdan feragat etmeden. Özetle bence acele etmeden karar verin. Hayırlısı olsun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.L.Crassus -- 2 Aralık 2018; 19:39:45 >

• CapriceClassic kullanıcısına yanıt
    Acil durum anahtarını açtıktan sonra "kal geldi!" hocam Bakıyorum bakıyorum çıkacak parça yok. Aleti kırmak da istemedim , kullanma klavuzu acil durumu çıkart değiştir demiş gerisi yok Velhasıl o video olmasa anahtar için servise giderdim herhalde

• Mükemmel bir yazı yazmışsınız teşekkür ederim, işin mantığını kaçırmadan en doğru tercihi vermeye çalışacağım; bu arada 200 bin TL sıfır faiz kampanyalı, 6 ay geç ödemeli 360-370 bin bandından başlayan Bmw 5 serisi de gayel ideal, düşünmek lazım...

• Arkadaşlar merhabalar, şimdi ben bu etikette pek anlayamadım olayı, ş. İçinde bagaj yüksüz, 3 kişi en fazla 4 kişi olacak şekilde:

225 50 17r yazlık lastik te basınç ön arka kaç olmalı?

205 60 16r kışlık lastik te basınç ön arka kaç olmalı?

Kitapçık işaret olan satır ne anlama geliyor, çok kötü bir etiketleme bence..

Ayrıca youtube videosuna link paylaşabilirseniz sevinirim, bizimde değiştirme zamanı gelince aramayla uğraşmayalım:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kagan06 kullanıcısına yanıt
    Ön 35 psi - arka 32 psi ( Yaz )

Ön 38 psi - arka 35 psi ( Kış )

3 kişi için diyor bu tablo. Ben araç dolu değilse 34 - 34 basıyorum , kışlıklara 36 - 36 . Yaz ve kış lastikler R18 bu arada.

Anahtar pili değişimi;

Hocam teşekkürler öncelikle.

Kış için verdiğiniz ölçüler 205 60 16 boyuta uygundur değil mi? 35-35 psi yapayım diye düşünüyorum tavsiyeniz varmıdır?

Ayrıca, Goodyear UG9 lar vuuv vuuuuv ses yaptı ama kaç psi bastı lastikçi bakamadım. Sesin normal olma olasılığı nedir kışlıklar için?

Tablo kurtarır diyor hocam. Tablonun mantığı araç fazla yüklü değilse motor önde ağır çektiği için öne biraz fazla basma üzerine ama 35 - 35 bence kurtarır. Bana araç sert gelirse 32 - 32 de kullanıyorum. Aşırı fark etmez.

Kışlıklar kuru zeminde biraz uğultu yapar hocam. Basıncı kontrol ettikten sonra tekrar kulak verirsiniz ama bir süre sonra alışırsınız.

Tekrardan teşekkür ederim, çoğunlukla sizin sayenizde konu ayakta, ben aracı faal kullanmadığımdan yardımcı olamıyorum.

35 35 yapacağım, iyi akşamlar dilerim.

İyi akşamlar, keyifli sürüşler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Hocam ; fiyat bandınız çok geniş. Şayet araca ödenecek yaklaşık 400k bütçeniz varsa kesinlikle yeni 3.30i 'yi beklemelisiniz. A4 ile Passat karşılaştırılınca bir kalite artışı söz konusu olacaktır ama sonuçta her ikisi de önden çekiş. 25hp güç artışı, biraz daha rijit hissettiren şasi, daha kompakt bir kasa ve daha kaliteli ve güzel & minimalist tasarımlı iç mekan haricinde çok çok bir fark olmayacaktır. Hatta dl501 şanzıman nedeniyle araç ilk gaz tepkilerinde dq200'lü Passat'a göre daha hantal bile gelebilir. A4'ü tavsiye etmekle birlikte beklentilerinize pek yanıt alabileceğinizi düşünmüyorum. 3.20d de bu fiyattan alınabilir bir otomobil bence. 3.18i deseniz düşünmeyin bile derdim ama 3.20d denilince kasa eski de olsa düşünülebilir. A4 özellikle arkada daha rahat hissettirir ve aile kullanımına daha uygundur ama 3.20d de motor da şanziman da 3 serisinden yana ağır basar. Karar sizin olmakla birlikte bütçe müsaitse 3.30i beklenir. A4 fiyatları bu noktadan sonra 2019'a sarkacak araçlarda da pek değişmez. Ben ötv alt dilime sokarak stok eritmek isteyeceğini düşünmüyorum Doğuş'un. Yanilabilirim ama araçlar 2019'a da devrolsa bu fiyatları tutacaktır. Döviz yukarı yönelirse fiyat avantajı elde etmeyi tercih edeceklerdir kârdan feragat etmeden. Özetle bence acele etmeden karar verin. Hayırlısı olsun şimdiden.
    Mukemmel yaklasim.330.i ne zaman gelecek bilmiyorum,sahsen bekleyip fiyatini gormek lazim.olmadi.eski.kasa.3.20d.276.000 tl.fiyattan alim yapmak.zaten arac otv indirimi ile alkasi yok

• Ben de kışlıklara geçtim geçen hafta, ön ve arkalar 34 psi basılı. Gayet rahat ama daha yüke binmedin araç, sadece ben kullanıyorum.

• bayram3258 B kullanıcısına yanıt
    Sanırım dizele 100 bin lira fark verseydim, sizin gibi mizah anlayışım olurdu.
  • Yakın zamanda yeni kış lastiği alan var mıdır ? Piyasa araştırması yapıyorum da marka konusunda henüz karar veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Shadow -- 3 Aralık 2018; 15:56:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

Hocam tam sınırda şu anda. Design 2 bin lira sport 6 bin lira üzerinde 35lik dilimin. Olması çok muhtemel.
    benimde satış temsilcisi ile görüşmemde aynı kanıya vardık... olması çok muhtemel.. hayırlısı bekliyoruz bakalım....
  • sgh9 S kullanıcısına yanıt
    Euro bugün yükselişe geçti artık olmaz ayrıca elinde 100 tane Dynamic araç var önce onlar satılacak

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.