Şimdi Ara

Audi A3 Stronic Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Uzun araştırmalar sonucunda kararımı vermiş bulunuyorum.Audi A3 1.6 tdi ambition stronic modelini alacağım.Stronicte genelde kavrama ve mekatronik arızası görülüyor.servis bakimli araclarin garantisi bitse dahi iyi niyet garantisinden ücretsiz değiştiriliyor.Disarida da bu iki ariza 3 bin tl civari hallediliyor.Bu riski alıyorum artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 6 aydır S Tronic şanzımanlı Audi a6 kullanıyorum. 30 bin km de daha sorun çıkarmadı. 6 ayda 23 bin km civarı yaptım çoğu uzun yol şimdilik sağlam. Ama korkmuyorda değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende A3 Stronic 1.6 TDI Sportback almanın arifesindeyim. Sizlerin görüşleri önemli benim için. Araç 79 binde 3 parça solda çizik boyası var biri lokal hasar kaydı yok. Yetkili servis kayıtları var. Lastikleri yeni değişmiş ve periyodik bakımı 7000 km önce yapılmış. Aracın şansızmanının mekatroniği değişmiş yeni garanti kapsamında. Donanım olarak attraction modeli. Bildiklerim bunlar. Sizce bu araç ne kadara kadar alınır? Ederi sizce ne kadardır? Teşekkürler. Not: Pazarlık sonrası aldığım fiyat 59.000 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimo82 -- 11 Temmuz 2016; 0:39:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.