a3 tip iç dizayn ve konfor olarak digerlerinden üstün artı olarak daha uygundur onlardan ve 1.6 102 lik makıne lpg ye tam uyumlu
quote:
Orijinalden alıntı: NETMAR
a3 tip iç dizayn ve konfor olarak digerlerinden üstün artı olarak daha uygundur onlardan ve 1.6 102 lik makıne lpg ye tam uyumlu
LPG ye gerek warmı abi zaten pek yakmıo audi o konuda teknolojide cok ıyı bende Q7 var 3.0 motor 340 filan yakıyor bence cok ıyı.
quote:
Orijinalden alıntı: netlas
quote:
LPG ye gerek warmı abi zaten pek yakmıo audi o konuda teknolojide cok ıyı bende Q7 var 3.0 motor 340 filan yakıyor bence cok ıyı.
0 dediğin 3.0 motor dizel olduğu icin az yakıyor. Farklı bir önerim olsun. Opel astra gtc 1.9 dizel
quote:
Orijinalden alıntı: soda23
quote:
Orijinalden alıntı: netlas
quote:
0 dediğin 3.0 motor dizel olduğu icin az yakıyor. Farklı bir önerim olsun. Opel astra gtc 1.9 dizel
opel ıyımıdır kı şahsen su audiye bindikten sonra başka arabaya binesi pek kalmıyor ınsanın..
Anladığım kadarıyla sen hem iyi giden hem dikkat çeken hemde az yakan bir araç arıyorsun.Astra gtc dizel bence biçilmiş kaftan. Yeterince iyi yürür vede yeterince güzel bir araç. Yok illada bu araçlar arasında tercih yaparım diyorsan a3 1.6 mantıklı tercih.316ci gibi araçların fiyatları nasıldır bilmiyorum ancak belki e46kasa 316ci,318ci bakabilirsin.
arkadaşlar hepinz saolun tatildeydim cevap yazamadım bombayı attı kaçtı sanmayın hala araştırıyorum:) yorumlardan da anladığım kadarıyla ve bende oluşan tercih de audi a3 den yana lakin fiyat olarak bir kaç uygun mini gözüme çarptı. kasası da 2002 den beri aynı olduğundan fiyat olarak daha fazla alternatif var gibi. dizel düşünmeyişimin sebebi ne yazıkki dizel araçlarda 2. el konusunda satıcıya pek güvenemiyorum. iyi bakdığına kesin inandığım bir tanıdık olmadığı sürece dizele sıcak bakmıyorum. asta gtc iyi bir fikir gibi geldi ama bi bakim:)
quote:
Orijinalden alıntı: binziyad
arkadaşlar hepinz saolun tatildeydim cevap yazamadım bombayı attı kaçtı sanmayın hala araştırıyorum:) yorumlardan da anladığım kadarıyla ve bende oluşan tercih de audi a3 den yana lakin fiyat olarak bir kaç uygun mini gözüme çarptı. kasası da 2002 den beri aynı olduğundan fiyat olarak daha fazla alternatif var gibi. dizel düşünmeyişimin sebebi ne yazıkki dizel araçlarda 2. el konusunda satıcıya pek güvenemiyorum. iyi bakdığına kesin inandığım bir tanıdık olmadığı sürece dizele sıcak bakmıyorum. asta gtc iyi bir fikir gibi geldi ama bi bakim:)
Honda Civic HB 1.8 I-VTEC bakın bir de.. 140 beygir, 1.6 motorlar kadar yakıt tüketimi, 5 yıl olmasına rağmen dikkat çeken tasarım..
Başka alternatif derseniz Alfa 147.. Fazla yakar denir ama yaktığı her damlanın karşılığını verir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme