Şimdi Ara

AUDI -A3- 35, 1.5TFSI-150 hp (244. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.006
Cevap
78
Favori
437.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bağımsız süspansiyon var 1.5. 225 45 17 jantla beraber.

• alchemist2 A kullanıcısına yanıt
    Evet, soylediklerinizin tamami aynen oyle.. Designlar yerden yuksek ve 17 jant oldugundan daha da yuksek oluyor ve negatif olarak leylek gibi salinim hareketine giriyor. Sportlar 15mm daha yere yakin 17 ile yuksekligi anca kurtariyor fakat negatif olarak da daha gergin arac ve aracin one yere yakin kaldigindan bazi yerlerde dikkatli olmak gerekebiliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Çok sportif ve agresif bir araç kullanım tarzım yok aslında birinci önceliğim konfor, o yüzden desing e yakınım biraz da 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam sport paketin yerden yüksekliği çok güzel ama süspansiyon sert. Dynamic ve desing paket 15mm daha yüksek ben dynamic kullanıyorum 17 janta geçtim süspansiyon yumuşak ve araç yüksek olmasına rağmen öyle çok konforlu değil. Yani bir passat konforu beklemeyin hiçbirinden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 jantlı golf ü aratacağını sanmıyorum ama yinede

Yok okadar değil aynı konfora sahipler

Merhaba,
    Haftada bir uzun yol için 2019 30tdi design sedan ile yolculuk ediyorum ( şirket aracı )

Şahsi aracım da 2013 1.4 tfsi ambition ( alçaltılmış süspansiyon ve helezon var )

İki araç arasında öyle aman aman sertlik ve konfor farkı yok aslında ( lastikleri aynı )

• O zaman hangisi hesaplı ve temiz olursa onu almak en mantıklısı 🙂

• Servise gittiğimde sedan design i verip sıfır passat business alcaktım. Temsilcim dedi aman abi ne yapıyorsun çiçek gibi araban var 2020 modeller 8v nin en iyi serileri dedi şanzıman ve malzeme olarak. Bir iki aya passatta trim sesi almaya başlarsın dedi süspansiyonu kastederek. Yani o dağın bir de görünmeyen tarafı var demek ki. Yürüyen aksam farkı var demek baya

• eko2282 E kullanıcısına yanıt
    A3 de trim sesi açısından sorunlu

• 8v design sedan 17 jant özeli için trim sesi yok diyebilirim. 25.000 de aracım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eko2282 -- 25 Ekim 2022; 12:10:33 >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sehamotors.2016.ford.focus.2.0.st.nardo-gri.hatasiz-1055275777/detay

Hocam gönlüm buna kayıyor ama mantığım az beynini kullan diyor. 10 lt üzeri tüketim ve manual. Üstelik 2. elde çok zor elden çıkarma. Donanım eksiği, eskiyen kasa ve teknoloji de cabası. Ama gönül işte:) Sen ne dersin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AA3437 kullanıcısına yanıt
    Zor bir sevda 😁

Doğru söze ne denir 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Memlekette bildiğim tek bir şey varsa; malı el için alacaksın 😁

• eko2282 E kullanıcısına yanıt
    Kullanılan yol, güneşte kalma süresi, bulunan iklim. Bunların hepsi etken, en yoğun duyduğum sesler şunlar; güneşte çok beklerse sunrooftan gelen sesler, bozuk yollarda direklerden gelen zırıltı bir de salıncak burçlarındaki gacırtı.

Ek olarak benim direksiyonda sanki sinyal kolunun çıt sesine benzer ama daha az sesli hali mevcut. Arkadaşın A3'te de bu var ama benimkinden daha az seviyede şu an. Düşük hızlarda direksiyon çevirirken geliyor. Servis de anlayamadı sesi, ben de saldım artık.

• gorkemert kullanıcısına yanıt
    Bu saydıklarınızın hepsi A3 kronik sesleri her araçta var neredeyse olmayanlar daha düşük km de olduğu için duymuyor km arttıkça onlarda duyacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 27 Ekim 2022; 22:37:17 >
  • gorkemert kullanıcısına yanıt
    Hocam koltuk sungerinden sicak havalarda gacirti sesi aliyorum ben de ek olarak.. En gicik eden sesler o yan kolondan gelen zirilti (emniyet kemerinin yukari asagi ayar yapilan kokunden) ve koltuk sungerinden gacirti.. Cozumleri nasil olur onu da bilemiyorum… Sorunsuz baska yere de zarar vermeden bir cozumu olacagini bilsem goturup yaptiririm ama pek bilemedim…

O direksiyondan gelen ses park manevrasi yaparken hikir hikir ederek vardi cit cit gibi degil de, servis gres yagi surmustu gecti, 1 yildir geri donmedi henuz… Ama tabi sizin bahsettiginiz ayni sey midir bilemiyorum

https://www.sahibinden.com/s/BuVmUMpW

Hocam bu fiyat araliginda, senin aradigin karoser tipi gibi olanlar..

Acikcasi gozume sadece golf r, gti, audi tt, a5 coupe ler takildi…

Hepsi de hem yasi itibariyle, hem yipranmis-km yapmis olmasiyla sanayide para yoldurur..

Yakiti bu guclere ciktiginda cok dert etmemek lazim hocam 😅😅 Guce gore hepsi de bol bol yakar. Ama manuel durumu tabi ayri bir durum..

Bu tarz araclari guc yetecek sifir km veya 0km ye yakin km de alacaksin, o zaman sorunsuz sekilde binilebilir, oem halinde olurlar. Ama yüksek yas-km de olanlara anca guc yetiyor ve buyuk riskler barindiriyorlar.. Birazcik kmsi az, yasi genc olsun denilince de ikinci eli olu araçlar karsina cikiyor, onlar da ayri bir risk grubundalar (hem sanayide usta bulmak hem ilerde elden cikarmak)

1.5 tsi turkiye sartlari icinde hem yuksek guc, hem dusuk yakit, hem ikinci elde deger olarak ulkede bulunan nadir 2-3 motordan birisi.. Bence a3 u salmaya degmez pek…

Ben kendi fikrimi soyleyeyim: eger dogus yakin zamanda a3-golf ile yurt disinda satista olan hybrid araclarini tr ye getirirse (bu 1.4 tsi ile plug in hybrid elektrik olan araçlar) hem performans, hem ekonomi, hem erisilebilecek fiyat, hem de trde vag grubu ikinci el performansindan mutevellit tam senin aradigin gibi araclar olurlar..

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Benim araç dynamic o yüzden o sünger sesini duymadım sanırım hocam.

Benim sağ yolcu koltuğunun altından bozuk yollarda, metal sesi gibi bi zırıltı geliyordu, onu çözmüşlerdi şimdi yine başladı.

Sportback'lerde arka ikili koltuğun karoser ile kilitlendiği noktadan ses geliyordu orayı kendim bantlayarak çözmüştüm.

Orta konsolun bacağa değen yerindeki çıtırtı da herkeste vardır zaten.

Direksiyonda dediğiniz ses bende de vardı o yağlamadan sonra o gitti de, bu biraz direksiyonun iç triminden geliyor bi bulamadım. Airbag sökülüyken falan da denedim yine geliyordu ses.

Çok yüksek basslarda kapılardan da geliyor istemez ses, bir de kapı fitilleri sertleşince o da ses yapıyor bozuk yollarda. Ona Würth'ün fitil bakım spreyi gibi bir şey almıştım, kısa süreliğine idare ediyordu.

Artık hepsini saldım, bu ses olayının sonu yok çünkü :)

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.