Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (399. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.207
Cevap
134
Favori
842.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beckonn

    Servis bakımlı olduğu için iyi niyet garantisinden sadece işçilik ödeyeceğim gaz kelebeği için, aküyü de yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum, varta agm model alıp, yetkili servise görürsek değiştirir mi?

    Servis müsaitlik durumuna göre değiştirirler tabi( ancak 15-20 dakika da sürebilir, 2-3 saatte). Aküyü bir akü bayisinden alıp ücretsiz olarak da değiştirebilirsiniz (maksimum 5 dakika) tercih sizin.

  • twomen T kullanıcısına yanıt

    Çok geçmiş olsun.


    Yetkili serviste olsa bütün hasarlı parçaların orijinali ile değiştirilmesi konusunu kaskonuz ve servis ile mutlaka görüşmenizi tavsiye ederim, kasko ücreti az çıksın diye yedek parçalarda yan sanayi kullanılması durumu seçilebiliyor.

  • Selamlar bir kaç haftadır 2019-2020 a3 sportback bakıyorum merak ettiğim bir şey var. Belki 150-200 tane ilan açıp inceledim içlerinde yalnızca 1 tanesinde hayalet gösterge vardı. Adeta ülkede 19-20 modelde hayalet göstergeli a3 yok gibi bir durum var bunun sebebi nedir çok fazla fiyat farkı yüzünden kimsenin almamış olması mı yoksa hayaletli araçların Türkiye'ye az sayıda mı gelmiş olması ? Bir de şunu merak ettim hayalet bayiden sıfır alırken opsiyonla sonradan burada mı monte ediliyor yoksa fabrikasyon bu şekilde mi geliyor Türkiye ?

  • ekostros kullanıcısına yanıt

    Büyük ihtimalle o bahsettiğiniz 1 ilandaki de sonradan taktırmıştır. İlan fotoğraflarından anlaşılıyor genelde.


    Normal paketlerde zaten virtual cockpit yok, bunun dışında virtual cockpit ile araç getirdiklerini de sanmıyorum. Özel sipariş ile anca belki girmiştir ülkeye.


    Bayiden sıfır alırken tabi ki fabrikasyon geliyor. Virtual cockpit araçlara ait göğüs farklı (soldan sağa tüm menfezlerin, ekranın, klima ve diğer tüm tuşların üzerinde olduğu tek parça koyu gri göğüsten bahsediyorum)

  • Arkadaşalar merhaba telefonum Audi A3 Sedan'a bağlı iken konuşmaları araba içersinde duyarken benim konustuklarım karşı tarafa gitmiyor sizce neden kaynaklı olabilir ?

  • e00017 E kullanıcısına yanıt
    Telefonla ilgili olabilir
  • A3 Sedan 35 TFSI 2021 için fiyat alan var mı advanced donanım
  • twomen T kullanıcısına yanıt

    sorun kendiliğinden düzeldi.

  • Arkadaşlar merhaba 2021 model A3 sedan arkaçlarında kor nokta uyari sistemi var mı? konu hakkında desteğiniz rica olunur.

  • deviLdriver D kullanıcısına yanıt

    Yav bu akücüler ne güzel sallıyor agm ile efb yi değilmi..umarım aracınıza aküyü tanıtmışsınızıdr çok bilen akücü hatırlatmıştır belkide size...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Yeni kasayi hic begenmedim hyundai i20 ye bitek benmi benzetiyorum acaba.fiyatina birsey demiyorum tum markalarin fiyatlari uçuk ama yeni kasa atik gorunumunu yitirmis gibi geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet benziyor hakkaten :)

  • @RANCH SOS sos. Yardımına ihtiyacım var.

    sport line difizörü buldum ancak araç sedan mı hatcbackmi bilmiyorum kodunu yolladım 2017 sportback dynamic aracıma olurmu cevap verirsen ona göre alacağım.Sedan hatcback te difizör farklımı bilemedim.Şimdiden çok teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat10tr -- 14 Nisan 2021; 20:38:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferhat10tr kullanıcısına yanıt
    Farklılık var evet hocam. Orijinal üründe bunu deneyimlemedim ne yalan söyliyim. Fakat

    Sedana birebir kusursuz oturan replika difüzör sportback e uymuyor. Bende a3 için üretilmiş s3 difüzör imitasyonu var. İlk gittiğimde taktırırken getirdikleri ürün uymamıştı meğer sb yerine sedan getirmişler. Sonra sb uyumlusunu getirdiler milim milim oturdu güzelce.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok teşekkürler sanırım sedan olmayacak gibi gözüküyor.Bir ürün daha göndersem 2020 sp sport line çıkması şehir dışı direk alsam sorun olmaz sanırım senin fikrin nedir.Teşekkürler 🙏




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat10tr -- 15 Nisan 2021; 11:26:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhat10tr

    Çok teşekkürler sanırım sedan olmayacak gibi gözüküyor.Bir ürün daha göndersem 2020 sp sport line çıkması şehir dışı direk alsam sorun olmaz sanırım senin fikrin nedir.Teşekkürler 🙏

    2017 üretimden itibaren tamponlar aynı ta ki günümüzdeki yeni kasaya kadar. yani 2020 sb difüzör 2017 sb ye uyar.


    Bu arada egzoz olayına dikkat edin. 1.5 tfsi tek tarafta ikili çıkışdır egzoz. Difüzörün de ona göre egzoz kısmı daha genişdir. 1.0 ile 1.6 ise aynı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARIMSAKLI MAYONEZ -- 15 Nisan 2021; 12:59:20 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cemtaylan6535



    Yeni kasayi hic begenmedim hyundai i20 ye bitek benmi benzetiyorum acaba.fiyatina birsey demiyorum tum markalarin fiyatlari uçuk ama yeni kasa atik gorunumunu yitirmis gibi geldi bana.

    hyundai seneler içerisinde sürekli azar azar tasarım çaldığı için artık insanlar sanki başka markalar hyundai'den aşırıyor yanılgısına kapılıyor. Zaten hyundai modellerine bakın, neredeyse hiçbir modelinde senelerce süre gelen, oturmuş bir tasarım yok. Bir modelin şu anki versiyonu ile bir önceki nesli tasarımsal açıdan alakasız. Saçma sapan bir marka zaten.





  • 2018 ve sonrasında bulunan arka dynamic led stop için yardımcı olacak kimse varmıdır yada taktıran? Aracım sb orjinal stop dışında bir alternatif varmıdır ve orjinalin kodunu bilen paylaşırse çok sevinirim.

    Ayrıca sport ile dynamic yayları aynımıdır farklımı

    Çok teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferhat10tr

    2018 ve sonrasında bulunan arka dynamic led stop için yardımcı olacak kimse varmıdır yada taktıran? Aracım sb orjinal stop dışında bir alternatif varmıdır ve orjinalin kodunu bilen paylaşırse çok sevinirim.

    Ayrıca sport ile dynamic yayları aynımıdır farklımı

    Çok teşekkürler.

    Ben taktırdım sonradan, orjinal dışı ürünleri önermem. Biraz pahalı ama aracı çok değiştiriyor. Kodunu bilmiyorum ama yaptırdığım yeri atabilirim. Sportline daha sert ve yere yakın. Yayları farklıdır diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler nerde yaptırdınız acaba ?

    yayla ilgili sorun şundan 17 sport jant almak üzereyim de araç keylek gibi havada kalırmı diye korktum ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.