Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (358. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.320
Cevap
135
Favori
863.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qznnn

Krom olan design, gri olan da sport diye biliyorum. Ben İnternette bulamadım. Servisten yedek parça olarak getirtebilirsiniz. Ya da benzeri yaptırılabilir. Orjinali de çok zor bir malzeme değil.
    Krom cam çerçevesi ve bagaj çubuklarından sormuştum alırken. Onlar sonradan takılmıyor demişlerdi.
    Teşekkür ettim dediğiniz gibi servise soracağım.
  • Cemtaylan6535 C kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla sadece dynamic değil sport ve design line larda da sis farı yok.Kötü hava farı var farın alt kısmında yanan.
    Alırken paketli alabilirsiniz. Bu kez de ötv üst dilimine takılıp fiyatlar artıyor. Led farda sis farı olmasa da olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • qznnn Q kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim üst donanimlar değil madem premium diyorsun bi yan aynayida elle katlamalı yapmazsin biz bilmiyormuyuz paket almayi burda avukatliga gerek yok ben eksikliklerinden bahsediyorum bahsetmeyede hakkimda var led farda sis farina gerek yok nedir bana göre gerek var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu konuda gidin biraz araştırma yapın millete artistlik yapmadan önce.Sis farı olayının A3 giriş paketi ile alakası yok artık hiçbir A3’te sis farı yok hatta hiç bir Audide yok.Gidip 1 milyonluk Q7 almak istersen onda da yok.Aynı şekilde Mercedeslerde de sis farı bulunmuyor.

Ben sis farı olan bi audi bilmiyorum, siz biliyorsanız söyleyin biz de öğrenelim. Benim aracımda katlanır ayna var. Özellikle katlanır aynalı aldım. Premium araçların baz modelleri gerçekten boş olur. A3'ün baz modeli bile çoğu araca göre dolu. Ben de isterdim cc de olsun ama koymamışlar. Özellik arttıkça fatura değeri artıyor bu da vergi dilimini artırıyor. Bunu da düşünmek gerek. Son olarak ben aracın avukatlığını yapmıyorum. Burda sadece görüş alışverişi var. Eksikliklerinden bahsetmeye devam edin sizi tutan yok.

• Gençlik bugün ilk bakıma girdim buradaki tartışmayı bildiğim için sis farı nerede diye sordum far yakma anahtarının orada sis farı yerleri var araçta sis farı var ön farların içinde güZelde aydınlatıyor

• kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Arkadaş onu kabul etmiyor işte :) İlla tamponda olcak ona göre. Kitapçığında "Dört Mevsim Farı" diyor. Altındakine de arka sis farı demiş zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: esirin60

Nasıl bir piyasa oluştu anlayamıyorum. 2.el için sıfırından daha yüksek meblağ talep ediliyor. Bayilerde araç kalmamasından dolayı sanırım. Yeni araçlar gelmeye başlayınca fiyatlar düşer sanırım. Sıfır almak bu koşullardan 2.el almaktan daha mantıklı görünüyor.
    2020 modeller ucuz gelmez yani 180 190 fln dynamic tek paketli araclar belki gelebilir ben bunun altini beklemiyorum dynamic+prestige paketli araclar 210’lari gorecektir 2020 modellerde.

• 2020 itibari ile 1.0 tfsi ve 1.6 tdi A3 ulkemize gelmeyecekmis. Sadece 1.5 tfsi secenegi olacakmis ve baslangic fiyati 250bin tl olacakmis. Bu sene alanlar aldi artik 250 altina 0 secenegimiz yok maalesef...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qznnn Q kullanıcısına yanıt
    Bu daha şık bence, daha güzel bir özellik. Harici far eski antenli telefonlar gibi...

• slayerxp kullanıcısına yanıt
    O fiyatlara mevcut kasayı zor satarlar. Yeni kasa bi ihtimal. Yeni kasa 200 civarı başlar bence. 250 en fulü olabilir. Mercedes A ve BMW 1 de o fiyatlara geldi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: qznnn

O fiyatlara mevcut kasayı zor satarlar. Yeni kasa bi ihtimal. Yeni kasa 200 civarı başlar bence. 250 en fulü olabilir. Mercedes A ve BMW 1 de o fiyatlara geldi zaten.
    Mevcutta Mercedes A serisi amg paketler 300bandina girdi 1 seriside 300bandina yaklasti bu sinifta 50 bin daha uygun olan her turlu tercih edilir ozellikle sportline satarlarsa 240 bandinda sira olur.
    1.0 olayi kesinlesmemis,avrupa ulkerlerinde ciddi bir talep varmis 1.0’lara dogus tr icin kota acmaya calisiyormus fakat cok olumlu bakilmiyormus 2020 icin ama illakli tek tukte olsa getirirler gibi geliyor bana.

• EUS E kullanıcısına yanıt
    diğer vag grupları içinde 1.0tfsi ve 1.6 tdi gelmeyeceğini sadece 1.5 tfsi geleceğini söylediler. değişik bir strateji, izleyerek göreceğiz ne olup biteceğini... ha şu var olan her türlü bizlere olacak yine
  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Amg deki donanım a3 sportline da yok. Motor farkı da cabası. Yine de 300 çok büyük rakam. Yeni kasa a3 full olursa 250 civarı satılır bencede

• slayerxp kullanıcısına yanıt
    Anlam veremedigim neden makyajli A4’e 1.5’tfsi motoru koyduramadilar.
    3 serisi ve c serisi 400bin bandinda yuksek kar marji ile satilirken karsisina 2.0Tdi A4 ile 390 bandinda fiyat ile cikalim dediler ama gereksiz bir hamle yaptilar.Ben dahil cogu kisi sirf 5 6 bin mtv vermemek icin tercih etmez sonucta,1.5 motoru getirip 280 320 arasi satsalardi 3 ve c serisini bitirirlerdi.

• 1.6 TDI ve 1.5 TFSI'ın fabrika çıkış fiyatları birbirine çok yakın. Kim dizel fiyatına benzinli araç alır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcano

1.6 TDI ve 1.5 TFSI'ın fabrika çıkış fiyatları birbirine çok yakın. Kim dizel fiyatına benzinli araç alır ki?
    1.6 tdi tarih oluyor artik satilmicak.vag grubunda dizel sadece 2litrede sunulucak.

• volcano V kullanıcısına yanıt
    Secme sansimiz yok artik sadece 1.5 alacaksin yoksa alma diyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 1.0 SB Prestige+led sarı sitede 195 bandına gelmiş. Zam mı geldi yine?

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.