Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (252. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.207
Cevap
134
Favori
842.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostlar bugün gözümden sakındığım ve her seferinde dikkat ederek tek kişilik yerlere park ettiğim aracımın sol arka çamurluğuna birisinin kapı çarpmış olduğunu gördüm. Nasıl bir aç ise boyayı kaldırmış ve göçertmiş.

    İnanın sürekli dikkat ederim. Avmye gittiğimde bile tek kişilik yer ararım. Buna rağmen 3 bin kmdeki araca bunu yapanı kendi vicdanıyla baş başa bırakıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan99747 -- 21 Nisan 2018; 21:34:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimleri ekleyemiyorum. Forumda mı sıkıntı var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan99747 -- 21 Nisan 2018; 21:23:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: westlıne

    Bu mesaj silindi.
    1.0 olanlar sanırım 3 silindir. 3 silindirlerin sesi de titreşimi de 4 silindirden yüksek olabilir.
  • Herkese merhaba,



    Sanırım daha önce de konuşulmuştu ama bulamadım. A3 sb 1.0 dynamic paket kullanıcısıyım, bu araçların bi-xenon aydınlatmasının zayıf olduğu tartışılıyordu. Bunu güçlendirmek adına nasıl bir işlem yapılabilir? Mevcut xenon ampülleri yerine daha kalitelisinden mi takarak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün yaptırdım filimleri 2 numara orta ton zibart

    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2148578/218ff97a-8bff-4583-b404-ae56e0fe7353.jpeg[/simage

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Daha müzik tutkunları için hapör ses sistemi taktıran oldu mu nasıl bir maliyet çıkar bana yaptıırsam,birde jantları 17 inç alsak nasıl durur satıp yeni jant alsam
  • İbiza 1.0 motor 100k olmuş Audi çok iyi fiyata veriyor valla a3 ü her şeyi bırak segment farkı var arada Mercedes Audi bir oranlama yaparsan hiç te pahalı filan değil asıl pahalı olan b segment bir araca 100k fiyat çekmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PcMert

    Arkadaşlar Daha müzik tutkunları için hapör ses sistemi taktıran oldu mu nasıl bir maliyet çıkar bana yaptıırsam,birde jantları 17 inç alsak nasıl durur satıp yeni jant alsam
    Ses sistemi taktırmayı dünden itibaren cidden düşünüyorum. Havalar ısınınca camı, cam tavanı açtım müzik sesi duyulmaz oldu. Standart ses sisteminin şiddeti çok az bence. "Audi Sound System" için Ender Elektronik yaklaşık 1300 TL istiyor. Fiyat uygun gibi ama bulunduğum şehirden kalkıp 6 saat yolculuk yapmaya değer mi bilmiyorum.

    Parçaları alsak, bulunduğum yerde yetkili servis takar mı acaba? Parçaları da yetkili servisten alayım diycem ama eminim Ender'den daha pahalıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cricet

    1.0 olanlar sanırım 3 silindir. 3 silindirlerin sesi de titreşimi de 4 silindirden yüksek olabilir.

    Alıntıları Göster
    Westline nickli uyenin yazdigi yaziyi alintilayamadim bulup oyuzden burdan cevap verme geregi duydum.



    1.0 icin bilgisizce yok asiri titresimli vs demis.



    Hic bir zaman hic bir seyin fanatikligini,yapmayan biri olarak soyluyorum.Bu motora kotu diyen kendi bindikleri araclari bana soylesinler,hatta asiri titresimli diyenler illa ki soylesinler.



    Bakin arkadaslar 4 silindir F20 1.16i bu 3 silindirli 1.0’dan cok daha gurultulu calisiyordu.Bilgisiz tecrubesiz yorumlarda bulunmayin.

    Alicak almayi dusunenlerede yanlis bilgi vermeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • snoppy kullanıcısına yanıt
    Audi sound system'in özelligi ne hocam mesela bmwde harman felan var bu da güclü baya sesli ve baslı mı standart mı bu? Kendimiz dısarıda olmuyo mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PcMert kullanıcısına yanıt
    İki tip ses sistemi var. Biri harman kardon ayarında olan Bang and Olufsen (fabrikasyon olabiliyor sonradan astarı yüzünden pahalıya gelir) diğeri de bir subwoofer + ön hoparlörden oluşan set. İkincisi hem bas desteği hem de ön hoparlör için ve fiyatından dolayı tercih edilebilir (göğüste hoparlör ızgarasının içi boş önde hoparlör yok yani sadece yuvası var, mmi üzerinden ses odağını öne taşıdığınızda bir değişme olmamasının nedeni o oraya ses gönderiliyor ama sesi iletecek donanım yok ). Aracınız 17 jant ise subwoofer direk stepne içine gömülüyor (Bu bas desteği için gereken parça bizim araçlarda bas zayıf biraz). 16 jant ise subwoofer yukarıda suracağı için bagajı alt seviyede kullanamayacaksınız.
  • EUS E kullanıcısına yanıt
    Cevap bu zamana kadar bu formda yazdıklarına bi bak ne kadar gerekli gereksiz cevaplar olduğunu ve ciddiye alınmadığını göreceksin ok
  • herkese selam. suankı aracım opel astra 1.6 CDTI otomatık. hergun Avcılar-mecidiyeköy arası gidip gelmekteyim. aracım ortalama 6.5lt yakmakta. A3 1.0 TFSI almayı dusunmekteyim. İstanbul içi yogun trafikte kullanan arkadaşlardan bilgi rica edebilir miyim? Yogun trafik te dizelden bu araca geçmek mantıksız mı olur? Şimdiden teşekkür ederim.
  • Crafterast C kullanıcısına yanıt
    Hergun git-gel 80km yapmak için bence böyle bir değişimi düşünmeyin. 1. benzinli araçlar maalesef dur-kalk trafikte çok farkediyor ki bu aracı kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi verecektir , 2. de yapacağınız km arabanın değerinde astra dan daha fazla değer kaybına sebep olacaktır. Eğer paranız nakit ise bence paranızı Euro üzerinde muhafaza edin , daha sonra yapacağınız iş değişikliğine göre tekrardan düşünmek için bekletin. Benim nacizane görüşüm bu şekilde.
  • Crafterast C kullanıcısına yanıt
    Bence biraz daha bekleyip hibrit araç bakın derim. Akaryakıt fiyatları böyleyken ha dizel olmuş ha benzinli çok farketmiyor.
  • Arkadaşlar merhaba aracım su an 9 bin oldu frenle alakalı sıkıntım var baya aşada tutuyor ilk bastığımda tepki vermiyor böyle bi durumla karşılaşan oldumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Dostlar aracıma önler atr50 arkalar atr35 olacak şekilde cam filmi yaptırdım fakat arka camdaki filmden dolayı far ışıkları kırılıyor ve bu tarz yukarıya doğru dalgalanmalar oluşuyor. Cam filmi yaptıran arkadaşlar sizde de aynı durum mevcut mudur?
    Rezistanslar yansıma yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhan99747 -- 24 Nisan 2018; 22:27:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptırdığınız yerle görüşün çözüm bulacaklardır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Cam filminde bir sıkıntı vardır,normal değil.
  • 
Sayfa: önceki 250251252253254
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.