Şimdi Ara

Audi A3 1.0 TFSI S-Tronic 116 hp PI (ANA KONU) (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.328
Cevap
135
Favori
896.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

en uygun modeli için

• Merhaba, aracın anahtarından memnun değildim çok standart bir anahtar duruyordu, piyasada çok dandik slikon kılıflar vardı araştırmalarım sonucu ekteki nano kılıfı buldum farklı renkleri de var gayet şık oldu tavsiye ederim.

• Arkadaslar inanilmaz yol sesi ve ön sag ve sol cam tarafindan gurultu geliyor. Sanki cam ustten hep acik kalmis gibi, tekstilkent avek bakti ayarladik dedi ancak devam ediyor. Yapilabilecek bisey var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_K_B -- 19 Ocak 2018; 9:45:36 >

PSN: pharheke
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharheke

Bu konuda bende şikayetçiyim, yol sesi çok geliyor. Camlardan gelen gürültü için de cam açık mı kaldı acaba diye kontrol ettim kaç defa.

Kac km hizda geliyor ruzgar sesi?Yol sesi dersenizde aracin yalitimi gercekten.Kullandiginiz lastik nedir.Veya kullandiginiz bir once ki arac?

Orijinalden alıntı: freeheart44

son günlerde audi a3 için fiyat alan oldumu

en uygun modeli için

Marta kadar arac yok diyorlardi.Dynamic pakette genelde artik cift paket yani pretige paket ile birlikte gelicekmis.Tek konfor paketli getirmicez dediler ama belki tek tuk getirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: EUS

quote:

Bu konuda bende şikayetçiyim, yol sesi çok geliyor. Camlardan gelen gürültü için de cam açık mı kaldı acaba diye kontrol ettim kaç defa.

Kac km hizda geliyor ruzgar sesi?Yol sesi dersenizde aracin yalitimi gercekten.Kullandiginiz lastik nedir.Veya kullandiginiz bir once ki arac?

Önceki araç mk3 leon, önceki aracımda da goodyear kış ve yaz lastikleri kullanıyordum bunda da öyle.leon da rüzgar sesi bundan fazlaydı, belki de yol sesi o kadar o yüzden rahatsız etmiyordu. Camlardan gelen gürültüden kastım araç yürürken değil de durduğu yerde gelen çevre sesleri.aracım sedan bu arada

PSN: pharheke

• pharheke kullanıcısına yanıt
    leon da kırmızı ışıkta yanında duran motorsikletin motor titreşimini pedallarda hissediyorsun . Leon ile a3 tartışılmaz ama bahsettiğiniz ses olmasın diyorsanız davlumbazlara yalıtım yaptırın bence

bende v40 r design vardı o arabanın yalıtımı audi den falan kat kat iyi fakat servis saolsun ilave davlumbaz yalıtımı yapmıştı yanımda uçak geçse ne yok nede trafik sesi içeri girmiyordu :)

quote:

Orijinalden alıntı: EUS

quote:

Önceki araç mk3 leon, önceki aracımda da goodyear kış ve yaz lastikleri kullanıyordum bunda da öyle.leon da rüzgar sesi bundan fazlaydı, belki de yol sesi o kadar o yüzden rahatsız etmiyordu. Camlardan gelen gürültüden kastım araç yürürken değil de durduğu yerde gelen çevre sesleri.aracım sedan bu arada

Ben hem sedan hem sb yol sesi ruzgar sesi acisindan gercekten cok iyi.Sanirim leonun lastik sesinden dolayi ruzgarz sesi belkide duyulmuyordu.Ben mk2 leondan sonra bir onceki kasa a3 e gecmsitim asiri ruzgar sesi geliyordu hatta diyordum leonda bu kadar yoktu gibisinden ama sonra farkettim ki leonda yol sesinden ruzgar sesi duyulmuyormus.

• M_K_B kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle bu durum var. Araç rüzgar sesi konusunda başarılı. Ama yan camlardan çevre sesleri çok fazla geliyor. Yanımdan geçen araçların motoru resmen kabinimde. Hele kamyon falansa noluyor diyorum resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, bu bilgi ekranındaki değerlerin sırasıyla ne olduğunu nereden öğrenebilirim? Kitapçığı da kurcaladım ama sıra sıra ne olduklarını açıklamamış. Örneğin yanlış hatırlamıyorsam 3 tane tüketim verisi var, biri anlık tüketim o belli de diğer ikisinden sanırım biri son kontak açıştan bu yana ortalama değerken biri ilk alındığından bu yana olan ortalama değer. Hangisi hangisi anlamak kolay olmuyor.
  • Ben ilk defa Audi aldım. Huyumdur, aldığım her şeyin kullanım kılavuzunu mutlaka okurum. Hayatımda gördüğüm en özensiz ve baştan savma hazırlanmış kılavuz bu oldu. Hiçbir konu detaylı anlatılmamış; gerekli bilgileri arayıp servise filan soruyoruz.

Sorunuza gelince öndeki ekranda dijital hız gösterilirken direksiyonun sol tarafında üzerinde üst üste çizgiler olan düğmeye basın. Ekranda seçenekler çıkacak. Yol bilgisayarını seçin ve değerleri yukarıdan aşağı sol tekerlek düğme ile gezin. 1 numara ile işaretlenen değerler kısa süreli, 2 numaralı değerler ise aracı aldığınızdan beri olan verileriniz. Bu arada ben de halen bu değerlerin sıfırlanıp sıfırlanamadığını ve nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: alper029

Ben ilk defa Audi aldım. Huyumdur, aldığım her şeyin kullanım kılavuzunu mutlaka okurum. Hayatımda gördüğüm en özensiz ve baştan savma hazırlanmış kılavuz bu oldu. Hiçbir konu detaylı anlatılmamış; gerekli bilgileri arayıp servise filan soruyoruz.

Sorunuza gelince öndeki ekranda dijital hız gösterilirken direksiyonun sol tarafında üzerinde üst üste çizgiler olan düğmeye basın. Ekranda seçenekler çıkacak. Yol bilgisayarını seçin ve değerleri yukarıdan aşağı sol tekerlek düğme ile gezin. 1 numara ile işaretlenen değerler kısa süreli, 2 numaralı değerler ise aracı aldığınızdan beri olan verileriniz. Bu arada ben de halen bu değerlerin sıfırlanıp sıfırlanamadığını ve nasıl yapılacağını bilmiyorum.

1 numara ve 2 numara farkını bilmiyordum hocam teşekkür ederim, gerçekten kılavuz insana bildiğini unutturur.
    Sıfırlama konusunda direksiyonun üstünde 0 yazan bir düğme var o bazı değerleri sıfırlıyor.

• Direksiyondaki göstergeleri yukarı aşağı yaptığımız çark/roll/herneyse ona basılı tutarsanız sıfırlıyordu. 1 numarada 1 i 2 numarada 2 yi sıfırlıyor diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper029 -- 20 Ocak 2018; 12:27:21 >

koko69 ( 2 adet ) , 27fatih ( 5 adet ) , mesaybelf ( 2 adet ) , ChaRisMaTiq1i , asdike , PES_21_Murat, Erdil970 ( 35 adet ), Steinbeck0635, Rebelyus, Baltacıfatih ( 25 adet ), xxx06 ( 3 adet ), Hsnkrc ( 50 adet ) sorunsuz alışveriş yaptığım arkadaşlar .
  • Luuca L kullanıcısına yanıt
    Hocam hali hazırsa satılan bir motor zaten o sadece dizelle aynı fiyata geldiği için pek getirmedi doğuş. Sarı sitede birkaç adet satışa çıkmış bile.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.