Şimdi Ara

Auction House - Gerçek Para - Paypal yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AH ye paypal hesabı tanımladım ama sms doğrulaması istiyor. Telefon numaramı alan kodu ile veya alan kodu olmadan yazmama rağmen kabul etmiyor. Varmı konudan anlayan ?

• Ben direkt 505xxxxxxx şeklinde yazdım cep telefonumu,1 dakika geçmeden geldi kod.
  • ülken türkiye olarak kayıtlı değilse ülkeni türkiye olarak değiştirip bir daha dene
  • Türkiye olarak kayıt edemiyorum ki çıkmıyor. Adımları yazabilirmisin ?
    Ülke bende ingiltere olarak görünüyor ve değişmiyor. Support ile iletişime geç diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 25 Haziran 2012; 22:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone

Türkiye olarak kayıt edemiyorum ki çıkmıyor. Adımları yazabilirmisin ?
    Ülke bende ingiltere olarak görünüyor ve değişmiyor. Support ile iletişime geç diyor

Ticket atacaksın senden istedikleri seyler var onları verip değiştireceksin ulkeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açtık bir ticket bakalım ne olacak. Saatlerdir adam gibi item düşürcem diye goblin farmlıyorum bişey düştüğü yok sinir oldum. 2-3euro ya ne güzzel itemler var alıp bakarım keyfime :D
  • Aynı sorun bendede var ben daha ticket atmadım açıkcası bendede country UK gozukuyor sonucu forumada yazarmısınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende ticket atttım bana cevap geldi istediklerini gönderdim bakalım düzelteceklermi 3 sandıkta
  • benim başımada geldi arkadaşlar sizden türkiye adresli sizin adınıza kayıtlı bi fatura istiyo

- Your account name (please do NOT send us your password)
    - Your full real name
    - Your full address including postal or zip code currently registered on the account
    - Your Battle.net Secret Question and answer (Your Favorite sports team?)

istedikleri bunlar
  • arkadaşlar benim de ülkeyi Türkiye olarak değiştirmem lazım ancak şöyle bir sorun var: "real full name" kısmına kendi ad-soyad değil uydurma bir isim yazmıştım. şimdi blizzarda kimliğimi gönderdiğimde isimler uyuşmayacak acaba bu sorunu nasıl halledebilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.