Bildirim
Auction House - Gerçek Para - Paypal yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben direkt 505xxxxxxx şeklinde yazdım cep telefonumu,1 dakika geçmeden geldi kod. -
ülken türkiye olarak kayıtlı değilse ülkeni türkiye olarak değiştirip bir daha dene -
Türkiye olarak kayıt edemiyorum ki çıkmıyor. Adımları yazabilirmisin ?
Ülke bende ingiltere olarak görünüyor ve değişmiyor. Support ile iletişime geç diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alidarkstone -- 25 Haziran 2012; 22:45:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: alidarkstone
Türkiye olarak kayıt edemiyorum ki çıkmıyor. Adımları yazabilirmisin ?
Ülke bende ingiltere olarak görünüyor ve değişmiyor. Support ile iletişime geç diyor
Ticket atacaksın senden istedikleri seyler var onları verip değiştireceksin ulkeyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açtık bir ticket bakalım ne olacak. Saatlerdir adam gibi item düşürcem diye goblin farmlıyorum bişey düştüğü yok sinir oldum. 2-3euro ya ne güzzel itemler var alıp bakarım keyfime :D -
Aynı sorun bendede var ben daha ticket atmadım açıkcası bendede country UK gozukuyor sonucu forumada yazarmısınız. -
bende ticket atttım bana cevap geldi istediklerini gönderdim bakalım düzelteceklermi 3 sandıkta -
benim başımada geldi arkadaşlar sizden türkiye adresli sizin adınıza kayıtlı bi fatura istiyo
- Your account name (please do NOT send us your password)
- Your full real name
- Your full address including postal or zip code currently registered on the account
- Your Battle.net Secret Question and answer (Your Favorite sports team?)
istedikleri bunlar -
arkadaşlar benim de ülkeyi Türkiye olarak değiştirmem lazım ancak şöyle bir sorun var: "real full name" kısmına kendi ad-soyad değil uydurma bir isim yazmıştım. şimdi blizzarda kimliğimi gönderdiğimde isimler uyuşmayacak acaba bu sorunu nasıl halledebilirim?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X