Şimdi Ara

ATV Mevzusu Hakkında Yararlı Bilgiler(Ehliyet,Vergilendirme,Off/On Road..) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
580
Cevap
26
Favori
392.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srht_oz

ya kardeş sana bişey sorcam ben 15 yaşındayım ama atv off road motor almak istiyorum 150 cc lik. yaşım nedeniyle ehliyetim yok fakat plaka gerektirmeyen modellere bakıyorum peki bu tür motorlarada ehliyet gereklimidir ? gerekliysede sürersem bir sorun yaşarmıyım polisten dolayı... şimdiden teşekkürler (ceza gibi veya moturu bağlama falan)

plaka gerektirmeyen modeller off road modellerdir

yani yola çıkamazlar
    çıkarlarsa tc kimlik no ya ceza kesilir (hele ehliyet yoksa o zaman ceza katlanır)

ehliyet her motorlu taşıt için gereklidir (elektrikli bisikletler içinde düzenleme yapıldı sanırım)

polis ile sorun yaşarsın
    hele hele atvler ülkemizde pek yaygın olmadığı için daha çok dikkat çekersin direk çevirmelerde seni görürler
    sonra cezalar kesilir (hem sana hem ruhsat sahibine)
    motor - atv bağlanır otoparka çekilir
    sonra onu almak için birde otopark ücreti ödersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

ya kardeş sana bişey sorcam ben 15 yaşındayım ama atv off road motor almak istiyorum 150 cc lik. yaşım nedeniyle ehliyetim yok fakat plaka gerektirmeyen modellere bakıyorum peki bu tür motorlarada ehliyet gereklimidir ? gerekliysede sürersem bir sorun yaşarmıyım polisten dolayı... şimdiden teşekkürler (ceza gibi veya moturu bağlama falan)

yani yola çıkamazlar
    çıkarlarsa tc kimlik no ya ceza kesilir (hele ehliyet yoksa o zaman ceza katlanır)

ehliyet her motorlu taşıt için gereklidir (elektrikli bisikletler içinde düzenleme yapıldı sanırım)

polis ile sorun yaşarsın
    hele hele atvler ülkemizde pek yaygın olmadığı için daha çok dikkat çekersin direk çevirmelerde seni görürler

Alıntıları Göster
    peki çokk teşekkürler

• quote:

peki çokk teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar on-road tipi düşünüyorum en uygun ne alabilrim?
  • kanunin 150 cc on road modelini almayi dusunuyorum. semt icerisinde kullanmak icin alacagim. alacagim atv ile max ne kadar hiz yapabilirim? trafikte kullanacagim icin belli bir akisa ayak uydurmak gerekecek cunku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deleteextra1

arkadaslar kımsenın sesı cıkmıyor demısınızı bende yazayım dedım ben bu sıtedeye verigi problemimi cözmenın bir yolunu ararken rasladım ve gördum kı guzel bir paylasım formu ben su anda Kuba motorun 250 cc atv sını kullanıyorum 2008 de aldım ve cok memnunum tek sorunu vibrasyon yanı titremesı oda zamanla azalıyor suankı halının deneyımlerıme dayanarak normal atv ler ile aynı oldugunu söyleye bilirim ben motor hastasıyım 2 teker olanların hemen hemen hepsını kullandım sayırlır atv ye ise bayisi olan bir akrabam sayesınde sahıp oldum 600 cc bi kawazaki motorum vardı sattım arkadas dedı ya bundan yolladılar konyada bunun ne oldugunu kımse bılmıyor gel sana vereyım canın ne zaman ısterse öde hoşuna gitmezse bi hafta bin millet görsun geri getir fabrikaya yollayalım dedı bende tamam dedım ve kullanmaya başladım sonra aşrı bı zevk ve heycan aldım ve artık 2 tekerlı hıc bişiden zevk almıyorum Kuba motora gelince benden sonra bulundugum yerde yaklasık 10 arkadas daha aldı hepsi ile görusuyorum benden sonra alan ilk arkadas mondial aldı geri vitesi yok ve kayışlı oldugu ıcın kullanamadı kayış tıtrsımı bir nebze kasıyor ama iş arazi kısmına gelınce kayış tam bir rezilik oluyor kullanamadı ve sattı yaklasık 2 milyar zarar etti sonra byte101 arkasınımızın bahsettigi motordan bi arkadas aldı KYMCO aldı ismini o zaman kadar hıc dumamıstım ve benım aldıgım fıyatın yaklasık 2 katını ödedı 150 cc olmasına ramen sonra türk zihnıyeti ile dedı o kadar para edıyorsa daha iyi hem Kuba nedir ki Türkmalı uretim yeri Gaziantep sonra bir pazar ava gittik KYMCO asfallat cok superdı vibrasyon yok denecek kadar azdı ve benım motorum max. hızı 65 ve KYMCO yaklasık 80 e kadar cıka bılıyordu... aramızda muhabet ettık adam bastı parayı hakkını verıyor dedık. ama araziye girince işler degilti biz avı bırakıp motorları kıyaslamaya herdalda yarıstırmaya başladık burda cıkardıgım sonucları sıze söyuyeyım ben fazla arazıye cıkmam arada bir stabilize yola girer cıkarım dıyorsanız kayış aksamlı olan atvler super titreşim yok ve daha hızlılar ama ben atv kullanırım arkasım benım asvaltta stabilizede ne işim var dag bayır cıkar giderim diyorsanız kayışlı aksamı olan motorları tavsıye etmyıyorum cunku fazla zorlamaya gelmıyor ben bunu kuba motor övmek ıcın söylemıyorum kuba motor da da kayışlı sıstemler var ama kayış kacıyıryor ve motordan ıstenılen performansı alamıyorsunuz... arkadasım motorunu sevdugı ıcın cok ınat ettı cok ugrastı tıttırlı kayış taktı kalın kayış taktı cok şeyler dedı halada aynı motoru kullanıyor ama arazıde hala yuruyerek gıdıyor... yanı her motorun bence ayrı bı kullanım yerı var onun ıcın kendı kullanım koşullarınıza uygun olanı alın derım atv konusu turkuyede yeni yeni yayılan bir konu bence cok dana degışık marka ve modellerle kasılasacagız bence kendi fikrimi söyluyorum ilk olarak atv alacaksanız en ucuzunu alın ve kedınızce degerlendirin derim

Alıntıları Göster
    mondial md 200 atv almayı dusunuyorum asfaltta ve dağ da kullanıcam yani trafige cıkıcam vergi ücretleri konusunda bilgi verirmisnz yardımlarınızı beklıyorum:D tesekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozankeles123

mondial md 200 atv almayı dusunuyorum asfaltta ve dağ da kullanıcam yani trafige cıkıcam vergi ücretleri konusunda bilgi verirmisnz yardımlarınızı beklıyorum:D tesekkurler...

Alıntıları Göster
    Herkese merhaba,
    Öncelikle bilgilerini ve tecrübelerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler
    Atv almayı düşünüyoruz,eşim ile beraber kullanacağız
    İlk motorumuz olacak.o yüzden ne sıklıkla kullanacağımızı (sadece heves mi,yoksa ömür boyu sürecek bir hobi mi) tam bilemiyoruz.Bu sebeple 4.000-5.000 'i geçmeyecek fiyatlarda atv bakıyoruz.
    Kullanım amacımız tamamen keyif,şehir içinde kısa mesafelerde dolaşmak için düşünüyoruz şuan için
    2 kişilik olup bu fiyat aralığında bize önerebileceğiniz atv'ler hangileridir? Kaç cc düşünmemiz gerekir?
    İzmirde yaşıyoruz,sahibinden.com da yamaha grizzly 125 ve aeon overland 180 bulduk.
    bu atvlerin durumları iyi olması halinde işimizi görür mü?
    Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Byte101

bu arada konu ile ilgili resim ve belgeleride buraya ekleyebilirim merak eden varsa.
    Herkeze merhaba ben şile doğancılıda kumsalda veya arazide sürmek için off road atv almayı düşünüyom.Atv ile ilgili tecrübem yok pumarex l4 150cc marka hakında ne düşünüyorsunuz. veya bana ne marka atv tavsiye edersizniz. 4,000 tl ve aşası yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyguide

Sevgili Umut arkadaşım, namıdeğer Byte101 :)

Bu güzel paylaşımın için çok teşekkür ederim, ben ve benim gibi atv ye merak sarıp başlamayı düşünen arkadaşlar için çok iyi bir bilgilendirme.

Ben ve arkadaşlarım hali hazırda şile ve benzeri yerlerde jeeplerle offroad-kamplar yapmaktayız. Fakat ben ATV ye heves ettim ve almaya karar verdim.
    Atv tecrübeme gelince, birkaç atv turları na katıldım ve akrabalarımda olan 350cc lik markasını hatırlamadığım makinellere bindim. özellikle riva-polenezköyde oldukça kullandım.

Benim almayı planladıgım model :

Can-Am OUTLANDER 400 MAX XT EFI

eminim bu makine hakkıdada bilgiye sahipsindir. ilk atv alımı için biraz yüksek model olarak görünebilir ama en az sorun çıkartacak ve beni tatmin edecek olan model olarak bunu görüyorum. Daha önce binme fırsatım olmaddı etrafımda can-am marka atvsi olan yok. bu konu hakkında yardımcı olursan sevinirim. sence bu modelle başlamamda bir sakında olurmu? Başlamam derken, :) sıfırdan değil tabiki az önce yazdığuım atv tecrübelerim oldu.

Ayrıca ben plaka takmayı düşünmüyorum tamamen mud - çamur yollarda arazi koşullarında kullanma amacı ile alacagım atvyi.

Bu arada facebook grubuna üye olmak için istek gönderdim, eğer turlarınız vs. oluyor ise katılmayı çok isterim.

Saygılarımla

Caner

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR. CİPLER ( ARAZİ OTOLARI ) OTOMOBİLDEN ÇOK DAHA KOLAY DEVRİLİR. ANİ MANEVRAYA OTOMOBİL GİBİ CEVAP VEREMEZ DEVRİLİRLER. ATV İSE CİPTEN ÇOK DAHA BERBAT BİR ARAÇ. 25-30 KMH HIZDAN DAHA YÜKSEK BİR HIZLA KULLANILACAK BİR ARAÇ DEĞİL. BEN OTOMOBİL MOTOSİKLET VE ATV KULLANICISIYIM. TAVSİYEM BUDUR.MOTOSİKLET ATV DEN ÇOK DAHA İYİ BİR ARAÇ.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4 TEKER

ARKADAŞLAR. CİPLER ( ARAZİ OTOLARI ) OTOMOBİLDEN ÇOK DAHA KOLAY DEVRİLİR. ANİ MANEVRAYA OTOMOBİL GİBİ CEVAP VEREMEZ DEVRİLİRLER. ATV İSE CİPTEN ÇOK DAHA BERBAT BİR ARAÇ. 25-30 KMH HIZDAN DAHA YÜKSEK BİR HIZLA KULLANILACAK BİR ARAÇ DEĞİL. BEN OTOMOBİL MOTOSİKLET VE ATV KULLANICISIYIM. TAVSİYEM BUDUR.MOTOSİKLET ATV DEN ÇOK DAHA İYİ BİR ARAÇ.

Alıntıları Göster
    arkadaslarr merhaba apachi 150 lık almayı dusunuyorum sehırıcınde kullanmak ıcın on road modeli sizce nasıl dır marka olarak araziye cıkmıcam keyıf ıcın oglumla bınmek ıcın?cevaplar ıcın tesekkurler.

• bizim burda PAM var orada görmüştüm apachiydi galiba 3500 tl civar arazide değilde şehiriçi hor kullanmazsan çok sorun çıkarmaz diye düşünüyorum :)
  • Öncelikle atv işine yeni başlayacağım. Ve on road düşünüyorum.

1-A2 ehliyet için neler gerekli ve sigorta falan filan trafik hepsi ne kadar tutar başlangıçta ve yıl-yıl rutin olarak?
    2-Yorumlarınızı okudum ve kymco 150 cc on-road düşünüyorum trafikte sıkıntı olsun istemiyorum fakat bütçem en fazla 5000 daha uygun olsa daha iyi olur ama asıl kymco tercih sebebim ;
    -direksiyona titreşim vermemesi,
    -en sevdiğim yanı motoru suya gömebilmesi
    3-Vibrasyon kayışı ne işe yarar avantajlar nedir?
    4-Direksiyonunda kaydırma krameye yazmışsınız ne anlama geliyor?
    5-Bu suya dayanıklı atvler sadece kymco damı kymconun hangi modelinde ve başka hangi markada bu donanım mevcuttur?
    6-İki kardeş binmeyi düşünüyoruz ikimizinde kilo hemen hemen aynı 75x2 civarı bu alet en fazla kaçkilo kaldırır?
    7-Asfaltta tek kişi:? asfaltta çift kişi? kaç yakar
    8-Arazide tek kişi:? arazide çift kişi? kaçyakar
    9-Ort. yakıt tüketimi nedir ne hızda ne yakar?
    10-Max hız nedir ? - Serimidir?
    11-Şehirler arası yolculuk yapılırmı - Yapılırsada yorarmı?
    12-Alırken nelere dikkat etmeliyim- Km siyle oynayabiliyorlarmı kymco atvlerin?
    13-Atv nin altına çelik levha falan yaptırabiliyormuyuz
    14-En az kaç model kymco önerirsin benim düşündüğüm 2.el 2006-2008 düşük modellerin ne sakıncası vardır?
    15-En fazla kaç km olmalı-kaç km ye kadar sağlıklıdır kymco veya başka atvler?
    16-Yaz kış teker değişiyormu atvde ? - Çeşitlilik varmı varsa fiyatlar nelerdir?
    17-Kışın kullanılırmı? - Yokuştan inip çıkarken kayarmı Allah muhafaza kaza yapmayalım, bir önlem alıyormuyuz kış gelince?
    18-Kaç yıl ömrü vardır kymcoların ne kadar kullanabilirim?
    19-Kazada sağı solu çabuk yamulurmu? - Yedek parça fiyatları nelerdir nerelerden temin eddebilirim bir web adresi varmıdır bununla ilgili?
    20-Ruhsatta (Arazi'mi-Motorsiklet olarakmı geçer) ben morsiklet geçmesini isterim şahsen.
    21-Şehiriçi girmesi yasak olduğu yerler varmıdır varsa ne gibi yerlerdir?
    22-İki kişi binerken oturma alanını geniş tutmak için ne yapmalıyız - bagaj 2.kişinin oturma alanını daraltırmı? ve bu bagajlar neden bu kadar pahalı 350-400 tl civarı.
    23-Bu aletlere navigasyon falan takılırmı tavsiyenizmidir - takılırsada su geçirmemesi için ne yapılır?
    24-Bu atvlerin üstü kapanabiliyormu bu tarz aparat takılabilirmi?
    25-Ucuz koruma malzemeleri hangi sitede satılır? 70-100 tl lik kask kötümüdür?
    26-Ben Atvleri sizinki gibi seviyorum önü jeep gibi olanlar sivri olanlar hoşuma gitmiyor hangi modeldir bunlar? Ve internet üzerinde bu kymco 150 cc ler 2.el olarak çok az başka nerelerden alabilirim neye dikkat etmem gerekir ve nerede kontrol ettirebilirim?
    27-Sizinkini ne kadara aldınız ve kaç cc max hız nedir baya güzel duruyorda?
    28-Hangi modellerde su geçirmez ve direksiyona titreşim vermez tüm kymcolardamı var bu özellik 150 cc de varmıdır acaba?
    29-Atv motora aksesuar takılırmı takılırsa ne takılabilir?
    30-150 cc kymco ların çekiş gücü nedir , araba falan çekemez heralde değilmi?
    31-Kuba motor falan nasıl hangi markaları önerirsiniz asıl tercihim kymco(yorumlarınızdan yola çıkarak).
    32-Atv de MXU nedir ?
    33-Teker erirmi, erirse ne yaparız?
    34-Max hızı kaç ve max hıza ne kadar sürede(sn) ulaşır?
    35-Motor ısınınca dinlendirme durumu varmı? örneğin uzun yolda
    36-Kymco Atv de en çok ne arızalanır ve değişince fiyatı nedir?
    37-Bir sorunda servisi varmı ,yoksa herhangi bir tamirciyemi gösteriyoruz?
    38-Yol yardım varmı kymconun?
    39-Jant satın alabiliyormuyuz güzel görünümlü eğer alabiliyorsak hangi int. sitesinden ve fiyatlar nelerdir?
    40-Boyut-ebat seçebiliyormuyuz seçebiliyorsak fiyat ne kadar artar?
    41-Kymco 150cc atv nin boyutları nedir, Ve boyum 1.76 atv üstünde sırıtırmıyım?
    42-atvde disk fren ve tampur fren olarak hangisi iyidir ve özellikleri nelerdir?
    43-Bilmem gereken başka birşey varmı (Biliyorum çok yazdım ,ama bu bilgilere gerçekten ihtiyacım var ,eminimki sorduğum sorulara verilen yanıtlar birçok arkadaşımıza yardımcı olacaktır)

İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIM.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATVVV

Öncelikle atv işine yeni başlayacağım. Ve on road düşünüyorum.

1-A2 ehliyet için neler gerekli ve sigorta falan filan trafik hepsi ne kadar tutar başlangıçta ve yıl-yıl rutin olarak?
    2-Yorumlarınızı okudum ve kymco 150 cc on-road düşünüyorum trafikte sıkıntı olsun istemiyorum fakat bütçem en fazla 5000 daha uygun olsa daha iyi olur ama asıl kymco tercih sebebim ;
    -direksiyona titreşim vermemesi,
    -en sevdiğim yanı motoru suya gömebilmesi
    3-Vibrasyon kayışı ne işe yarar avantajlar nedir?
    4-Direksiyonunda kaydırma krameye yazmışsınız ne anlama geliyor?
    5-Bu suya dayanıklı atvler sadece kymco damı kymconun hangi modelinde ve başka hangi markada bu donanım mevcuttur?
    6-İki kardeş binmeyi düşünüyoruz ikimizinde kilo hemen hemen aynı 75x2 civarı bu alet en fazla kaçkilo kaldırır?
    7-Asfaltta tek kişi:? asfaltta çift kişi? kaç yakar
    8-Arazide tek kişi:? arazide çift kişi? kaçyakar
    9-Ort. yakıt tüketimi nedir ne hızda ne yakar?
    10-Max hız nedir ? - Serimidir?
    11-Şehirler arası yolculuk yapılırmı - Yapılırsada yorarmı?
    12-Alırken nelere dikkat etmeliyim- Km siyle oynayabiliyorlarmı kymco atvlerin?
    13-Atv nin altına çelik levha falan yaptırabiliyormuyuz
    14-En az kaç model kymco önerirsin benim düşündüğüm 2.el 2006-2008 düşük modellerin ne sakıncası vardır?
    15-En fazla kaç km olmalı-kaç km ye kadar sağlıklıdır kymco veya başka atvler?
    16-Yaz kış teker değişiyormu atvde ? - Çeşitlilik varmı varsa fiyatlar nelerdir?
    17-Kışın kullanılırmı? - Yokuştan inip çıkarken kayarmı Allah muhafaza kaza yapmayalım, bir önlem alıyormuyuz kış gelince?
    18-Kaç yıl ömrü vardır kymcoların ne kadar kullanabilirim?
    19-Kazada sağı solu çabuk yamulurmu? - Yedek parça fiyatları nelerdir nerelerden temin eddebilirim bir web adresi varmıdır bununla ilgili?
    20-Ruhsatta (Arazi'mi-Motorsiklet olarakmı geçer) ben morsiklet geçmesini isterim şahsen.
    21-Şehiriçi girmesi yasak olduğu yerler varmıdır varsa ne gibi yerlerdir?
    22-İki kişi binerken oturma alanını geniş tutmak için ne yapmalıyız - bagaj 2.kişinin oturma alanını daraltırmı? ve bu bagajlar neden bu kadar pahalı 350-400 tl civarı.
    23-Bu aletlere navigasyon falan takılırmı tavsiyenizmidir - takılırsada su geçirmemesi için ne yapılır?
    24-Bu atvlerin üstü kapanabiliyormu bu tarz aparat takılabilirmi?
    25-Ucuz koruma malzemeleri hangi sitede satılır? 70-100 tl lik kask kötümüdür?
    26-Ben Atvleri sizinki gibi seviyorum önü jeep gibi olanlar sivri olanlar hoşuma gitmiyor hangi modeldir bunlar? Ve internet üzerinde bu kymco 150 cc ler 2.el olarak çok az başka nerelerden alabilirim neye dikkat etmem gerekir ve nerede kontrol ettirebilirim?
    27-Sizinkini ne kadara aldınız ve kaç cc max hız nedir baya güzel duruyorda?
    28-Hangi modellerde su geçirmez ve direksiyona titreşim vermez tüm kymcolardamı var bu özellik 150 cc de varmıdır acaba?
    29-Atv motora aksesuar takılırmı takılırsa ne takılabilir?
    30-150 cc kymco ların çekiş gücü nedir , araba falan çekemez heralde değilmi?
    31-Kuba motor falan nasıl hangi markaları önerirsiniz asıl tercihim kymco(yorumlarınızdan yola çıkarak).
    32-Atv de MXU nedir ?
    33-Teker erirmi, erirse ne yaparız?
    34-Max hızı kaç ve max hıza ne kadar sürede(sn) ulaşır?
    35-Motor ısınınca dinlendirme durumu varmı? örneğin uzun yolda
    36-Kymco Atv de en çok ne arızalanır ve değişince fiyatı nedir?
    37-Bir sorunda servisi varmı ,yoksa herhangi bir tamirciyemi gösteriyoruz?
    38-Yol yardım varmı kymconun?
    39-Jant satın alabiliyormuyuz güzel görünümlü eğer alabiliyorsak hangi int. sitesinden ve fiyatlar nelerdir?
    40-Boyut-ebat seçebiliyormuyuz seçebiliyorsak fiyat ne kadar artar?
    41-Kymco 150cc atv nin boyutları nedir, Ve boyum 1.76 atv üstünde sırıtırmıyım?
    42-atvde disk fren ve tampur fren olarak hangisi iyidir ve özellikleri nelerdir?
    43-Bilmem gereken başka birşey varmı (Biliyorum çok yazdım ,ama bu bilgilere gerçekten ihtiyacım var ,eminimki sorduğum sorulara verilen yanıtlar birçok arkadaşımıza yardımcı olacaktır)

İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDER SAYGILAR SUNARIM.
    KYMCO MXU 500 de düşünüyorum bu model için bütçeyi zorlayabilirim sanırım ne kadar yakıt yakar? boyutları nedir?
    Kuba 600 atvlere oranla boyutlar nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ATVVV

KYMCO MXU 500 de düşünüyorum bu model için bütçeyi zorlayabilirim sanırım ne kadar yakıt yakar? boyutları nedir?
    Kuba 600 atvlere oranla boyutlar nedir?

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar sizlerden yardım istemem gerek şimdi ilk olarak elimde bir tane bumoto 250 cc racing atv var şurdanda resmini görebilirsiniz =
    evet ben düşündüm taşındım ve buna turbo yapmaya karar verdim . öncelikle ne yapmam gerekir ? bu işleri o kadar çok iyi bilmem ve sizden yardım alayım dedim şimdiden teşekkürler ...

• Usttteki arkadasimizin paylastigi bu atv ile e5 uzerinde yolculuk saglanabilir mi?mesela havalimani yonune giderken kullanilabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz34

Usttteki arkadasimizin paylastigi bu atv ile e5 uzerinde yolculuk saglanabilir mi?mesela havalimani yonune giderken kullanilabilir mi?

evet kardeş bu araç plakalı bir araçtır ve motor sikletin izin verildiği heryerde bunada izin verirler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: knighthab2

quote:

Usttteki arkadasimizin paylastigi bu atv ile e5 uzerinde yolculuk saglanabilir mi?mesela havalimani yonune giderken kullanilabilir mi?

evet kardeş bu araç plakalı bir araçtır ve motor sikletin izin verildiği heryerde bunada izin verirler ...

Tesekkurler verdiginiz bilgi icin
  • Motor Hacmi126 - 250 cm3Motor Gücü26 - 50 hpSilindir SayısıÇift Silindir
  • cafer nedir o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

quote:

yani yola çıkamazlar

polis ile sorun yaşarsın

Alıntıları Göster
    yok pardonyanlış olmuş

• quote:

arkadasım, bu motora sahip olan arkadasları kızdırmak istemiyorum ama sadece görüntü var bunlarda, ergonomi yok, egilip bükülüp kollarınızın ve omuzlarınızın ağrıması gibi bir sıkıntı var bu modelde.. görüntüsü bence çok havalı, ama asfaltta yalpalıyor. koca 7.5 offset jantları var, lakin şase cok hafif ve vibrasyon var.. uzun bir yolculukta veya senin deyiminle e5'de birinin altına girersin.. e5 te akan trafikte 100km yi göremeyeceğin gibi sağdan sağdan gideyim desen oturma konumu çok alçakta, bariyerlerle dost olursun..

bindim, denedim bence 10 üzerinden 5'i geçemez.. malzeme çok zayıf görüntü çok şık..

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.