Şimdi Ara

Atromitos-Fenerbahçe Maçı Şifresiz TİVİBUSPOR'DA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
5
Favori
18.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekşi'de de arayıp soranlar var Digitürk'e. Alınan cevap; " digiturkten herhangi bir abone maçı izleyemeyecek ne turksat ne eutelsat yayın biz vermeyecez "

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam goldmaster kullanıcısıyım fakat içinde sunny sürüm var hangi biss i girmem gerekiyor tam olarak burda baya bir hane var
     Atromitos-Fenerbahçe Maçı Şifresiz TİVİBUSPOR'DA
  • Şu an şifreli diyor kanala benim tv az önce izliyordum ne oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XEelia

Şu an şifreli diyor kanala benim tv az önce izliyordum ne oldu

+1
  • türksat hd de biss key girmemize gerek dimi beyler?
  • tv'nin uydu alıcısından ekledim hd kanallar falan çıktı ama biss istiyor ve smart tv'lerde biss girilmiyor.
  • D-Smart kanal listesinde var mı tivibu spor ? Yardımcı olursanız sevinirim
  • Bizim hazırlık maçlarını bile şifreyle veriyorlar, devletciğimin tivibusu Fenerin maçıyla kendi tanıtımını yapıyor, hayırlı olsun Trt ihale aldı diye sevindik soktuklarım bide tivibu çıkardı başımıza avea bayileri ve telekom şubeleri satışını yapıyor. Devlet hala telekomun sahipleriyle iş birliği halinde.
  • XEelia kullanıcısına yanıt
    Aynen neymar lavezzi biyografileri izlerken birden maca doğru rıdvan dilmen çıktı yayın gitti

• Turksat 4A ve Teledünya var ben de. Maçı izleyebilir miyim arkadaşlar?

• böyle sistemin ben ta ulan trt'yede burdan iki çift ladım var trabzonun köy takımı ile yaptığı maçı yayınlıyorsun bizim yaptığımız maçı satın almıyorsun neler neler derdimde
  • Şidmi sırf Dijitürk sahibiyiz diye maçı izleyemicekmiyiz biz ? yok mu bunun bi yolu yordamı ? . Tivibuya aylık 5 tl ödüyorum dizüstü bilgisiyarından izleyeiblirmiyim ?
  • Bende digitürk kullanıcısıyım ayda 120 lira civarı para alıyolar. Shaktar maçında iptal ettircektim ettirmedim az önce aradım kanalı ekleyinde maçı izleyelim diye, eklenmicek dediler, bende ağzıma geleni söyledim iptal ettirdim.
  • @Ravalond

@Eastwood222 @voicess907 maça doğru şifre kalkar diye tahmin ediyorum şifresiz diye reklam yaptılar çünkü

• ZekaFışkıttıranİnsan kullanıcısına yanıt
    Bu şerefsizlere bakarsan Shaktar maçıda bedavaydı ama son dakika 30 tl golü attılar bize ......
  • Copa America maçlarının tamamını şifrsiz izledim bu kanaldan. Sanmıyorum yamuk yapacaklarını..

• Kanallari buldum ama hepsi sifreli mac saati mi acilacak yoksa biss falan mi girecez

• quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

Kanallari buldum ama hepsi sifreli mac saati mi acilacak yoksa biss falan mi girecez

önceki mesajlarda biss keyi yazılı

• Spor Ekranı @tvdesporekrani 1 dk.1 dakika önce
    SON GELİŞME | Atromitos - Fenerbahçe maçı UEFA yayın anlaşmaları gereği Tivibu Spor'dan Biss Şifreli yayınlanacak.
  • D. kullanıcısına yanıt
    Biss ayarını nasıl yapacağız bir ara tivibunun sitesinde vardı ama şimdi yok

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.