evt arkadaşlar atpatpatp yi yendim. herkesle 5 er dakkalık oynamış bn 5 dakkalık oynamam dedim ortağım sinanla konuşmuş ve kabul etmiş süresiz maçı oynadık hazin bir şkilde yendim. Ama şimdi 5 dakkalık oynamadım dior ve çarını vermio. Ama sinanın ve bi arkadaşımın kaptırdığı pokeleri verior. Bundan sonra yapabileceğim bişi yok ama 45 dkkalık emeğim bukadar ucuz olmasa gerekti. En azından verilen bi söz vardı ve tutulmadı. Artık burdan sonrasını atpatpatp nin vicdanına bırakıorum. Ya verdiği sözü tutsun ya da kendini bişi zannedip büyük oynamasın!! Büyük sözler altına girmesin. 9klık bi çar bnm olabilirdi kaybım büyük ama önemli deil
saygılar (ANDREİ den ösendim)
ya bırak ya benle süresiz oynadı + ben dedim uluhanla süresiz olcak diye kabul etti konuşmalar kayıtlıdır
quote:
Orijinalden alıntı: zortar
ya bırak ya benle süresiz oynadı + ben dedim uluhanla süresiz olcak diye kabul etti konuşmalar kayıtlıdır
ya atpatpatp ver çarııı yaw seni yenmiş işte sözünü tutttt
quote:
Orijinalden alıntı: zortar
Güveniyoruz size Ama oda çok büyük konuşmuş
quote:
Orijinalden alıntı: PERENAL.
Alıntıları Göster
ya abi bizden 2 tane 500 k lık poke aldı yendide ve sonra başka bi maçta biz yendik o niye vermio çarı hakkımız haram olsun abi
quote:
Orijinalden alıntı: PERENAL.
Alıntıları Göster
haklısınız
charı veremiyorum
haksızım
fakat bir maç 45 dk yapılırmı
neyse
ben baya bir poke verdim
Not=beni msnden silin
quote:
Orijinalden alıntı: ATaİk_
haklısınız
charı veremiyorum
haksızım
neyse
ben baya bir poke verdim
Not=beni msnden silin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: atpatpatp
haklısınız
charı veremiyorum
haksızım
neyse
ben baya bir poke verdim
Not=beni msnden silin
45 dkka olduğuna göre değeri daha büyük bu 1 ikincisi bizden aldığın pokeleri 2-3 dmsg ezik vermişin baya poke verdim deme