Şimdi Ara

ALINIK ATOM işlemcili Netbook veya benzeri ince laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Alınık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ALINIK ATOM işlemcili Netbook veya benzeri ince laptop

Genel olarak 480p 720p video izlenecektir. ÖM yoluyla cihazın kondisyonu sorunları fiyatı hakkında iletişime geçebiliriz.

Kocaeli deyim , İstanbul içi ve kocaeli den elden teslim alabilirim. Diğer iller için konuşup karar verebiliriz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elimde tertemiz lenovo s10-2 netbook var. Kullanmıyorum ama en son çalışıyordu. Çok yavaş geldiği için uzun süredir çekmecede duruyor. İşinize yararsa konuşalım.

• Sorunsuz vestel v note 1341'lerden alabilirsiniz, 4k 60 fps video oynatabiliyor diye kalmış aklımda ve kalibre edilince fiyat bandında kusursuz bir ekranı var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Ben de bir süredir böyle bir cihaz arıyordum fakat baktığımda10 ilanın 9'unda klavye çalışmıyor notu düşülmüş. Sanırım kronik sorunu var bu cihazın. Çok da heveslenmiştim oysa...

• Fersah98 F kullanıcısına yanıt
    Onun yerine hometech alpha 700c de olabilir ama işlemci performansı o kadar iyi değil, klavyesi bozulmuyor m2 ssd yuvası var.
    Ayrıca kalibrasyon yine zaruri.

Aynı şekilde bu cihaz için de çok fazla benzer şikayet okudum. Eminim sadece bu öğretim yılı boyunca bile dayanamayıp elimde patlar. Sanırım benim için en mantıklısı bütçeyi biraz daha yükseltip Chromebook almak olacak.

3 yıl önce ikinci el aldım neredeyse hiçbir sorun yaşamadım, aynı şekilde kız arkadaşım da kullanıyor o da çok memnun.
    İlanları kontrol ettiğimde problemli cihazlarla da karşılaşmıyorum siz ne okudunuz bilemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    2. El satıcılar ilanında kendi ürününü kötüleyecek değiller zaten. Sadece modeli yazıp Epey ve Hepsiburada'daki yorumları okudum. Zaten modeli aratınca Şikayetvar sitesindeki başlıkları okumam da yeterli geldi benim için.

Yine de bozuk bir yeri varsa söyleyeceklerini düşünüyorum, hiç klavyesi bozulanla karşılaşmadım. Ayrıca bu ürünün birden fazla versiyonu var m2 ssd'si 80 mm olanı tercih etmeniz gerek en revize versiyonu o.
    Güçlü bir wifi adaptörü var, biosu kilitsiz olduğu için tdp limiti devre dışı bırakıp 15 watt kullanabiliyorsunuz ve bu şekilde kuvveti çok artıyor, 4k veya 1080p 60 videoları dropsuz oynatıyor. 250 gb ssd var depolama problemi yok ram yetiyor fanı yok tamamen sessiz, tamamen metal kasa ve asla esnemiyor hiçbir yeri. Ekran fhd ve çok net yanındaki monitör kalibre edilmiş aoc 24g2u ve sınıfında lider ona rağmen renk kalitesi farkı yok diyebilirim kalibre edince.
    Şu ürüne fiyat performans yorumu yapmak yanlış olur çünkü diğer tüm ürünler yanında absürt kalıyor o kadar iyi genel olarak.
    Ayrıca 1080p 120 hz çıkış verebiliyor basit bir micro hdmi kablo ile.
    ALINIK ATOM işlemcili Netbook veya benzeri ince laptop

Şimdi fiyatına ve sizin urun hakkında yazdıklarınıza bakınca çok daha mantıklı bir seçenek gibi göründü. Satmayı düşünür müsünüz acaba?

Her işimi onunla görüyorum hocam düşünmüyorum satmayı, muhtemelen 5-10 sene bozulana kadar kullanırım. Halbuki bende 6600 xt'li gaming pc var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.