Bildirim
ATM'den para çekerken hata verdi. Şimdi hesapta para yok
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
bankayla gorus hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun geleceğini biliyordum..
İlk defa böyle bir şey duyuyorum bankada staj görüyorum bende ama atm ile ilgili bir şey olacağını sanmıyorum yarın deneyin şansınızı -
Bilmiyorum hocam. Para yanmamıştır umarım. Makbuzun üzerinde para çekildi olarak yazması şüphelendiriyor.
Hemen müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın. ATM sayımında ortaya çıkıyor. Benzer olaylar yaşadık 👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Haberlerde görmüştüm galiba para aslında hırsızların makineye yerleştirdikleri bi alette kalıyor sende çekemediğini zannediyorsun yarın kesinlikle bankaya uğra hocam geçmiş olsun .
Atm lerde kamera var. Eğer sorun çıkarsa kayıtları izlemek istediğinizi söyleyin. Parayı alıp almadığınız ortaya çıkar
Parayı vermeden önce bi sayım sesi falan geliyor makineden. O da gelmedi hiç. Hata verdi sinirlenip yurda döndüm ben de. Kameradır odur budur bakarlar herhalde yarın sabah.
En kısa sürede müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlat. ATM'de yapılan işlem ve para karşılaştırıldığında senin söylediğin tutar fazla kalırsa haklı olduğun anlaşılır. ATM kamerası para çıkışını görmüyor bildiğim kadarıyla.
Elini çabuk tut.
atm nin başından ayrılmadan yardım hattını araman lazımdı. sonradan düzelip parayı çıkartmıştır başkası da almıştır.
banka iyi niyetliyse para da az olduğu için iade yapabilir yoksa iş mahkemeye hırsızlık olarak yansır bence.
Diğer arkadaşların dediği gibi atm nin başındayken bankayı aramalıydın. Eğer hala aramadıysan en kısa zamanda konuş bankanın müşteri hizmetleriyle.
gitti senin para yediler, gelmiş dhye konu açmışsın müşteri hizmetlerini aramak varken. iyi olmuş sana paranın değerini bilmezsen böyle olur -
Müşteri hizmetlerini ara hallederler. Daha önce yaşadım ben de.
Bu saatte müşteri hizmetleri açar mı bilmiyorum ki. Gün ortası arayınca bile dakikalarca bekletiyorlar. Sabah ilk iş bankaya gideceğim zaten.
Müşteri hizmetleri 24 saat çalışır. Kayıp/Çalıntı/Şüpheli İşlem menüsünden devam ederseniz erken bağlanır.
Evet öyleymiş. Hatta sıra beklemeden anında ulaştım. Bir daha işim olursa gece ararım.. Paranız yanmaz, yarın şubeye gidin hallederler dedi beyefendi. İçim az da olsa rahatladı. Teşekkür ederim sizlere de.
Siz de sağolun, geçmiş olsun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X