Şimdi Ara

Atletico Madrid'den Arda Turan belgeseli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=MkKyiLtJqAU&sns=em

Arda Turan hakkında kısa bilgi veren bir belgesel niteliği taşıyan video. izlemek isteyen olur düşüncesindeyim.

• izlerken gururu duydum. tamam yanlışları oldu ama arda bizden biri bunu unutmayalım. yolu açık olsun
  • 2.23
  • Valla bu ardayı bende çok seviyordum..Hani sinema kapatmalar-sevgilisiyle sürekli görüntülenmesi-antrenmanda forma olayı vs. falan beni pek etkilemedi..Bunlar Türkiyede belki alışık olmadığımız ama gerçekte çok sıradan ve normal olaylar..A.madride transferinede kızmadım , adam tabiki avrupada oynamak tanınmak isteyecek..Transfer döneminin biraz sonunda oldu ama iyi bir para kazandırdı klübe..

Gel gelelim şu trt programına bağlanıp patavatsız konuşmalar yaptı ya , orda gözümden düştü..Programda çok ayrı bir konu konuşuluyordu..Telefonla aradı direk farklı bir konuda konuşmaya başladı..Ne alaka lan dedim bunlar nerden çıktı durduk yere..Sanki önceden düşündüklerini ayarladı ve Türkiyeye duyurmak istedi..Yok bülent korkmaza şöyle yapıldı , yok eski oyunculara böyle yapıldı falan..O andan itibaren sildim..Adamın futboluna birşey demem ama onu buralara getiren klübü hakkında ileri geri konuşmaması lazımdı..
    Eski futbolculara klüp tarafından bazı yanlışlar yapılmış olabilir bunu forumdada konuşuyoruz , ama durduk yere bir spor programına bağlanıp , programın konusu dahi olmayan birşey hakkında yaygara yapmıyoruz..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma Galatasaray'la anlaştı
    12 yıl önce açıldı
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.