Şimdi Ara

Atletico Madrid Arda transferinde ilk ciddi adımı attı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de pek gelme ihtimalini sıfıra yakın buluyorum.Ama gerçekten Fener'in Arda tipli birine ihtiyacı var.Futbolun duygusal tarafının farkında olsam da Arda şu takımımıza tam ilaç olabilecek biri.Ondan dolayı istemiyorum dersem yalan söylemiş olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Ben de pek gelme ihtimalini sıfıra yakın buluyorum.Ama gerçekten Fener'in Arda tipli birine ihtiyacı var.Futbolun duygusal tarafının farkında olsam da Arda şu takımımıza tam ilaç olabilecek biri.Ondan dolayı istemiyorum dersem yalan söylemiş olurum.

Türkiyede Ardadan en nefret eden adam bile ardayı kendi takımında ister, fenerli galatasaraylı farketmez. Ama işte olayın arda boyutu var ki arda fenere asla gitmez. Hayatımda hiç bi futbolcu için de böyle büyük konuşmadım. Onu da da belirtmek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtLeSs

quote:

Orijinalden alıntı: Morgue

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

Bu taraftar arasındaki Arda düşmanlığı nedir arkadaş.. İnşallah gelirde sizin gibiler Arda iyi oynadıkça, gol ve asist yaptıkça kendinden utanır.. Medya, magazin haberlerinin niye ve kim tarafından yapıldığı bu kadar aşikar iken bunca saçma düşüncelere kapılmış taraftarların yorumlarını şurda okumak içime DERT oldu.. İçime dert!! Sanki kendileri karakter abideleriymiş gibi Arda'ya burdan yahut gazete köşe yazılarından sallayanlar aynanın icadından bir haberlerdir eminim.. Yoksa hiç böyle şeyler yazıp çizemeyeceklerini düşünmek sinirlerimi bir nebze olsun dindiriyor.. Ne diyim arkadaş size ne diyim...

Gelsin, galatasaray'ın harcayacağı servetin karşılığını versin de ben utanmaya razıyım.
    Arda geçmişte de bu formanın hakkını vermiştir ve verecektirde..

200 maçta 45 gol 76 asist yapmış galatasarayda oynadığı süre zarfı içerisinde.. 5 sene bu takımda kaldı; eğer zamana yayarsak ortalama her sene 9 gol 15 asist gibi bir istatistik tutturmuştur ki bu galatasaray tarihinde oynamış futbolcularda bu istatistiği yakalan sayılı isim vardır. Ayrıyeten bu takıma para kazandırıp gitmiştir.. Galatasaraylılığı tartışılmaz bile. Daha bir çok şey yazılabilir ama uğraşıp buraya koymadım sen istersen internetten bulabilirsin..

Kaynak

Tabii canım para kazandırıp gitti.. 12 milyon euro bonservis para geldi Arda üzerinden ama yine Arda üzerinden mecburiyetten yaptığımız Riera transferi 14,5 milyon euro toplamda para gitti.. Riera sol kanatta tutmadı, (Sol bektte tuttu ama ilk alış amacımız sol kanat pozisyonu için) Amrabat geldi onada 8 milyon bonservis ödedik toplamda bize oda 12 milyon euroya patlayacak.. Evet Arda bize para kazandırdı, çok teşekkürler Arda..

Bizim Riera ve Amrabat'a döktüğümüz paralar transfer başarısızlığıdır Arda'yla bir alakası yoktur.. Bununla nasıl ilişkilendirdin hayret.

büyük ihtimalle arkadaş trafik kazası geçirse suçu, 10 dk önce gördüğü arabaya atar. "Neden benim önüme kırmadı, o kırsaydı ben durmak zorunda kalırdım şimdi kaza yapmazdım" diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Puskév

quote:

quote:

quote:

quote:

Galatasaray için ne yaptığı meçhul olan insanlar Arda'yı eleştiriyor ya kahroluyorum.

Haklısın Arda'yı eleştirenler Galatasaray için Galatasaray formasına o..... rengi demedi, diyemedi.. Bunu yapamadı..

Galatasaray formasının tasarımına istediğini diyebilir armaya bişe demediği sürece.O formayı yapanlar Adidas firmasıydı çünkü.Gururuna çok dokunmuş bakıyorum alındın mı yoksa ?

Dokunması için gururun olması lazım, olmayan şaşırır genelde dokundu mu diye.. O yüzdende evet dokundu..

Vah canım gururlu erkek gözlerim doldu.Orada Arda'nın dediği bişeyi atlamışsın belki de işine gelmemiş:
    -Eee Galatasaray forması nerede?
    Adam milyonlarca Galatasaraylının içinden gelenleri söylemiş ve orada savunmuş.Galatasaray takmının pembe lila mor bilmem ne rengi formalarını beğenmediği için suçlu ilan edemezsin o adamı.

Atletico Madrid Arda transferinde ilk ciddi adımı attı

Yönetim o forma rengini seçtiyse yapacak bir şey yok.. Beğenmeyen eleştirir almaz.. O..... renkli demek kimsenin haddine değil, ne taraftarın ne de Arda beyin..

Ayrıca, o..... renkli formayı böyle giydirir adama Galatasaray.. Giyerken hiç utandı, sıkıldı mı acaba..?

sen gidip aldin sanirim almadiysan hiç konuşma. gs da bu formayı beğenen 1 tane adam yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S
    Arda'ya İngiltere ve Türkiye'den ciddi tekliflerin olduğunu inkar etmeyen yönetici, "Henüz transfer sezonunun kapanmasına yaklaşık iki hafta var, bekleyelim görelim, burada Arda'nın da alacağı karar çok önemli, futbolcunun istemediği bir kararı vermemiz mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Şu cümleden çok açık belli oluyor ki Ciddi teklifi yapan kulüp Fenerbahçe... ve Arda'nın kararı önemli, onun istemediği bir kararı vermemiz mümkün değil derken de Fenere gitmek istemediğini ve Galatasaray'ın teklifi yükseltmesi gerektiğini çıkartabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: How Ghastly

quote:

Orijinalden alıntı: sencer!

quote:

Arda konusu çok muğlakta olan bir konu. Gelirse verimli olurmu bundan emin değilim.
    Olabilir de, Olmayabilir de.

Zira Ahmet Çakarın da dediği Ardanın bacak boyu kısa ve bu yüzden 60. dakikadan sonra yorulduğu için oyundan düşen bir yapısı var.

Tabi bu bizde iken böyleydi.

Oradaki gelişimi ile bu zaafiyeti kapatmışsa faydalı olabilir.

mantığa bak bacak boyu kısa oyundan düşüyormuş
    son sezonunda 50 üzeri maç yapan arda ya deniyor bu laf.

Bizdeki dönemine atıf yapıyoruz heralde son sezonundan bahseden oldu mu
    Ayrıca şimdiki fiziki kuvvetlenmesi sebebiyle verimli olabilir dedik. Balıklama dalmayın her mesaja.

Balıklama konuşan sensin aslında. Ben bizdeki dönemini diyorum 2009/10 sezonuna bak bakalım 54 maça çıkmış adam. Hala maça çıkmıyor, yatıyor yok 60 dan sonra yoruluyor diyorlar. Bırakın şu ön yargılarınızı da gelip oynamadan eleştirmeyin. Elin yabancısını el üstünde tutup kendi oyuncumuzu yerin dibine sokmaktan vazgeçin artık lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Galatasaray için ne yaptığı meçhul olan insanlar Arda'yı eleştiriyor ya kahroluyorum.

Haklısın Arda'yı eleştirenler Galatasaray için Galatasaray formasına o..... rengi demedi, diyemedi.. Bunu yapamadı..

Galatasaray formasının tasarımına istediğini diyebilir armaya bişe demediği sürece.O formayı yapanlar Adidas firmasıydı çünkü.Gururuna çok dokunmuş bakıyorum alındın mı yoksa ?

Dokunması için gururun olması lazım, olmayan şaşırır genelde dokundu mu diye.. O yüzdende evet dokundu..

Vah canım gururlu erkek gözlerim doldu.Orada Arda'nın dediği bişeyi atlamışsın belki de işine gelmemiş:
    Adam milyonlarca Galatasaraylının içinden gelenleri söylemiş ve orada savunmuş.Galatasaray takmının pembe lila mor bilmem ne rengi formalarını beğenmediği için suçlu ilan edemezsin o adamı.

Yönetim o forma rengini seçtiyse yapacak bir şey yok.. Beğenmeyen eleştirir almaz.. O..... renkli demek kimsenin haddine değil, ne taraftarın ne de Arda beyin..

Ayrıca, o..... renkli formayı böyle giydirir adama Galatasaray.. Giyerken hiç utandı, sıkıldı mı acaba..?

sen gidip aldin sanirim almadiysan hiç konuşma. gs da bu formayı beğenen 1 tane adam yoktur.

Evet beğenmedim ama Arda bey gibi o..... rengi demedim.. Gittim beğendiğim formayı alıp giydim.. Yukarıda da yazmıştım zaten "adam" gibi eleştirir geçersin, küfür etmeye gerek yok ama Arda'nın karakteri de bu işte..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arda konusu çok muğlakta olan bir konu. Gelirse verimli olurmu bundan emin değilim.
    Olabilir de, Olmayabilir de.

Zira Ahmet Çakarın da dediği Ardanın bacak boyu kısa ve bu yüzden 60. dakikadan sonra yorulduğu için oyundan düşen bir yapısı var.

Tabi bu bizde iken böyleydi.

Oradaki gelişimi ile bu zaafiyeti kapatmışsa faydalı olabilir.

mantığa bak bacak boyu kısa oyundan düşüyormuş
    son sezonunda 50 üzeri maç yapan arda ya deniyor bu laf.

Bizdeki dönemine atıf yapıyoruz heralde son sezonundan bahseden oldu mu
    Ayrıca şimdiki fiziki kuvvetlenmesi sebebiyle verimli olabilir dedik. Balıklama dalmayın her mesaja.

Balıklama konuşan sensin aslında. Ben bizdeki dönemini diyorum 2009/10 sezonuna bak bakalım 54 maça çıkmış adam. Hala maça çıkmıyor, yatıyor yok 60 dan sonra yoruluyor diyorlar. Bırakın şu ön yargılarınızı da gelip oynamadan eleştirmeyin. Elin yabancısını el üstünde tutup kendi oyuncumuzu yerin dibine sokmaktan vazgeçin artık lütfen.

• Şu forma üzerinden gurur, ahlak ya da karakter meselesi açarak küçülmeyin artık. Altı üstü bir spor kulubü kendinizi daha büyük kavramlara şartlandırmayın. Yok efendim formaya o.. demiş ne var bunda! Ne var bu kadar büyütecek sadece spor futbol farkına varın artık. Çocukca işlerle uğraşmayın cidden
  • Kim ne derse desin Arda her türlü Galatasaray'a gider Düşünsenize Hücüm Hatlarını
    Drogba

Sneijder
    Arda Hamit (altarnatif düşünülebilinir)
    Melo,Xelçuk

Balta Eboue(Sabri)
    Chedjou,Semih

Muslera
  • Orada kurduğu cümleden haz etmesemde Arda formaya küfretmiyor, bu renkte forma yapanlara küfrediyor. Galatasaray forması bu renk olur mu diyor... Pantolon o renk olabilir ama Galatasaray forması o renkte olmamalı diyor.. Bence bu bir ticari hamledir, tutar ve ya tutmaz orası ayrı ama birçok kulüp kendi renklerinin dışında renkler kullanarak alternatifler üretiyor.
  • 100tane quote yapıp piramit mi yapıyoruz beyler? Ona göre söyleyin de katılalım.

Daha önce de yazmıştım. Arda'nın karakterine laf edenler gitsin magazin konuşulabilecek bölümlerde konuşsun.

Odak noktası Galatasaray ve Galatasaray'ın başarısı olan insanlar Arda'yı istiyor zaten.

22-23 yaşındaki bir çocuğun lafını senelerdir yazmak da nasıl kindar insanlar olduğunuzu gösteriyor açıkçası. Çok da tartışmaya değecek bir şey yok böyle insanlarla.
  • İnşallah gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

quote:

Bu taraftar arasındaki Arda düşmanlığı nedir arkadaş.. İnşallah gelirde sizin gibiler Arda iyi oynadıkça, gol ve asist yaptıkça kendinden utanır.. Medya, magazin haberlerinin niye ve kim tarafından yapıldığı bu kadar aşikar iken bunca saçma düşüncelere kapılmış taraftarların yorumlarını şurda okumak içime DERT oldu.. İçime dert!! Sanki kendileri karakter abideleriymiş gibi Arda'ya burdan yahut gazete köşe yazılarından sallayanlar aynanın icadından bir haberlerdir eminim.. Yoksa hiç böyle şeyler yazıp çizemeyeceklerini düşünmek sinirlerimi bir nebze olsun dindiriyor.. Ne diyim arkadaş size ne diyim...

Gelsin, galatasaray'ın harcayacağı servetin karşılığını versin de ben utanmaya razıyım.
    Arda geçmişte de bu formanın hakkını vermiştir ve verecektirde..

200 maçta 45 gol 76 asist yapmış galatasarayda oynadığı süre zarfı içerisinde.. 5 sene bu takımda kaldı; eğer zamana yayarsak ortalama her sene 9 gol 15 asist gibi bir istatistik tutturmuştur ki bu galatasaray tarihinde oynamış futbolcularda bu istatistiği yakalan sayılı isim vardır. Ayrıyeten bu takıma para kazandırıp gitmiştir.. Galatasaraylılığı tartışılmaz bile. Daha bir çok şey yazılabilir ama uğraşıp buraya koymadım sen istersen internetten bulabilirsin..

Kaynak

Tabii canım para kazandırıp gitti.. 12 milyon euro bonservis para geldi Arda üzerinden ama yine Arda üzerinden mecburiyetten yaptığımız Riera transferi 14,5 milyon euro toplamda para gitti.. Riera sol kanatta tutmadı, (Sol bektte tuttu ama ilk alış amacımız sol kanat pozisyonu için) Amrabat geldi onada 8 milyon bonservis ödedik toplamda bize oda 12 milyon euroya patlayacak.. Evet Arda bize para kazandırdı, çok teşekkürler Arda..

Bizim Riera ve Amrabat'a döktüğümüz paralar transfer başarısızlığıdır Arda'yla bir alakası yoktur.. Bununla nasıl ilişkilendirdin hayret.

Dolaylı yoldan da olsa ilişkili bencede. O kanatta Arda olsa o adamlara o paraları harcamak zorunda kalmayacaktık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün izledim torresi çocukta acayip teknik ve bilek var ama daha yaşı genç ardanın yerini doldurabilir mi bilinmez birde baptistao diye birini almışlar oda fena değildi.
  • dün atletico da oliveria'yı izledim. henüz 21 yaşında ve ben ayaklarına bu kadar hakim ve etkili bir oyuncu az gördüm.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet beğenmedim ama Arda bey gibi o..... rengi demedim.. Gittim beğendiğim formayı alıp giydim.. Yukarıda da yazmıştım zaten "adam" gibi eleştirir geçersin, küfür etmeye gerek yok ama Arda'nın karakteri de bu işte..

adam kamuoyuna açıklama yapmiyorki arkadaş arasında ki konuşmayı gazeteciler çekmiş .adam yalakalık mı yapacaktı .bir kere forma tasarımını kamuoyuna futbolculara tarftara bi oylama şeklinde sorarsın .gerekirse yarışma bile düzenlenebilir bu iş için yaptim oldu zihniyeti var bunlardada o zaman .gezi parkına döndü bu iş .kesin ib... biri tasarlamıştır bu formaları.

yani gizliden aliyorlar kameraya. eminim gs lilarin % 90 i i...ne işi demiştir bu formalara .yalansa yalan diyin .yemin ediyorum giymezdim o formayı.pembeyle sarı kırmızının ne alakası var biri bana açıklasın.

sonuçta talihsizlik olmuş arda haklimi hakli ama her doğru her yerde söylenmez kuralina takilmiş.

terimede şişko sen ne biçim spor adamısın göbek bi karış kaçak balkon çıkmışın desem haklımıyım :)

• "Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ve Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı."

ali sami yenin kemiklerini sizlatmişlardir kesin bu formalarla.

bunu yapan tasarımcı hadi bizim renkleri bilmiyordur kendi zevkine göre yapmiştir .seni ne diye yönetici yapmişlar adnan bey sendemi bilmiyorsun.

özetle arda kral çiplak diyen çocuktur bu olayda.
  • quote:

quote:

quote:

mercan rengine demişti sanki sarı kırmızı metin oktay formasına dedi ne kadar uzatıldı bu konu...

• Öyle çılgın paralar verilecekse gelmesin bence.Hele dün Arda'yı izlediyseniz insan bi korkmuştur hiç iyi değildi durumu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.